zielona26
Fanka BB :)
Kochane mam jeszcze pytanie, które wierci mi dziurę w brzuchu trzeci dzień. Doświadczone Mamuśki albo te, które znają się na rzeczy. Ile sztuk trzeba mieć body, kaftaników, spioszków.( na jeden rozmiar) Nie chce nakupic za dużo na jeden rozmiar ani też zeby mi brakowało i zebym się nie wyrabiała z praniem ?. Nie mam pojęcia ile razy na dzień Maluszka się przebiera jak na moje myślenie to napewno po kompieli, no i po nocce :-) a co dalej. Chciałam już kupić pare rzeczy i prosze o radę.
ehtele nie smuć się Mąż napewno się dziś przełamie. Każdy jest czasem wybuchowy i powie coś ni eym tonem,nie tak jak trzeba ale jak się człowiek pokłóci o jakąs błahą rzecz, która nie powinna mieć miejsca to równie szybko się o niej zapomina i wszystko wraca do normy. Tak więc uśmiech i trzymam kciuki by Małżonek z rana się zreflektował;-)
ehtele nie smuć się Mąż napewno się dziś przełamie. Każdy jest czasem wybuchowy i powie coś ni eym tonem,nie tak jak trzeba ale jak się człowiek pokłóci o jakąs błahą rzecz, która nie powinna mieć miejsca to równie szybko się o niej zapomina i wszystko wraca do normy. Tak więc uśmiech i trzymam kciuki by Małżonek z rana się zreflektował;-)