reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

Życzę Wam radości o poranku,
każdego dnia zachwytu nad promykiem słońca, pierzastą chmurką, ptakiem na niebie,
ramion, które obejmując ciepłem i czułością, będą schronieniem przed smutkami ducha.
Życzę, abyście odnalazły w ciszy swoje myśli i marzenia,
w bliskich Wam osobach siłę i piękno stworzenia,
w otaczającym świecie radość istnienia,
w kolorach, smakach i zapachach wielkość natchnienia
a w sobie miłość...

Życzę Wam gorącej filiżanki herbaty, którą ktoś dla Was zrobi,
nieoczekiwanego telefonu od starego przyjaciela,
zielonych świateł na drodze do sukcesu.
Życzę dnia małych spraw, które ucieszą…
i rozpalą iskierkę szczęścia w Waszych sercach..:**

reklama
Witam dziewczyny :*
Przepraszam ze tak nagle zanikłam i nie bywam tutaj. Ale przez kilka dni byłam w szpitalu. I teraz mam nakaz lezenia :( wiećc nie mam jak posiedziec dłuzej :(
Wybaczcie. A co słychac u Was? Nie moge tu byc dlugo wiec nie zdąże przeczytac wszystkie posty zeby wiedziec co u Was. Więc napiszcie mi tak w skrócie co słychac jak sie czujecie? Jak dzidzie? i co jeszcze nowego. Brakuje mi tego pisania tutaj z wami :( no ale chyba rozumiecie :* Całuje mocno :*:* Bede jeszcze później na chwilke to sie odezwe :*:*
Dbaj o siebie kochana ;-)

roze..gifwitajcie kobitki!!! wszytkiego naj naj w tak pięknym dla nas dniu.
nie dawno wróciłam od lekarza -dalej dal mi zwolnienie:-) z dzidzia jest wszytko oki i ciaża dobrze się rozwija. Jedyne co powiedzial ze za duzo przytyłam bo 8 kg od poczatku ciaży kazal mi odrzucic słodycze :-(bo inaczej bede jak kluska > no trudno jak trzeba to trzeba odrzuce ale zastapie owocami to chociaz jakis posób . I dał mi skierowanie na usg połówkowe co mnie zaskoczyło bo juz myślalam ze bede muśiała isc prywatnie:-D. Dziś jestem nie wyspana bo od 1 do 3 w nocy niemogłam zasnąć bo niemogłam dobrze sie ułozyć do snu , gdyż maluszek szalałw nocy :-)

Przepraszam ze tak nagle zanikłam i nie bywam tutaj. Ale przez kilka dni byłam w szpitalu. I teraz mam nakaz lezenia :( wiećc nie mam jak posiedziec dłuzej :(
Wybaczcie. A co słychac u Was? Nie moge tu byc dlugo wiec nie zdąże przeczytac wszystkie posty zeby wiedziec co u Was. Więc napiszcie mi tak w skrócie co słychac jak sie czujecie? Jak dzidzie? i co jeszcze nowego. Brakuje mi tego pisania tutaj z wami :( no ale chyba rozumiecie :* Całuje mocno :*:* Bede jeszcze później na chwilke to sie odezwe :*:*
uważaj na siebie/na Was i dbaj :-) My wszystko rozumiemy, odpoczywaj dużo tak jak masz zalecone :-) Na forum dużo zmian, ciężko wszystko opisać. Sporo mamuś zna już płeć, ale najważniejsze że z dzidziusiami wszystko dobrze. Niech zdrowo w każdej z Nas rosną :-)
Zdrówka życzę :-)

Hej dziewczyny :-)
Oczywiście i ja spieszę z życzeniami dla wszystkich babeczek (i tych pojedynczych i tych podwójnych:-D), z okazji Naszego święta :-)
Dziewczyny, przeczytałam wszystkie posty od wczoraj, ale już nie mam siły się do każdej z Was odnosić.:zawstydzona/y:
Dopiero wróciłam do domku, byłam u mojej lekarki internistki (powiedzieć o ciąży i zmierzyć sobie ciśnienie, bardzo się ucieszyła, złota kobitka) :-) i na małych zakupach w spożywczym :tak::-)
Obiadek już naszykowany, ale zjem z M., jak wróci z pracy (ok.17) :tak:
Teraz idę trochę poleżeć :-)
Miłego dzionka :-)

Witajcie babeczki w dniu Waszego, Naszego święta:-D:-D

Mam nadzieję że Nasi mężowie zasypią nas dziś jakimiś kwiatami...;-);-)
Nadrobię Was popołudniem, bo miałam dziś koleżankę na porannej kawce, a teraz za sprzątanie muszę się wziąć...:-)

Dzidzia kopie jak oszalała co dziennie, kilka razy dziennie więc ja szczęśliwa mamcia jestem:-):-)
Już za tydzień wizyta...yupii

Trzymam kciuki za Wasze dzisiejsze spotkania z maleństwami...
buźki

Zobacz załącznik 222504witajcie kobitki!!! wszytkiego naj naj w tak pięknym dla nas dniu.
nie dawno wróciłam od lekarza -dalej dal mi zwolnienie:-) z dzidzia jest wszytko oki i ciaża dobrze się rozwija. Jedyne co powiedzial ze za duzo przytyłam bo 8 kg od poczatku ciaży kazal mi odrzucic słodycze :-(bo inaczej bede jak kluska > no trudno jak trzeba to trzeba odrzuce ale zastapie owocami to chociaz jakis posób . I dał mi skierowanie na usg połówkowe co mnie zaskoczyło bo juz myślalam ze bede muśiała isc prywatnie:-D. Dziś jestem nie wyspana bo od 1 do 3 w nocy niemogłam zasnąć bo niemogłam dobrze sie ułozyć do snu , gdyż maluszek szalałw nocy :-)

Super,że wsio dobrze z Dzidzią;-):tak:, ja nie jem słodyczy (sporadycznie) i mam już ok.7kg na plus,w poprzedniej ciąży na koniec wyszło na plus 26,ale byłam napuchnięta jak balon :-D

Dbaj o siebie kobietko i odpoczywaj dużo według zaleceń.:tak::tak::tak:żeby powiedzieć co u nas to książkę trzeba by było napisać he he:-D, tyle nas jest.

Zobacz załącznik 222504witajcie kobitki!!! wszytkiego naj naj w tak pięknym dla nas dniu.
Na który tydzień ciąży przypada Ci badanie połówkowe? ;-) bo ja jestem ciekawa czy mój lekarz mi zrobi specjalnie termin na to , bo jak nie będę musiala zaopatrzyć się w innego lekarza:sorry2:

reklama
Na który tydzień ciąży przypada Ci badanie połówkowe? ;-) bo ja jestem ciekawa czy mój lekarz mi zrobi specjalnie termin na to , bo jak nie będę musiala zaopatrzyć się w innego lekarza:sorry2:

wiesz co ogółem to mój lekarz jest dziwny dal mi skierowanie ale powiedzial ze mam sobie wyliczyc i tak od dzisiejszego dnia za mc nawet powiedzial ze 24 -25 tydz troszke mnie zaskoczylo bo jak czytalam to robi sie miedzy 21 a 24 tyg dokladniej to bede znim rozmawiac 19 marca bo do tego dnia mam zwolnienie i musze przyjsc z wynikami badan . Zauważylam ze każdy lekarz inaczej prowadzi ciąże a ja tez niemam pewności czy mój na 100 % dobrze , ale nienarzekam az tak bardzo

Do góry