Bombusia
Fanka BB :)
Pewnie ze to przez hormony i witaminy ktore przyjmujemy- moja fryzjerka powiedziala zebym teraz sie nimi nacieszyla bo po porodzei beda w duzo gorszym stanie![]()
No to ja mam na odwrót mnie wychodzą włosy

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie ze to przez hormony i witaminy ktore przyjmujemy- moja fryzjerka powiedziala zebym teraz sie nimi nacieszyla bo po porodzei beda w duzo gorszym stanie![]()
No to ja mam na odwrót mnie wychodzą włosy, ale muszę ufarbować, bo mam imprezkę w święta i nie chcę mieć wypłowiałych.
jeżeli chodzi o amoniak to nie ma znaczenia szczególnie jeśli chodzi o te farby z drogerii na to bym nie patrzyłaHEJ. Proszę mi poradzić jakiej firmy kupić farbę do włosów bez amoniaku.
Będę niedługo w ROSSMANIE, zawsze tam robię większe zakupy i chciałabym kupić farbę (maluję na ciemne kolory, nie rozjaśniam), co prawda będę farbować dopiero na święta, bo naczytałam się, że do 3 m-cy lepiej nie farbować i takie tam, ale chciałabym już kupić, a nie wiem jakiej firmy.
Może coś Mamuśki polecacie wypróbowanego????:-)
POLIANNA też odliczam do USG, równy tydzień został!!!!! I ja się denerwuję, niestety, bo to genetyczne!!!
jeżeli chodzi o amoniak to nie ma znaczenia szczególnie jeśli chodzi o te farby z drogerii na to bym nie patrzyłabo to tylko chwyt reklamowy
jeśli mam polecić jakąś farbe z drogerii to tylko i wyłącznie garniera nic pozatym
![]()
bOMBUSIA MASZ COS ODE MNIE NA pw?