reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Sierpień 2010

Wpadłam zobaczyć co u Was słychać i jak zobaczyłam wpis na gorącej linii to mówię do M-o któraś się rozpakowała-a tu informacja o Bogusi, że już jest w domu:tak: Mam nadzieję, że jak wejdę jutro to coś się ruszy-trzymam za Was kciuki dziewczynki:happy2:
Dzień minął spokojnie-obiadek u rodziców, dziadkowie zajęli się Basią, a ja trochę odpoczęłam:tak:
Duralex-czyli jednak szyjka u Ciebie nie ruszyła:sorry2: U mnie w czwartek też była cały czas twarda i nieskrócona i jeżeli nic się nie ruszy do 29.07 to też umawiam się na cesarkę:tak: Moja ginka też mówi, że planowana cesarka jest lepsza niż taka robiona na szybko:blink:
Weroneczko-rzeczywiscie koleżanki się nie spisały:no: Co do zakupów to też jestem zwolenniczką zamknięcia wszystkich sklepów w niedzielę, a dzisiaj to po prostu tak wypadło-wczoraj dwie imprezy plus naprawa drzwi w domu i nie było kiedy ich zrobić:blink:
Ciamajdko-Twoje teksty są najlepsze-uśmiałam się do łez:-D:-D:-D Może u Ciebie dzisiaj coś się ruszy:tak:
Martitka-oj niestety znam te kłopoty z brzuszkiem-rób masaże brzuszka, zginaj nózki, kładź na brzuszku, a jak nie pomaga to zostają kropelki;-)
Sierpien-śliczna córeczka:-)
Nektarynko, Kassiu-trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę:tak:
Ola-widzę, że zabawę miałaś udaną-super:tak:
Milusiu-no niestety te skurcze mogą Ci tak długo doskwierać-jedna je czuje, a inna nie:sorry2: Trzymam kciuki, żeby dzisiaj się coś ruszyło:happy2:
Ehtele-no i mam nadzieję, że jutro rano na gorącej linii zobaczę informację-Kalinka na porodówce;-)
Zanetka-i jak pojechałaś sprawdzić na IP co się dzieje?:sorry2: A z tymi położnymi to skandal:no::wściekła/y::angry: Mój M od razu powiedział, że nagrałby to i na pewno tej sprawy nie zostawił:dry:
Navijka-syndrom wicia gniazda Ci się włączył-jak nic;-):rofl2: Ale narobiłaś mi smaka tym drinkiem:-):-p
Cayra-co się dzieje? Mam nadzieję, że już wszystko w porządku:blink:
Fiuu-ja już od jakiegoś czasu mam taki śluz-także to chyba nie czop;-)

reklama
odjechali goście i dzień dzięki nim szybko minął.
Noc dzisiaj przyjemnie chłodna się zapowiada, pełnia blisko- trzeba się poprzytulać!
Ja tam wierze, że Ehtele się w 72 godziny wyrobi :)
Milusiu- odpoczywaj sobie, może i Ciebie weźmie.
Pajko- Tobie szybkiego rozprawienia się z uczuleniem, bo to wykończyć człowieka może
Pati- rusz się z pakowaniem torby

Jak to u Was- dziewczyny rodzące było- bo ja wszędzie czytam, że przed porodem, to maluch się mniej rusza- to proawda?

Dziękuje wszystkim za miłe słowa dziewczynki :-)
powiem Wam, że mężulo jednak okazał skruche i przeprosił ze sto razy.
Oczywiście niby jest ok, ale tak do końca nie dam sie złamać i przetrzymam go jeszcze troche na lekkim fochu i oczywiscie nie zapomne nigdy !!!
Byliśmy jeszcze dzisiaj na poprawinach i odziwo wyszliśmy odrazu jak o to poprosiłam, takze mam nadzieje, ze cos do niego dotarło :tak:
Z tych lepsiejszych wiadomości, to we wtorek mam wizyte, ciekawe co tam u mojej Halinki słychać :-D skraca sie czy cuś, no zobaczymy.
Jeszcze raz dziekuje za zainteresowanie i życzę udanej nocki, bez siusiania i bóli, no i oczywiscie rozkręcenia akcji tym, które nie mogą sie juz doczekac :-)
Buziolkiiiiiiiiii

Ostatnia edycja:
wow, Luizka, to moze Ty chociaz sie dzis rozpakujesz w te pełnie ;-), bo ja to szczerze wątpie.
czuje sie od paru godzin jak na poczatku ciąży- cholernie mnie mdli :baffled: i jestem jakaś podenerwowana :dry: a weekend sie konczy i znow bede prawie calymi dniami siedziec sama, eh jak ja tego nie lubie:-(
a może któraś ma ochote sie spotkac w 'realu'? jest w ogole ktos z Bródna/Targówka jeszcze na tym forum? :-)

Hej Brzuchatki, ja tylko na chwilkę... jestem u rodziców z M bo mamcia dzisiaj wyprawaiała swoje imieniny, no a jutro mam wizytę u ginka więc nie warto nam się turlać do domu i jutro z rana wracać te ponad 30 km. Więc trzymajcie kciuki!!! Ja za inne wizytujące też trzymam, bo z tego co pamiętam to któraś ma na pewno też wizytę.

Spokojnej nocy!

Martuska- No juz tak sie smialam do Mka ze zwala by byla jak bym dzis jeszcze tam wrocila .. chcialabym ale to tylko zalezy od maluszka kiedy mu sie zachce wyjsc z mamusi brzucholka:)

no ba, pewnie ze od Maluszka, ale kto wie, czego te czlowieczki w naszych brzuchach chcą ;-)

Anecia, powodzonka jutro. ja ide na KTG jutro jesli sie okaze, ze naprawili juz aparat :-)

W Bizielu. a w wojskowym tez wogole jest ???

Dobra ide lulu mam nadzieje ze ktoras sie rozpakuje w ta pelnie hehe Udanych jutrzejszych wizyt!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam się poniedziałkowo
Jak nigdy jestem pierwsza, czyżby wszzystkie mamuśki odpoczywały po weekendzie?;-)
Trzymam kciuki za wizytujące:-)
Ja dzis w planach mam zamiar robić ogóreczki kiszone, takie zimowe zapasy. No i oczywiście wałowka na m-ąc jest czyli do narodzin maluszka.
Wczoraj odwiedzili nas rodzice i siostra, troche tak rocznicowo i imienionowo było, a dziś juz szara rzeczywistość i brak słoneczka:-(

Do góry