reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

ina21
Również zastanawiam sie nad zmianą lekarza bo nie jestem do niej przekonana w 100%, wydaje mi sie że ona mnie olewa i nie traktuje serio . Wszystko to jest chba spowodowane tym , że chodze do niej państwowo a nie prywatnie . Jej chyba chodzi o kase :(([/QUOTE]

i tu chyba masz racje bo jak bylam prywatnie np w invicta to czulam ze lekarz sie o mnie troszczy a panstwowo to na akort ale slyszalam ze nie wszyscy sa tacy. chcialam zminic lekarza ale zastanawialam sie jak to potem jest z wystawienim zaswiadczeia od lekarza do becikowego . bo jak zmienie lekarza o on mi wystawia czy ten u ktorego napoczatku bylam???

reklama
O! Fiufiu daj znać jak film :tak: M chce się na niego wybrać ale ja na razie mam wątpliwości :sorry2: Mam nadzieję, że mi je rozwiejesz, bo mam ochotę na bajeczkę w 3D ;-)

i tu chyba masz racje bo jak bylam prywatnie np w invicta to czulam ze lekarz sie o mnie troszczy a panstwowo to na akort ale slyszalam ze nie wszyscy sa tacy. chcialam zminic lekarza ale zastanawialam sie jak to potem jest z wystawienim zaswiadczeia od lekarza do becikowego . bo jak zmienie lekarza o on mi wystawia czy ten u ktorego napoczatku bylam???

Datę pierwszej wizyty masz wpisaną w kartę ciąży i wydaje mi się, że to na tej podstawie wypisują zaświadczenie.

Dziewuszki dziękuję za życzonka:):):) Pamiętaj ten dzień, najlepsze jest to, że zaręczyłam się o północy z 7 na 8 marca i jak wracaliśmy 8 do domku, to szłam z takim potężnym bukietem czerwonych róż i każdy myślał, że to z okazji dnia kobiet:D:D:D:D Pierwszy raz wtedy dostałam aż taki duży bukiet, pierwszy raz piłam starego, prawdziwego szampana (zawsze wino musujące):D:D i pierwszy raz spędziłam noc w super apartamencie na samym szczycie, zamiast cieszyć się z zaręczyn, to wzięłam fotel, usiadłam w oknie (jak jakaś głupia) i tak siedziałam chyba z godzinę:D:D:D

Echh miło powspominać, chciałabym aby Ci nasi Panowie zawsze nas tak traktowali jak księżniczki, mój M mi powtarza, że jakby tak było codziennie to nie cieszyłabym się tak z tego:D

Ostatnia edycja:
Witam sie dziewczyny poniedzialkowo:)))
Zagladam , mowie ze zyje, i raczej dzisiaj bede miec problem Was nadrobiec::no:.
Zaraz zmykam na zastrzyka do kliniki.
W kazdym razie trzymam kciuki za wszystkie wizyty jakie maja byc w tym tygodniu.
Pozdrawiam i zagladne pozniej.
Milego popoludnia:-):-):-).

ina21
a ja znowu z lek. prywatnego chce zmienić na lekarkę co przyjmuje w przychodni na NFZ. Czytałam o niej dobre opinie, a jaka jest na prawdę przekonam się już w piątek :-) Sama zmienie lekarza i dalej nie wiem jak z becikowym... Bo może wystarczy jedna wizyta w m-cu i to nie koniecznie pierwsza?!

Dziewuszki dziękuję za życzonka:):):) Pamiętaj ten dzień, najlepsze jest to, że zaręczyłam się o północy z 7 na 8 marca i jak wracaliśmy 8 do domku, to szłam z takim potężnym bukietem czerwonych róż i każdy myślał, że to z okazji dnia kobiet:D:D:D:D Pierwszy raz wtedy dostałam aż taki duży bukiet, pierwszy raz piłam starego, prawdziwego szampana (zawsze wino musujące):D:D i pierwszy raz spędziłam noc w super apartamencie na samym szczycie, zamiast cieszyć się z zaręczyn, to wzięłam fotel, usiadłam w oknie (jak jakaś głupia) i tak siedziałam chyba z godzinę:D:D:D

Echh miło powspominać, chciałabym aby Ci nasi Panowie zawsze nas tak traktowali jak księżniczki, mój M mi powtarza, że jakby tak było codziennie to nie cieszyłabym się tak z tego:D

ale pięknie ja się chyba nigdy nie doczekam takie romantyzmu od mojego , bo oświadczył mi sie poprostu w łóżku
:)))

Witam się i ja ;-)
Wszystkiego dobrego kobiałki :)..
Wystarczy przez weekend nie wchodzić na bb i potem masakra... nadrobić Was :szok:..
Gratuluję udanych wizyt, pierwszych ruchów i witam nową sierpnióweczkę.

reklama
a ja znowu z lek. prywatnego chce zmienić na lekarkę co przyjmuje w przychodni na NFZ. Czytałam o niej dobre opinie, a jaka jest na prawdę przekonam się już w piątek :-) Sama zmienie lekarza i dalej nie wiem jak z becikowym... Bo może wystarczy jedna wizyta w m-cu i to nie koniecznie pierwsza?!

jak bedziesz cos wiedziala to daj znac z gory dzieki...

ale pięknie ja się chyba nigdy nie doczekam takie romantyzmu od mojego , bo oświadczył mi sie poprostu w łóżku
:)))

witam w klubie .. hhe ale nie narzekam bylo super:cool2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry