reklama
I ja siE witam w ten pochmurny dzien!!!1
Walentynki minely mi super- rano dostalam kwaity- potem poszlismy na bilarda ze znajomymi- wieczorem kolacja i maraton tv- nigdy w zyciu- przy galaretce z owocami i lodach. dzien bardzo mily.
a dzis czeka mnie gorszy dzien- wizyta u dentysty- a tak strasznie tego nie lubie. obym miala tylko jedna dziurke))))))) ale to sie okzaze o 15.30
Walentynki minely mi super- rano dostalam kwaity- potem poszlismy na bilarda ze znajomymi- wieczorem kolacja i maraton tv- nigdy w zyciu- przy galaretce z owocami i lodach. dzien bardzo mily.
a dzis czeka mnie gorszy dzien- wizyta u dentysty- a tak strasznie tego nie lubie. obym miala tylko jedna dziurke))))))) ale to sie okzaze o 15.30
R
RiSiA
Gość
Witam sie i ja
ja mam wizyte jutro kontynuacja badan prenatalnych wiec zobacze swojego dzidziołka, kurde dzisiaj koncze 14 tc jak ten czas szybko leci przynajmniej dla mnie:-)
Ja kupiłam farbe SCHWARZKOPF Essential Color Krem
ale jest jeszcze LOREAL CASTING CREME Gloss tez bez amoniaku.
Ja nie wnikam czy amoniak jest szkodliwy czy nie szczegolnie, z eopinie lekarzy na ten temat i temat farbowania włosów farbami z amoniakiem jest podzielony. Ja wolałam nie ryzykować.
ja mam wizyte jutro kontynuacja badan prenatalnych wiec zobacze swojego dzidziołka, kurde dzisiaj koncze 14 tc jak ten czas szybko leci przynajmniej dla mnie:-)
HEJ. Proszę mi poradzić jakiej firmy kupić farbę do włosów bez amoniaku.
Będę niedługo w ROSSMANIE, zawsze tam robię większe zakupy i chciałabym kupić farbę (maluję na ciemne kolory, nie rozjaśniam), co prawda będę farbować dopiero na święta, bo naczytałam się, że do 3 m-cy lepiej nie farbować i takie tam, ale chciałabym już kupić, a nie wiem jakiej firmy.
Może coś Mamuśki polecacie wypróbowanego????:-)
POLIANNA też odliczam do USG, równy tydzień został!!!!! I ja się denerwuję, niestety, bo to genetyczne!!!
Ja kupiłam farbe SCHWARZKOPF Essential Color Krem
ale jest jeszcze LOREAL CASTING CREME Gloss tez bez amoniaku.
Ja nie wnikam czy amoniak jest szkodliwy czy nie szczegolnie, z eopinie lekarzy na ten temat i temat farbowania włosów farbami z amoniakiem jest podzielony. Ja wolałam nie ryzykować.
Black_Opal
Fanka BB :)
Witam sie i ja
Niby szybko, ale ja to bym chciała aby jeszcze szybciej leciał ;-) Ciąża to piękny stan, ale wolałabym już mieć dzidziolka przy sobie i widzieć na własne oczy, że wszystko jest ok
A co do farbowania to ja farbowałam normalną farbą z amoniakiem, ale dopiero po skończeniu I trymestru - właśnie ze względu na te podzielone opinie.
R
RiSiA
Gość
Pewnie ze to przez hormony i witaminy ktore przyjmujemy- moja fryzjerka powiedziala zebym teraz sie nimi nacieszyla bo po porodzei beda w duzo gorszym stanie
to fakt dlatego ja stwierdziłam, ze nie bede farbowała farbami z amoniakiem bo mi szkoda włosów a ciaża to taki okres gdzie moge swobodnie dać odpocząć włosom
Witam sie i ja
Czas leci bardzo szybko, suwaczki przesówają się w zawrotnym tempie.:-)
Pajkaa jesteśmy dokładnie w tym samym tygodniu i dniu
reklama
R
RiSiA
Gość
Czas leci bardzo szybko, suwaczki przesówają się w zawrotnym tempie.:-)
Pajkaa jesteśmy dokładnie w tym samym tygodniu i dniu
tez zauważylam
BOMBUSIA dostałaś coś ode mnie na PW
Ostatnio edytowane przez moderatora: