reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

ina21
Również zastanawiam sie nad zmianą lekarza bo nie jestem do niej przekonana w 100%, wydaje mi sie że ona mnie olewa i nie traktuje serio . Wszystko to jest chba spowodowane tym , że chodze do niej państwowo a nie prywatnie . Jej chyba chodzi o kase :(([/QUOTE]

i tu chyba masz racje bo jak bylam prywatnie np w invicta to czulam ze lekarz sie o mnie troszczy a panstwowo to na akort ale slyszalam ze nie wszyscy sa tacy. chcialam zminic lekarza ale zastanawialam sie jak to potem jest z wystawienim zaswiadczeia od lekarza do becikowego . bo jak zmienie lekarza o on mi wystawia czy ten u ktorego napoczatku bylam???

reklama
O! Fiufiu daj znać jak film :tak: M chce się na niego wybrać ale ja na razie mam wątpliwości :sorry2: Mam nadzieję, że mi je rozwiejesz, bo mam ochotę na bajeczkę w 3D ;-)

i tu chyba masz racje bo jak bylam prywatnie np w invicta to czulam ze lekarz sie o mnie troszczy a panstwowo to na akort ale slyszalam ze nie wszyscy sa tacy. chcialam zminic lekarza ale zastanawialam sie jak to potem jest z wystawienim zaswiadczeia od lekarza do becikowego . bo jak zmienie lekarza o on mi wystawia czy ten u ktorego napoczatku bylam???

Datę pierwszej wizyty masz wpisaną w kartę ciąży i wydaje mi się, że to na tej podstawie wypisują zaświadczenie.

Dziewuszki dziękuję za życzonka:):):) Pamiętaj ten dzień, najlepsze jest to, że zaręczyłam się o północy z 7 na 8 marca i jak wracaliśmy 8 do domku, to szłam z takim potężnym bukietem czerwonych róż i każdy myślał, że to z okazji dnia kobiet:D:D:D:D Pierwszy raz wtedy dostałam aż taki duży bukiet, pierwszy raz piłam starego, prawdziwego szampana (zawsze wino musujące):D:D i pierwszy raz spędziłam noc w super apartamencie na samym szczycie, zamiast cieszyć się z zaręczyn, to wzięłam fotel, usiadłam w oknie (jak jakaś głupia) i tak siedziałam chyba z godzinę:D:D:D

Echh miło powspominać, chciałabym aby Ci nasi Panowie zawsze nas tak traktowali jak księżniczki, mój M mi powtarza, że jakby tak było codziennie to nie cieszyłabym się tak z tego:D

Ostatnia edycja:
Witam sie dziewczyny poniedzialkowo:)))
Zagladam , mowie ze zyje, i raczej dzisiaj bede miec problem Was nadrobiec::no:.
Zaraz zmykam na zastrzyka do kliniki.
W kazdym razie trzymam kciuki za wszystkie wizyty jakie maja byc w tym tygodniu.
Pozdrawiam i zagladne pozniej.
Milego popoludnia:-):-):-).

ina21
a ja znowu z lek. prywatnego chce zmienić na lekarkę co przyjmuje w przychodni na NFZ. Czytałam o niej dobre opinie, a jaka jest na prawdę przekonam się już w piątek :-) Sama zmienie lekarza i dalej nie wiem jak z becikowym... Bo może wystarczy jedna wizyta w m-cu i to nie koniecznie pierwsza?!

Dziewuszki dziękuję za życzonka:):):) Pamiętaj ten dzień, najlepsze jest to, że zaręczyłam się o północy z 7 na 8 marca i jak wracaliśmy 8 do domku, to szłam z takim potężnym bukietem czerwonych róż i każdy myślał, że to z okazji dnia kobiet:D:D:D:D Pierwszy raz wtedy dostałam aż taki duży bukiet, pierwszy raz piłam starego, prawdziwego szampana (zawsze wino musujące):D:D i pierwszy raz spędziłam noc w super apartamencie na samym szczycie, zamiast cieszyć się z zaręczyn, to wzięłam fotel, usiadłam w oknie (jak jakaś głupia) i tak siedziałam chyba z godzinę:D:D:D

Echh miło powspominać, chciałabym aby Ci nasi Panowie zawsze nas tak traktowali jak księżniczki, mój M mi powtarza, że jakby tak było codziennie to nie cieszyłabym się tak z tego:D

ale pięknie ja się chyba nigdy nie doczekam takie romantyzmu od mojego , bo oświadczył mi sie poprostu w łóżku
:)))

Witam się i ja ;-)
Wszystkiego dobrego kobiałki :)..
Wystarczy przez weekend nie wchodzić na bb i potem masakra... nadrobić Was :szok:..
Gratuluję udanych wizyt, pierwszych ruchów i witam nową sierpnióweczkę.

reklama
a ja znowu z lek. prywatnego chce zmienić na lekarkę co przyjmuje w przychodni na NFZ. Czytałam o niej dobre opinie, a jaka jest na prawdę przekonam się już w piątek :-) Sama zmienie lekarza i dalej nie wiem jak z becikowym... Bo może wystarczy jedna wizyta w m-cu i to nie koniecznie pierwsza?!

jak bedziesz cos wiedziala to daj znac z gory dzieki...

ale pięknie ja się chyba nigdy nie doczekam takie romantyzmu od mojego , bo oświadczył mi sie poprostu w łóżku
:)))

witam w klubie .. hhe ale nie narzekam bylo super:cool2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry