Dzień dobry
u mnie znacznie się ochłodziło, są plusy i minusy, zdecydowany PLUS jest taki, że wreszcie mamy czym oddychać
) minus- za mało słonka, ale jak dla jest ok
)
Aga_Natalia kochana bardzo się cieszę, że wszystko ok, a małe dojdą do siebie - u wcześniaków często występują takie komplikacje jak żółtaczka itp, moje rodzeństwo urodziło się 30 lat temu (bliźniaki) i wszystko skończyło się dobrze, więc u Was też tak będzie
) ale fajnie, że masz już maluszki obok siebie.....wow.... niewiarygodne...
Ciamajdka ojej kurcze... a wy znowu na wojennej ścieżce, ale ciągle wierzę w Was - a t. musi w koncu trochę dorosnąć, faceci to takie wieczne dzieciaki - gry, mecze, piłka i świata nie widzą... mam nadzieję, że dziś będzie lepiej...
Martuśka85 ja chyba też powoli zaczynam odczuwac skurcze B=H, np dziś rano obudziłam się z mega twardym brzuszkiem - teraz na szczęście jest już lepiej...
Sarka powodzenia na usg jutro, nie martw się na pewno wszystko będzie ok, mi tez na ostatnim usg wykazało różnicę wieku między główką a udem bodajże, ale to jest normalne, bo każdy jest inny - jedna babeczka ma dłuuuuuugie nogi, inna niesety nie
jeden ma duże oczy drugi małe
) także głowa do góry
Bogusia86 powodzenia na dzisiejszej wizycie i koniecznie zdaj relację co i jak
)
Bogusia 007 ehh fajne takie zakupki, ja stwierdziłam, że już nic nie kupuję dla siebie - myślę, że jakoś wytrwam przez te 2 miesiące - od lipca będę już na całkowitym zwolnieniu wiec nie będę musiała się stroić do pracy;p
Ehtele torba fajna, ja mam biedronę pod nosem więc może później pójdę obejrzeć co i jak ,al e nie kupuję, bo toreb mam sporo, tylko zastanawiam się którą wybrać, żeby mnie pielęgniarki ze szpitala nie wygoniły, bo słyszałam, że niektóre wkurzają się jak torba jest zbyt duża....:/ i tak sobie myślałam, że mogę wziąść to co potrzebne do porodu i dla maluszka, a resztę może donosić mi mąż (np. te ogromne paki podkładów)
a powiedzcie kobietki, kupiłyście te podkłady duże na łóżko???? ile sztuk??