milusia83
Podwójna mamuśka:)
Hejo dziewczynki,
przed chwilą zepsułam komputer, nie wiem coś się stało i mam biały pasek na matrycy, a że monitor jest bardzo wysokiej klasy sprzętem, matryca będzie kosztowała ok. 1200 zł - jestem taka zła, normalnie jak wydatków dużo to jeszcze matryca się zrąbać musiała. No ale cóż..... Zdrzemnęłam się na chwilę bo jestem coraz bardziej ociężała i zabieram się za sprzątanie, u mnie jest wieczny bałagan, bo stale jest coś robione.
AgaS-78 myślę, że to dobry czas na odpoczynek
Martitka no to przegięłaś z tym bieganiem jak tak dalej pójdzie to pierwsza się rozpakujesz
Navijko teraz już tak chyba będzie te nasze macice szykują się do porodu, ja mam takie bóle w nocy, już chyba trzecia z rzędu
Moniczko cieszę się, że masz już komódkę
Oluś no niestety tak już jest z prywatnymi wizytami, ale cieszę się, że mój będzie brał chociaż połowę
Kasiu2506 jejciu przykro mi z powodu tego zakupu, kurcze no właśnie to są zakupy na allegro.
Ciamajdko no to niezłą mieszankę sobie zafundowałaś Mam nadzieję, że już lepiej i nie szalej tak kochana bo do porodu jeszcze masz troszkę czasu
Ehtele no to rewelacyjny masz aparacik, ja wiesz tylko jestem tłem zdjęcia bo Darek wiecznie biega, ja się na robieniu zdjęć niestety nie znam, on to kocha i stale zmienia aparat, sprzedaje stary i kupuje nowy
KAssia181 słońce, ale te nasze chłopy na pewno rozumieją, że jesteśmy w ciąży, nie martw się kochana....to hormony tak szaleją.....ja też ostatnio jestem wredniora na maksa, stale narzekam, już to stwierdził mój tata i Darek, no ale jeszcze ode mnie się nie wyprowadzil więc nie jest źle. Najlepiej jak w żartach mu powiesz, że nadszedł czas, kiedy odzywa się u Ciebie baba w ciąży