reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

malagonia podajmy sobie łapki - mnie też boli dziś brzuch... podejrzewam jelita i jakieś mega zaparcie.... ale niepocieszona jestem również :baffled:

Kochane kobiety co do dzisiejszego dnia wszystko już chyba zostało powiedziane tu na BB - reszta należy do naszych panów :-) oczywiście życzę Wam i sobie wszystkiego co najlepsze, radości z bycia kobietą przede wszystkim :tak:

ja się niczego nie spodziewam, bo jak już mówiłam kupiłam sobie w prezencie nową chłodnicę do autka ;-);-) moi panowie właśnie pojechali na zakupy, bo mamy puściutką lodóweczkę a ja uprawiam relax :-D a mam tyle do sprzątania że głowa boli... i pranie... swetry już tydzień czekają na swoją kolej....... :sorry2:

moja mamcia zeznała, że kupiła mi prezent - pomknę wieczorem zobaczyć co też ta kobieta wymyśliła :-D
Zazdroszczę Wam ruchów u nas jeszcze cisza, choć nieśmiało mnie tam Franuś smyrnie czasem... no ale znam temat i wiem że na konkrety jeszcze troszkę poczekam :tak:....

milusia
a mówiłam, że czasem dzidziolek daje popalić - chociaż myślę że pierwsze koty za płoty i z czasem maluszek przestanie aż tak brykać, a i ty będziesz bardziej przygotowana na jego harce i obejdzie się bez łez :tak:
ehtele 20 tydzień odfajkowany :szok::szok::szok: półmetek!!!! gratuluję i życzę zeby ciąża dalej przebiegała tak spokojnie :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Kiniulka:)

Fiufiu no niezłe te zaręczyny:D Rewelacja:D
Kochane, czy któraś z was dzisiaj wizytuję, bo nie wiem czy trzymać kciukasy?:D
Marulka kurcze miałaś absolutną rację:)

milusia no dla takich malych szkrabow to wybor jest wiekszy i mozna w rozne kolory sie zaopatrzyc i nie isc w te niebieskie czy roze - tez nie lubie tych podzialow. Ale niestety jak szkraby troche podrastaja to zaczyna sie problem -> w dziale dziewczecym co chwile roz, w chlopiecym granat. Az sie niedobrze juz robi. Zawsze mowilam, ze corka moja w rozach nie bedzie chodzic a teraz czasami od stop do glow ma roz na sobie bo nic innego w sklepach nie ma :-/

nic mi o wizytach dziewczynek nie wiadomo...

kurcze mogłaby być już wiosna... u mnie znów śnieg spadł :baffled: mam już dość tej zimy i kozaków i swetrów..... marzą mi się baleriny, lekki żakiet, ciepło powietrze słonko........ ;-)

też jestem za wiosna chociaz za upałami nie tesknie, bo już sobie wyobrażam ten koszmar... lipiec może okazać się dla nas katastrofą? Właśnie czy któraś była w zaawansowanej latem?

też jestem za wiosna chociaz za upałami nie tesknie, bo już sobie wyobrażam ten koszmar... lipiec może okazać się dla nas katastrofą? Właśnie czy któraś była w zaawansowanej latem?

Chyba każda pogoda jest zła w zaawansowanej ciąży :sorry2: Latem za gorąco a zimą ciężko na śniegu w kurtkach i swetrach.. Musimy podejść do tego w ten sposób, że fajnie będzie eksponować piękny brzuszek na wiosenno-letnich spacerkach :-D Na pewno trzeba się zaopatrzyć w odpowiednią, przewiewną odzież i odpuścić sobie wszelkie prace :tak:

Chyba każda pogoda jest zła w zaawansowanej ciąży :sorry2: Latem za gorąco a zimą ciężko na śniegu w kurtkach i swetrach.. Musimy podejść do tego w ten sposób, że fajnie będzie eksponować piękny brzuszek na wiosenno-letnich spacerkach :-D Na pewno trzeba się zaopatrzyć w odpowiednią, przewiewną odzież i odpuścić sobie wszelkie prace :tak:

tu masz racje ... ja juz w styczniu chodziłam po sklepach i kupilam sobie przewiewna bluzeczke ktora nawet nadaje sie po ciazy w kathma maja przecenione letnie ciuszki wrto kupic bo jak sezon sie zacznie to podskocza ceny

Ja rodziłam w październiku, także latem miałam koniec drugiego i początek trzeciego trymestru... Nie wspominam tego źle, byłam nad morzem na wakacjach, upały zniosłam spokojnie.... jeszcze przez lipiec pracowałam także nie obawiam się tego że będzie źle, ciężko czy coś w tym guście...

W pierwszej ciąży nie odpuszczałam sobie też prac ogrodowych - dwa dni przed porodem obcięłam wszystkie żywopłoty.. i pewnie dlatego wtedy właśnie urodziłam :-)

Nie ma co się obawiać - wydaje mi się że lepsze lato i upały, niż zima i trzaskające mrozy, lody, śniegi także zasadniczo możemy się cieszyć :-D;-)

reklama
no pewnie racja z ta pogodą, zadna nie jest dobra, ale ja jednak zdecydowanie wole lato :tak:
dobra ide sie gdzieś powłóczyc, bo znowu mnie nosi :D

Do góry