reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Sierpień 2010

reklama
HEJ. Proszę mi poradzić jakiej firmy kupić farbę do włosów bez amoniaku.:tak:
Będę niedługo w ROSSMANIE, zawsze tam robię większe zakupy i chciałabym kupić farbę (maluję na ciemne kolory, nie rozjaśniam), co prawda będę farbować dopiero na święta, bo naczytałam się, że do 3 m-cy lepiej nie farbować i takie tam, ale chciałabym już kupić, a nie wiem jakiej firmy.
Może coś Mamuśki polecacie wypróbowanego????:-)

POLIANNA też odliczam do USG, równy tydzień został!!!!! I ja się denerwuję, niestety, bo to genetyczne!!!
jeżeli chodzi o amoniak to nie ma znaczenia szczególnie jeśli chodzi o te farby z drogerii na to bym nie patrzyła:no: bo to tylko chwyt reklamowy :tak:jeśli mam polecić jakąś farbe z drogerii to tylko i wyłącznie garniera nic pozatym :tak:jeśli chodzi o farby z churtowni profesionalne moge polecić z czystym sercem silky jest świetna nie obciąża włosów dobrze kryje a co najwarzniejsze zostawia połysk :tak:nie ma co sie kusić na te bez amoniaku bo to na prawde jedno i to samo :tak:Zielona jeśli wzmocniły ci sie włosy to bardzo dobrze u 80%-90%ciężarnych tak się dzieje to normalne :tak:normalne jes również to że 3 4 miesiące po porodzie jużn tkie nie beda zaczną być matowe i beda wypadać :-(więc ciesz się chwilą:tak:
A i jeszcze jedno farbowanie włosów nie szkodzi ani w 1 ani 3 trymestrze to tylko mit nie dajmy sie zwariować nic nie przedostaje sie do dzidzi :tak:zresztą w ciąży to nie znaczy zaniedbane z odrostami :tak:ładne włosy to wizerunek kobiety zresztą i my sie poczujemy lepiej polecam sama przyciemniłam 2 tony jest rewelacja a na lato zrobie dekoloryzacje:tak:

jeżeli chodzi o amoniak to nie ma znaczenia szczególnie jeśli chodzi o te farby z drogerii na to bym nie patrzyła:no: bo to tylko chwyt reklamowy :tak:jeśli mam polecić jakąś farbe z drogerii to tylko i wyłącznie garniera nic pozatym :tak:

tez pewnie pofarbuje jakos na wiosne, ale w przeciwienstwie do Ciebie uwazam, ze amoniak ma znaczenie i to ogromne!!! jego smród omal nie sprawił, że zemdlałam przy farbowaniu i sie nie potłukłam o wanne. nigdy wiecej! wg mnie i moich wlosów w polskich drogeriach jedyne farby ktore sie nadają to LOREAL (co zreszta potwierdzila znajoma, jak kiedys zaczelam przypadkiem ten temat, i okazalo sie ze robila w zeszlym roku test farb na Polske i LOREAL zdeklasował wszystkie pozostałe :tak: ).

mnie tez sie na szczescie włosy wzmocniły :tak: i jakby mniej sie przetłuszczają (ale to akurat moze wynikac z tego, ze jestem w domu, gdzie jest o wiele lepsza woda niz w Wawie, zreszta nie wysycha mi tez tutaj skóra :-D)

jak dobrze mieć ferie :-D:-D:-D
w piątek bede juz w ogole wniebowzięta, bo przyjezdza Tatuś :rolleyes::laugh2:

U mnie włosy takie sobie. Podobnie cera raz lepsza raz gorsza. Teraz to wogóle nie czuję się "atrakcyjna" bo jeszcze ta opryszczka. :wściekła/y: Poprawiły mi się paznokcie, czuje że są takie twardsze :tak: Jakiegoś doła z samopoczuciem złapałam, nic mnie nie cieszy :-( Mam nadzieję, że mi się to zmieni. Ciekawa jestem jak tam mój dzidziuś, ale do wizyty jeszcze 2 tyg.

no oby, oby :)
pewnie to chwilowe :tak:

ja mam do wizyty 10 dni, ale i tak nie bede miala usg, ide tylko po wyniki. usg dopiero za ok. 4-5 tygodni :-(
no ale jakos dam rade. brzuszek widac i nic sie nie dzieje złego, wiec jestem spokojna :tak:

Ja poza wizytą czekam na ruchy ;)
W pierwszej ciąży kopniaka dostałam w 18 tygodniu. Teraz lekarz wpisał, że spodziewane ruchy powinny wystąpić między 16 a 18 tygodniem :)

Ja też juz nie mogę się doczekac ruchów Maleństwa. To moja pierwsza ciąza także pewnie koło 20 tygodnia poczuję. To musi być niesamowite uczucie.
6suts65gffuefmwv.png

reklama
Do góry