Cześć!
Ja po wizycie u ginki trochę się uspokoiłam Wody płodowe w normie, dzidziusia nie mierzyła, bo dwa dni temu było USG i poczekamy z tym do następnego tygodnia Wyniki też dobre A na moją szyjkę mówi szyja, bo dalej ma 4 cm Oznak porodu żadnych nie ma... Czekamy do 40 tygodnia, żeby dzidzia podrosła, nie będzie przenoszenia ciąży, bo jeżeli nic się nie ruszy do 15 sierpnia to będzie cesarka Ginka pojechała wczoraj do szpitala i ochrzaniła tą lekarkę, że nie zrobiła mi tego testu wydolności łożyska, tamta coś się tłumaczyła, ale to już po czasie... Także najprawdopodobniej ja też będę w klubie żelaznych macic, a już na pewno żelaznych szyjek
MamaAneta, Ramka-gratulacje:-)
Ehtele-tulę
Ola- i u Ciebie kryzys-myślę, że już większość z nas ma wszystkiego dosyć:-(
Milusia-podziwiam... Ja jednak zdecydowałabym się na oxy
Ciamajdka-ja też pół dnia ryczałam, więc rozumiem Cię doskonale...
Black-trzymam kciuki za szybką akcję porodową
Panienka-na każdym USG wychodzą inne pomiary i też zależy kto je robi
Ja po wizycie u ginki trochę się uspokoiłam Wody płodowe w normie, dzidziusia nie mierzyła, bo dwa dni temu było USG i poczekamy z tym do następnego tygodnia Wyniki też dobre A na moją szyjkę mówi szyja, bo dalej ma 4 cm Oznak porodu żadnych nie ma... Czekamy do 40 tygodnia, żeby dzidzia podrosła, nie będzie przenoszenia ciąży, bo jeżeli nic się nie ruszy do 15 sierpnia to będzie cesarka Ginka pojechała wczoraj do szpitala i ochrzaniła tą lekarkę, że nie zrobiła mi tego testu wydolności łożyska, tamta coś się tłumaczyła, ale to już po czasie... Także najprawdopodobniej ja też będę w klubie żelaznych macic, a już na pewno żelaznych szyjek
MamaAneta, Ramka-gratulacje:-)
Ehtele-tulę
Ola- i u Ciebie kryzys-myślę, że już większość z nas ma wszystkiego dosyć:-(
Milusia-podziwiam... Ja jednak zdecydowałabym się na oxy
Ciamajdka-ja też pół dnia ryczałam, więc rozumiem Cię doskonale...
Black-trzymam kciuki za szybką akcję porodową
Panienka-na każdym USG wychodzą inne pomiary i też zależy kto je robi