reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Witam się znowu nocną porą, ale od kiedy synek ma ospę to tylko wieczorem mam czas usiąść do kompka .
marciamaja i kassia181 gratuluję córeczek, ja po cichutku tez marzyłam o córci a będzie drugi synek ciesze się że dziewuszki zdorow się rozwijają!

Pajkaa super że to tylko pomyłka lekarki, stracha nam tu narobiłaś ;o)

Dziewczyny, pewnie uznacie pytanie za głupie, ale czy na slub cywilny potrzebne są obrączki? jestesmy kompletnie zieloni o_O

oczywiście, że obraczki są potrzebne przecież to wkońcu ślub ;o)

Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko i zmykam lulu bo oczy mi się kleją DOBRANOC !!!!

reklama
Dziewczyny, pewnie uznacie pytanie za głupie, ale czy na slub cywilny potrzebne są obrączki? jestesmy kompletnie zieloni o_O

tak jak najbardziej :)

Witam się znowu nocną porą, ale od kiedy synek ma ospę to tylko wieczorem mam czas usiąść do kompka .
marciamaja i kassia181 gratuluję córeczek, ja po cichutku tez marzyłam o córci a będzie drugi synek ciesze się że dziewuszki zdorow się rozwijają!

Pajkaa super że to tylko pomyłka lekarki, stracha nam tu narobiłaś ;o)

oczywiście, że obraczki są potrzebne przecież to wkońcu ślub ;o)

Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko i zmykam lulu bo oczy mi się kleją DOBRANOC !!!!

oj Wy a ja co mam powiedziec ? zawał prawie na miejscu :(

Witam się dzisiaj jako pierwsza :)

Wiecie jaka ze mnie ostatnio gapa. co chwilę o czymś zapominam.
Wczoraj zaczęłam się szykować na moją wizytęi chciałamzerknąć jeszcze do karty ciąży sprawdzić naktórą mam dokładnie godzinę, a tam na karteczce data 18 marca zamiast 17. I tak nie uwierzyłamwłasnym oczom i dzwoniłam do gabinetu i okazało się że jednak ta wizytra dopiero dziś :)))
Zrekompensowałam sobie jednak to gapiostwo i wybraliśmy się z mężusiem nalody i przy okazji kupiliśmy naszemu maleństwu ręczniczek z kapturkiem -głową królika - potem zrobię fotkę to się jeszcze raz pochwalę. :))

Co do obrączek na cywilnym to wcale ich nie trzeba - to jest wasz wybór. Tuż przed ślubem należy tylko poinformować że obrączek nie będzie i wtedy kierownik USC omija "formułkę" odnośnie wymiany obrączek.

witam

Pajko ciesze sie :-) ale "ginekolożka" twa..nie wypał....

cos mnie pokluwa w dole brzuszka i ok blizny :-( ech..
napewno jest dobrze

j

Pajkaa super,ze wszystko dobrze,ale odpoczywaj duzo.Ja na skurcze dostałam dodatkowa dawke magnezu i przeszło.

Czesc Dziewczyny :-)
Kassia 181 gratuluję Córeczki. Chyba Dziewczynki dogoniły juz Chłopców:)
Pajkaa ale się strachu najadłas, a my razem z Tobą. Najważniejsze, że wszystko w porządku.

Dobrych wieści na dzisiejszych wizytach.

Zauważyłam ostatnio, że poprawił mi się apetyt i teraz muszę brać trochę więcej jedzonka do pracy:-). Chyba zbliża się okres wzrostu na wadze, bo jak narazie to niewiele mnie w kilogramach przybyło, ale czuję, że lada moment to się zmieni. A własnie przypomniało mi się. Jak jestem na wizytach to lekarz mówi, że słabiutko przybieram na wadze i że chyba się dziewczynka szykuje. Pierwsze słyszę o takiej zależności ale niech mu tam. Choć ja i tak czuję, że to Chłopiec;-)
Miłego dnia Kochane życzę!

są potrzebne.

ja dzisiaj jestem zaspana, że hej. Chciałam wczoraj zaszaleć i spędziłam 12h poza domem w większości na uczelni, a potem na basen siup. I tak się zmęczyłam tym dniem, że w nocy śniło mi się jak bardzo jestem zmęczona :/... więc głowa chce wyrabiać 200% normy, a ciało mówi- hola, hola! No więc nie mogę się tak przemęczać. Życzę miłego dnia

Witajcie kobietki...

Z mężem dalej nie gadam, wczoraj się nie odzywaliśmy do siebie i dziś chyba też tak będzie...:baffled:
Niestety jestem zbyt dumna żeby zacząć rozmowę bo to on nie miał racji...zobaczymy, ale dziękuję Wam wszystkim za miłe słowa, za słowa wsparcia;-) Czekam co będzie aż mąż wstanie...

Poza tym czekam na wieści od Milusi...ciekawe jak tam po wizycie

Avenitta powodzenia na wizycie:-D:-D:-D

a i jeszcze jedno, też mam wrażenie, że zaczynam być coraz częściej głodna..stanowczo mój organizm domaga się jedzenia...mam napady wilczego głodu....MAKABRA, no ale walczę ze sobą i staram się tak nie rzucać na żarcie heheh:)

No cóż kochane, życzę Wam miłego dnia

Ostatnia edycja:
reklama
Kochana powiem ci tak my braliśmy na razie sam ślub cywilny 3 lata temu po urodzeniu Kuby najpierw idziesz do urzedu jakiego chcesz wypełniasz papiery i kupujesz znaczek nie pamietam ile kosztuje jesli nie urodziliscie sie w warszawie to jest drorzej bo dodatkowo za cos jeszcze płacisz oczywiście dajecie akty urodzenia ustalacie termin godzine podajecie świadków i to wsio przed samym ślubem odbieracie wejściówke .Sama ceremonia trwa zaledwie 7-8 minut jest przysięga nie dokładnie jak w kościele ale podobna wtedy wymieniacie sie obrączkami wiec sa potrzebne napewno bo nie da sie tego ominąć podpisy wasze i światków i to wsio po całym ślubie .

Do góry