Black_Opal
Fanka BB :)
Witam się pięknie 
U mnie melduję, że jest spoko, bo M już jest ze mną ;-)
Oby to była "cisza przed burzą"
A jeśli nie to jeszcze się pomęczysz razem z nami, a RAZEM RAŹNIEJ :-)
sierpien8 Śliczna Kruszynka :-)
Nektarynka kciukaski zaciśnięte
Pajkaa oj współczuję Ci tej wysypki.. Biegnij do dermatologa niech coś radzi, bo w trakcie połogu i przy dzidzi to będzie jeszcze ciężej z tym dziadostwem
Niech się szybko wyleczy i Sebuś niech na to zaczeka
ŚWIETNIE
Mój M miałby niezły prezent na urodzinki 
W książkach piszą, że niektóre kobiety niestety mają bardzo długo - już czasem od 20 tygodnia męczące skurcze B-H.. Eh.. wkurzające to musi być
Albo niech się rozkręci albo niech przestanie męczyć 
Heheh... MAM TO SAMO
HAHAHAHAHA!!!!

Uśmiałam się! Jak na mój gust oczyszczasz się przed porodem :-)

U mnie melduję, że jest spoko, bo M już jest ze mną ;-)
Cóż termin z USG dał dupy, ale czekam dalej - chyba nastawiłam się na tę pełnię dlatego jeszcze jestem spokojna i jeszcze nie ryczę![]()
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa CZYLI TO DZIŚ
kurde pewnie nic się nie wydarzy i jutro będę znów Wam dupę męczyła![]()
W końcu u mnie cisza jak makiem zasiałeee co ma być to będzie...
Oby to była "cisza przed burzą"

sierpien8 Śliczna Kruszynka :-)
Nektarynka kciukaski zaciśnięte

Pajkaa oj współczuję Ci tej wysypki.. Biegnij do dermatologa niech coś radzi, bo w trakcie połogu i przy dzidzi to będzie jeszcze ciężej z tym dziadostwem

Niech się szybko wyleczy i Sebuś niech na to zaczeka

pełnia przypada na 26 lipca o 1.45 (coś w tych okolicach,różnica minut) czyli dzisiejszej nocy![]()
ŚWIETNIE

dziewczynki ja się tylko melduję, że u mnie wsio oki, nadrobię was wieczorkiem bo teraz mam niezapowiedzianych gości.... Noc masakra ja się wykończę, kobietki, które rodziły powiedzcie mi proszę czy skurcze B-H mogą być na długo przed porodem takie upierdliwe, najpierw od 21-2 w nocy co 12 min, od 3 do 6 co 10 min, od siódmej tylko spinania nieregularne.....
W książkach piszą, że niektóre kobiety niestety mają bardzo długo - już czasem od 20 tygodnia męczące skurcze B-H.. Eh.. wkurzające to musi być

U mnie poród chyba we wrześniu będzie, bo jak narazie to nieobcy jest mi syndrom lenia![]()
Heheh... MAM TO SAMO

HAHAHAHAHA!!!!

Ostatnia edycja: