reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

reklama
[B pisze:
Avenitta[/B]- Mi sie kiedys pomylily dni, tylko, ze byl to egzamin na prawko grrrr
znasz juz plec maluszka, czy to dzisiaj ten wielki dzien?

Milego dnia laseczki, ja uciekam bo pogoda jest piekna, wczoraj bylo u nas 17 stopni, dzisiaj ma byc podobnie:):)

Płci jeszcze nie znami wątpię że dzisiaj poznam, bo 2 tyg. temu miałam robione dosyć szczegółowe USG, więc wątpię że dziś będę miała. Cyba dopiero na połównowym się dowiem.

Dzien doberek wszystkim !! :-D

Wiosna idzie, u mnie teraz 10 stopni, słonezko, a na balkoniku swiergoczący wróbelek :-D Aż żyć się chce :-):-):-)

Avenitta, dobrze, że dni się pomyliły na plus, a nie odwrotnie, bo tak, to byś przegapiła dzień wizyty :-) Trzymam kciuki za badanie :-)

Też mam problem z zakupem ciuszków, ile czego i w jakich rozmiarach, ale moim zdaniem lepiej mieć więcej ubranek, niż za mało :-) Mamy jeszcze czas na wypatrzenie niedrogich i dobrych gatunkowo ubranek, więc kompletować możemy śmiało ;-)

Dzidzia moja kopie już coraz częściej, nie tylko po jedzeniu, tak jak to było parę dni temu, ale nawet po przebudzeniu rano :-) I kopie tak, że aż mi brzuch podskakuje :-) Ale super uczucie... :-D

Milusiego dnia Wam życzę, a wizytującym pomyślnych badań i niezapomnianych wrażeń :-D

Ja tylko na chwilkę, bo zaraz spadam do pracy...na odpoczynek wybieram się dopiero od czerwca...

Jutro mam wizytę u gina, 3majcie kciuki:)

Pajka, dobrze, że już jesteś!:)

Miłego dnia wszystkim, odezwę się jutro po wizycie.

Dzidzia moja kopie już coraz częściej, nie tylko po jedzeniu, tak jak to było parę dni temu, ale nawet po przebudzeniu rano :-) I kopie tak, że aż mi brzuch podskakuje :-) Ale super uczucie... :-D

Milusiego dnia Wam życzę, a wizytującym pomyślnych badań i niezapomnianych wrażeń :-D

Moja wczoraj szalała cały dzionek nie wiem czy w ogóle coś spała:))) A dziś jeszcze nic mimo, że specjalnie dla niej zamiast kanapeczki z moją ulubioną wędlinką i majonezikiem dla odmiany od rzodkiewek zjadłam chocapic z mlekiem... wrrr przewrotne to moje Maleństwo :]

Witam wszystkie Panie w cudownym nastroju, oby dzionek minął bezstresowo! U mnie na drzewie Cayra też jakiś ptaszek podśpiewuje, ale nie znam się zupełnie na odgłosach ptaszyn czego bardzo żałuję i zamierzam nadrobić- od jakichś dwóch miesięcy jestem amatorką tych latających stworzonek po obejrzeniu fajnego programu o kukułkach i chcę bliżej zapoznać się z nimi, muszę sobie kupić atlas ptaków plus są do kupienia CD z odgłosami:))) Bo co to będzie, jak mnie dzidzia zapyta kiedyś: "Mamusiu, a co to za ptaszek tak ładnie śpiewa?" a ja nie będę wiedziała... wstyd!

Pozdrawiam!

Dzięki Dziewczyny za podpowiedzi ;-). Już troszkę mi rozjaśniło się w tej kwesti. Wiadomo, że wszystko się okaże w trakcie ale nie chciałabym być w tym temacie całkiem "zielona":-). Wybiorę się w weekend na zakupy dla Maluszka i napewno wezmę pod uwagę Wasze rady.

Hej mamuśki :-) u mnie ptaszki także ćwierkają od rana, a że mieszkam w lesie to mam spokojnie relaksacyjnie :tak: tylko właśnie słonka coś brak, bo z temperaturą nie jest tak źle. Zresztą już ciepło niech zawita, bo mam dość tych grubych cichów kręujących ruchy wrr:wściekła/y: Miłego dnia dziewuszki :-)

Ja tylko na chwilkę, bo zaraz spadam do pracy...na odpoczynek wybieram się dopiero od czerwca...

Jutro mam wizytę u gina, 3majcie kciuki:)

Pajka, dobrze, że już jesteś!:)

Miłego dnia wszystkim, odezwę się jutro po wizycie.
Trzymam kciuki za wizyte
A ja musze popakowac wszystkie badania do tego szpitala ale strasznie nie mam na to natchnienia chyba po mału zaczynam sie stresowac ale mnie wczesnie wzieło

reklama
Do góry