reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Wpadłam zobaczyć co u Was słychać i jak zobaczyłam wpis na gorącej linii to mówię do M-o któraś się rozpakowała-a tu informacja o Bogusi, że już jest w domu:tak: Mam nadzieję, że jak wejdę jutro to coś się ruszy-trzymam za Was kciuki dziewczynki:happy2:
Dzień minął spokojnie-obiadek u rodziców, dziadkowie zajęli się Basią, a ja trochę odpoczęłam:tak:
Duralex-czyli jednak szyjka u Ciebie nie ruszyła:sorry2: U mnie w czwartek też była cały czas twarda i nieskrócona i jeżeli nic się nie ruszy do 29.07 to też umawiam się na cesarkę:tak: Moja ginka też mówi, że planowana cesarka jest lepsza niż taka robiona na szybko:blink:
Weroneczko-rzeczywiscie koleżanki się nie spisały:no: Co do zakupów to też jestem zwolenniczką zamknięcia wszystkich sklepów w niedzielę, a dzisiaj to po prostu tak wypadło-wczoraj dwie imprezy plus naprawa drzwi w domu i nie było kiedy ich zrobić:blink:
Ciamajdko-Twoje teksty są najlepsze-uśmiałam się do łez:-D:-D:-D Może u Ciebie dzisiaj coś się ruszy:tak:
Martitka-oj niestety znam te kłopoty z brzuszkiem-rób masaże brzuszka, zginaj nózki, kładź na brzuszku, a jak nie pomaga to zostają kropelki;-)
Sierpien-śliczna córeczka:-)
Nektarynko, Kassiu-trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę:tak:
Ola-widzę, że zabawę miałaś udaną-super:tak:
Milusiu-no niestety te skurcze mogą Ci tak długo doskwierać-jedna je czuje, a inna nie:sorry2: Trzymam kciuki, żeby dzisiaj się coś ruszyło:happy2:
Ehtele-no i mam nadzieję, że jutro rano na gorącej linii zobaczę informację-Kalinka na porodówce;-)
Zanetka-i jak pojechałaś sprawdzić na IP co się dzieje?:sorry2: A z tymi położnymi to skandal:no::wściekła/y::angry: Mój M od razu powiedział, że nagrałby to i na pewno tej sprawy nie zostawił:dry:
Navijka-syndrom wicia gniazda Ci się włączył-jak nic;-):rofl2: Ale narobiłaś mi smaka tym drinkiem:-):-p
Cayra-co się dzieje? Mam nadzieję, że już wszystko w porządku:blink:
Fiuu-ja już od jakiegoś czasu mam taki śluz-także to chyba nie czop;-)

reklama
odjechali goście i dzień dzięki nim szybko minął.
Noc dzisiaj przyjemnie chłodna się zapowiada, pełnia blisko- trzeba się poprzytulać!
Ja tam wierze, że Ehtele się w 72 godziny wyrobi :)
Milusiu- odpoczywaj sobie, może i Ciebie weźmie.
Pajko- Tobie szybkiego rozprawienia się z uczuleniem, bo to wykończyć człowieka może
Pati- rusz się z pakowaniem torby

Jak to u Was- dziewczyny rodzące było- bo ja wszędzie czytam, że przed porodem, to maluch się mniej rusza- to proawda?

Dziękuje wszystkim za miłe słowa dziewczynki :-)
powiem Wam, że mężulo jednak okazał skruche i przeprosił ze sto razy.
Oczywiście niby jest ok, ale tak do końca nie dam sie złamać i przetrzymam go jeszcze troche na lekkim fochu i oczywiscie nie zapomne nigdy !!!
Byliśmy jeszcze dzisiaj na poprawinach i odziwo wyszliśmy odrazu jak o to poprosiłam, takze mam nadzieje, ze cos do niego dotarło :tak:
Z tych lepsiejszych wiadomości, to we wtorek mam wizyte, ciekawe co tam u mojej Halinki słychać :-D skraca sie czy cuś, no zobaczymy.
Jeszcze raz dziekuje za zainteresowanie i życzę udanej nocki, bez siusiania i bóli, no i oczywiscie rozkręcenia akcji tym, które nie mogą sie juz doczekac :-)
Buziolkiiiiiiiiii

Ostatnia edycja:
wow, Luizka, to moze Ty chociaz sie dzis rozpakujesz w te pełnie ;-), bo ja to szczerze wątpie.
czuje sie od paru godzin jak na poczatku ciąży- cholernie mnie mdli :baffled: i jestem jakaś podenerwowana :dry: a weekend sie konczy i znow bede prawie calymi dniami siedziec sama, eh jak ja tego nie lubie:-(
a może któraś ma ochote sie spotkac w 'realu'? jest w ogole ktos z Bródna/Targówka jeszcze na tym forum? :-)

Hej Brzuchatki, ja tylko na chwilkę... jestem u rodziców z M bo mamcia dzisiaj wyprawaiała swoje imieniny, no a jutro mam wizytę u ginka więc nie warto nam się turlać do domu i jutro z rana wracać te ponad 30 km. Więc trzymajcie kciuki!!! Ja za inne wizytujące też trzymam, bo z tego co pamiętam to któraś ma na pewno też wizytę.

Spokojnej nocy!

Martuska- No juz tak sie smialam do Mka ze zwala by byla jak bym dzis jeszcze tam wrocila .. chcialabym ale to tylko zalezy od maluszka kiedy mu sie zachce wyjsc z mamusi brzucholka:)

no ba, pewnie ze od Maluszka, ale kto wie, czego te czlowieczki w naszych brzuchach chcą ;-)

Anecia, powodzonka jutro. ja ide na KTG jutro jesli sie okaze, ze naprawili juz aparat :-)

W Bizielu. a w wojskowym tez wogole jest ???

Dobra ide lulu mam nadzieje ze ktoras sie rozpakuje w ta pelnie hehe Udanych jutrzejszych wizyt!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam się poniedziałkowo
Jak nigdy jestem pierwsza, czyżby wszzystkie mamuśki odpoczywały po weekendzie?;-)
Trzymam kciuki za wizytujące:-)
Ja dzis w planach mam zamiar robić ogóreczki kiszone, takie zimowe zapasy. No i oczywiście wałowka na m-ąc jest czyli do narodzin maluszka.
Wczoraj odwiedzili nas rodzice i siostra, troche tak rocznicowo i imienionowo było, a dziś juz szara rzeczywistość i brak słoneczka:-(

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry