reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

wszyściutko przeczytałam...
martuśka85 na pewno jeszcze nie wyjdzie.. spokojnie jedź...tylko odpoczywaj a nie! :-)
Bombusia gratuluje Adiemu, na pewno będzie zadowolony... ja chodziłam do liceum ekonomicznego, które było założone po starym dworku Siemiradzkiego, były tam tylko 4 klasy, po 1 z każdego rocznika... i na studia sie dostałam, i prace super znalazłam... poza tym źle mi sie kojarzą takie elitarne szkoły...
Pajko dobrze że Cie lekarz uspokoił, ale widzę że znowu masz jakąś rewolucję!!!!:baffled: kiedy Ty osiągniesz spokój w tej ciazy...
madziujka mój nie ma ktg, a pierwsze (już pisałam) będe miała w terminie porodu, albo wcześniej jak trafie do szpitala..
Shiraa trzymam za wszystko kciuki:-) mam rozstepy na całym brzuchu na dole... i na piersiach z poczatku ciązy, i na udach kropeczki takie...
koralowa no teraz to nas wszystko wzrusza... ja to wyje z byle czego:sorry2: ostatnio płakałam bo mi się sniło że królika chciałam zabić, a nie mogłam i się męczył przeze mnie...
monika8112 tylko nie dźwigaj... jak się da złozyc to ekstra:-)ale my niecierpliwe jestesmy...
kolumnea dziekuję:-):-):-):-)
ehtele:-D jakbym widziała siebie... gdzie nie stanę, tam strącę, zrzucę, potknę się.. same straty jak coś robię.. musiałaś komicznie wyglądać:) poza tym sprzątanie, gotowanie... jejku, masz siłe:tak:
urszulka202 tez miałam taka jedna wizytę, po której byłam mega niezadowolona i zniechęcona do lekarza, ale akurat to było w okresie kiedy wszystkie narzekałysmy na bardzo "oględną" wizytę, gdzieś kolo 16-17 tygodnia to było.. no ale żeby teraz na tym etapie takie podejście?:no:
Monika373 gratuluje synkowi:-)
navijka broń się jeszcze przed paszczą porodówki... poczekajcie na mnie:zawstydzona/y: ej!! wszystkie chcą już rodzic, albo rodzic niedługo mają, albo chcą.. a ja!!!!??/ zostanę sama:dry: na bank...
Ola_ aha!!!!!!!!! no to razem będziemy rodzić...:-D
kasia2506 no wiesz co? facet na allegro chyba nie ma pojęcia o sposobie przeprowadzania transakcji.. walnij mu jakiegoś babolowego negata to się może nauczy...:sorry2:

a mnie mdli.. ale pewnie przez to że wypiłam dwie cole, jednego sprite (pragnienie nie miało szans:-D) i zjadłam 2 kg arbuza... a wczesniej jajko na twardo.. i zdycham... niesmak w buzi, cięzki żołąd.... bleeee...

zawiozłam babci kwiatuszki z okazji imienin, byłam w banku... a teraz ide do pokoju małego sprzątać (te futryny, rama okienna) i podłoga (dlatego ją myję bo jest na niej kupa gipsu i jak ja zdejmiemy to będzie więcej sprzątania ... ale to tylko 9m2, dam rade.. a później biorę się za obiad, zakupów jeszcze nie zrobiłam (w necie ostatki, miałam kupić dziś-ale najwyżej zrobię to jutro) , a ubezpieczenie załatwię przez neta wieczorem bo wystarczy przedzwonić tylko-polisa juz wybrana:) niech się cieszy ten, co mu dzisiaj dołoże poliskę do sprzedaży:-D:-D:-D

i ogólnie to mnie meczy od rana rozwolnienie.. sorry że o tym piszę, no ale takie życie:-D

Ostatnia edycja:
reklama
milusia83 oj ja mam aparat NIKON D3000 więc to taka amatorska lustrzanka:sorry2: To Wy chyba macie taki profesjonalny aparat - Ty czy Darek robi zdjęcia? Interesujecie się tym?:tak:

urszulka202 no przykro mi - ale tak to już z NFZ em bywa...nie przejmuj się bo to już końcówka;-)

Shiraa
jesli mogę doradzić idźcie do open finance - powiedzcie jaka dokładnie jest sytuacja i konsultant wybierze najbardziej odpowiedni dla Was bank...Usługa jest bezpłatan - on dostaje kaskę jak podpisze umowę - a open ma ofertę większości banków;-);-) My tak robiliśmy - pierw open - doradzili nam kredyt w KREDYT Banku- potem poszliśmy bezpośrednio do KB żeby porównać i okazało się, że w openie kredyt jest tańszy...:):):):) Więc spróbuj...chyba że odmowa jest z powodu BIKu wtedy nie da rady...Trzymam kciuki:-):-):-)

martitka-26 no to ja się zgłaszam:tak: Przesyłam parę klapsów w dupsko:-p:-p:-p

navijka no cóż - nie wiem z czego to się bierze - może po prostu u każdej inaczej macica ćwiczy:sorry2::sorry2: Bo u mnie cisza...Głowa do góry - pogadasz z lekarzem...
anty rybność u ans wynika pewnie z braku pomysłów na przygotowanie ryb - ja koniecznie muszę się w tej kwestii podszkolić - zresztą u nas nie łatwo ze świeżymi rybkami:sorry2:
Jak to słodko zabrzmiało - ja też z chęcią już bym nózie całowała:-p:-p

Niuunia zrobiłam z bananami:) pyszne - wyniki na blogu;-)

Ola_ to okna takie brudne wołały o pomstę (ostatnio myte w kwietniu przed świętami) Zresztą u mnie to nie działa - umyje napocę się a Olek sobie grzecznie śpi:-D:-D

kasia2506 ojjj jak mnie takie sytuacje wkurzaja...ale powinien Ci sprawę ułatwić skoro mas zasłonkę wadliwą to wysyłasz mu ją on pokrywa koszty (bo jest w końcu wadliwa) i odsyła na swój koszt dobrą -razem z dodatkowym metrem - dla mnie wszystko jasne - nie ma co - wystaw negatywa - albo odeślij całość i powiedz, że rezygnujesz!!! Ja polecam sprzedającego firantex - u niego zawsze firany kupuję i nie było problemu, bo jak kupowałam to on wysyłał do akceptacji zamówienie...;-)

hehehhe Ciamajdko nic co ludzkie nie jest na obce - rozwolnienie też:pTeż widzę dzień aktywny miałaś - więc może mycie podłóg na jutro sobie odłożysz??? A obiad na jutro hmmm:p Czy jeszcze na dziś? :):)
Ja już dziś stopuję...firanka z sypialni wyprana jutro wyprasuję i powieszę:p

Ostatnia edycja:
a u mnie tragiczny dzien- wszytsko mnie denerwuje. maz malowal drzwi i oscieznice a ja na niego nawrzeszczalam ze farba nakapal i takie tam ze nie sprzatnal po sobie i efekt tego taki ze sie do siebie nie odzywamy juz 3 godz a teraz do pracy pojechal i nie wiem kiedy wroci. tak mi z tym zle ze nawet nie wiecie. nie lubie sie klucic ale ostatnio jestem coraz gorsza dla niego- cokolwiek by nie zrobil to krytykuje. ja mam juz tego wszytskiego dosc:((((((((((((((
i znowu rycze- ja nie wiem co sie ze mna dzieje normalnie

do tego brzuch boli i ja juz nie moge normalnie

kassia181 tez właśnie często tak mam jak Ty... przeproś jak przyjedzie i powiedz żeby po sobie sprzątał;-) dwie pieczenie na jednym ogniu..

ehtele, my to dwie specjalistki w doradzaniu:-D (dot. Shiryy)

dobra, ide robić obiad....

futryny zaczekają... mówiłam że planów to ja mam duzo, gorzej z realizacja, najwięcej zajmuje mi myslenie
aha-gościu jutro przyjdzie o 19.30 ocenić co jest pod podlogą i co potrzeba, rano w sobotę jedziemy po pianki, sranki, listwy, panele i przychodzi zakładać... później tylko T. wywierci otwory na karnisze, na obrazki (jeszcze nie wiem gdzie), kupie firankę na giełdzie w niedzielę i juuupi!!! a potem sprzątanie
ale najpierw O TYM POMYŚLĘ:-D

ehtele.. firantex mówisz? kurde, no i musze obczaić... bo wiesz, firanki to ja już 3 miesiąc do całego domu kupuję, także... ekhem:D
obiad na dziś... pieczone ziemniaczki na maśle, a do tego pieczona pierś z kury ekstra przyprawiona (bele co, ale gadane to mam nie?:p), wszystko w piekarniku...

Ostatnia edycja:
ehtele pysznie wyglądają - mmm już widzę je polane czekoladą mniami :p wogóle właśnie musze iść do ogfórdka pozrywać poziomki, bo przecież nikt się nie ruszy. Wszyscy leża fujarami do góry a ja zapier... jak dziki wół i już nie mam siły :(

kasia tulam. Nie denerwuj się, bo maleństwo odczuwa no i brzuszek się spina. A ze swoim napewno się pogodzicie. Wogóle widzę, że coraz częściej dopadają nas ciążowe huśtwaki nastrojów - Ci faceci to się z nami mają :p

Kasia zadzwoń do niego - powiedz, że go kochasz, że nie chciałaś krzyczeć i że Ci bardzo przykro...
albo...
zrób jakąś romantyczną kolację i czekaj na niego... jak przyjdzie zapal świeczki zaprowadź do jadalni i przeproś jak uważasz, że będzie najskuteczniej - również wchodzi w grę jakaś sexi koszuleczka:p:p:p

niunia Ty mas zpoziomki w ogródku???:p:p:p BOSKO!!!!!!!!!!!

Ciamajdko - stanowczo specjalistki jesteśmy:p

reklama
Witajcie brzuchatki:-) Dawno nic nie pisałam ale czytam was reguralnie:-)

Tak sobie czytam tu i tam i dochodze do wniosku ze Wy juz spakowane. Więc ja tez sie chcialam wziasć za pakowanie. I jeszcze dobrze nie zaczełam i juz musiałam skonczyc- powód- brak odpowiedniej torby buu:szok: musze kupic i wtedy bede sie pakowac.

Tak czytam i widze ze niektóre tez maja problemy z obrzękami nóg tak jak ja:no:
Lekarze przepisał mi Rutoven zel. Nie pomógł!
Więc zaczełam szukac, buszowac az trafiłam na :
DAX Perfecta Mama SUPER KREM NA ZMĘCZONE NOGI (1087919829) - Aukcje internetowe Allegro
Dziewczyny rewelacja!! Właśnie dzis mi przyszedł. Odrazu posmarowałam- natychmiastowe uczucie ochłodzenia. Chwile potrzymałam w górze nogi i obuchnięcie znikło! Juz normalnie zapomniałam jakie miałam zgrabne nogi:-D:-D Cudo! I to po jednym razie! Naprawde polecam. Cena tez przystepna.

Do góry