reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

Witam się znowu nocną porą, ale od kiedy synek ma ospę to tylko wieczorem mam czas usiąść do kompka .
marciamaja i kassia181 gratuluję córeczek, ja po cichutku tez marzyłam o córci a będzie drugi synek ciesze się że dziewuszki zdorow się rozwijają!

Pajkaa super że to tylko pomyłka lekarki, stracha nam tu narobiłaś ;o)

Dziewczyny, pewnie uznacie pytanie za głupie, ale czy na slub cywilny potrzebne są obrączki? jestesmy kompletnie zieloni o_O

oczywiście, że obraczki są potrzebne przecież to wkońcu ślub ;o)

Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko i zmykam lulu bo oczy mi się kleją DOBRANOC !!!!

reklama
Dziewczyny, pewnie uznacie pytanie za głupie, ale czy na slub cywilny potrzebne są obrączki? jestesmy kompletnie zieloni o_O

tak jak najbardziej :)

Witam się znowu nocną porą, ale od kiedy synek ma ospę to tylko wieczorem mam czas usiąść do kompka .
marciamaja i kassia181 gratuluję córeczek, ja po cichutku tez marzyłam o córci a będzie drugi synek ciesze się że dziewuszki zdorow się rozwijają!

Pajkaa super że to tylko pomyłka lekarki, stracha nam tu narobiłaś ;o)

oczywiście, że obraczki są potrzebne przecież to wkońcu ślub ;o)

Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko i zmykam lulu bo oczy mi się kleją DOBRANOC !!!!

oj Wy a ja co mam powiedziec ? zawał prawie na miejscu :(

Witam się dzisiaj jako pierwsza :)

Wiecie jaka ze mnie ostatnio gapa. co chwilę o czymś zapominam.
Wczoraj zaczęłam się szykować na moją wizytęi chciałamzerknąć jeszcze do karty ciąży sprawdzić naktórą mam dokładnie godzinę, a tam na karteczce data 18 marca zamiast 17. I tak nie uwierzyłamwłasnym oczom i dzwoniłam do gabinetu i okazało się że jednak ta wizytra dopiero dziś :)))
Zrekompensowałam sobie jednak to gapiostwo i wybraliśmy się z mężusiem nalody i przy okazji kupiliśmy naszemu maleństwu ręczniczek z kapturkiem -głową królika - potem zrobię fotkę to się jeszcze raz pochwalę. :))

Co do obrączek na cywilnym to wcale ich nie trzeba - to jest wasz wybór. Tuż przed ślubem należy tylko poinformować że obrączek nie będzie i wtedy kierownik USC omija "formułkę" odnośnie wymiany obrączek.

witam

Pajko ciesze sie :-) ale "ginekolożka" twa..nie wypał....

cos mnie pokluwa w dole brzuszka i ok blizny :-( ech..
napewno jest dobrze

j

Pajkaa super,ze wszystko dobrze,ale odpoczywaj duzo.Ja na skurcze dostałam dodatkowa dawke magnezu i przeszło.

Czesc Dziewczyny :-)
Kassia 181 gratuluję Córeczki. Chyba Dziewczynki dogoniły juz Chłopców:)
Pajkaa ale się strachu najadłas, a my razem z Tobą. Najważniejsze, że wszystko w porządku.

Dobrych wieści na dzisiejszych wizytach.

Zauważyłam ostatnio, że poprawił mi się apetyt i teraz muszę brać trochę więcej jedzonka do pracy:-). Chyba zbliża się okres wzrostu na wadze, bo jak narazie to niewiele mnie w kilogramach przybyło, ale czuję, że lada moment to się zmieni. A własnie przypomniało mi się. Jak jestem na wizytach to lekarz mówi, że słabiutko przybieram na wadze i że chyba się dziewczynka szykuje. Pierwsze słyszę o takiej zależności ale niech mu tam. Choć ja i tak czuję, że to Chłopiec;-)
Miłego dnia Kochane życzę!

są potrzebne.

ja dzisiaj jestem zaspana, że hej. Chciałam wczoraj zaszaleć i spędziłam 12h poza domem w większości na uczelni, a potem na basen siup. I tak się zmęczyłam tym dniem, że w nocy śniło mi się jak bardzo jestem zmęczona :/... więc głowa chce wyrabiać 200% normy, a ciało mówi- hola, hola! No więc nie mogę się tak przemęczać. Życzę miłego dnia

Witajcie kobietki...

Z mężem dalej nie gadam, wczoraj się nie odzywaliśmy do siebie i dziś chyba też tak będzie...:baffled:
Niestety jestem zbyt dumna żeby zacząć rozmowę bo to on nie miał racji...zobaczymy, ale dziękuję Wam wszystkim za miłe słowa, za słowa wsparcia;-) Czekam co będzie aż mąż wstanie...

Poza tym czekam na wieści od Milusi...ciekawe jak tam po wizycie

Avenitta powodzenia na wizycie:-D:-D:-D

a i jeszcze jedno, też mam wrażenie, że zaczynam być coraz częściej głodna..stanowczo mój organizm domaga się jedzenia...mam napady wilczego głodu....MAKABRA, no ale walczę ze sobą i staram się tak nie rzucać na żarcie heheh:)

No cóż kochane, życzę Wam miłego dnia

Ostatnia edycja:
reklama
Kochana powiem ci tak my braliśmy na razie sam ślub cywilny 3 lata temu po urodzeniu Kuby najpierw idziesz do urzedu jakiego chcesz wypełniasz papiery i kupujesz znaczek nie pamietam ile kosztuje jesli nie urodziliscie sie w warszawie to jest drorzej bo dodatkowo za cos jeszcze płacisz oczywiście dajecie akty urodzenia ustalacie termin godzine podajecie świadków i to wsio przed samym ślubem odbieracie wejściówke .Sama ceremonia trwa zaledwie 7-8 minut jest przysięga nie dokładnie jak w kościele ale podobna wtedy wymieniacie sie obrączkami wiec sa potrzebne napewno bo nie da sie tego ominąć podpisy wasze i światków i to wsio po całym ślubie .

Do góry