reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Niunia właśnie to mnie martwi. Jak się tak nawdycham przez 8 godzin to kręćka idzie dostać. Wcześniej mi to nie przeszkadzało.

Narazie chce iść na ok 3 tygodnie, bo później zmienia się właścicielka salonu i boje się że minie nie zatrudni.

teraz bardziej wyczulona i wrażliwa jesteś na zapachy. w sumie to tak jak z fryzjerem też nie wolno siedzieć w pomieszczeniu nie wentylowaym i wdychać tych fryzjerskich specyfików - a u fryzjera średnio 2 godz się jest a co dopiero Ty 8 godz. ja radziłabym Ci wziąść te zwolnienie na 30 dni

reklama
Niuunia, nie mogę na 30 dni, bo 1 marca zmienia się właścicielka salonu tak jak pisałam i obawiam się, że mnie nie zatrudni. Musze być w pracy jak ona przejmie rządy:shocked2:. Jak tylko spiszemy umowę to znowu pójdę.

Aneczka ja jestem fryzjerką w salonie fryzjersko kosmetycznym więc wiem co to znaczy zapachy w pracy mój lekarz też wie gdzie pracuje i już na 1 wizycie powiedzał że wypisze mi zwolnienie żebym nie musiała stac na nogach i wdychać ;-)twoja praca należy do tych stresujących ze wzgdlędu na prace z klientem i szkodliwą ze względu na chemikalia którymi pracujesz i wdychasz więc sie nie przejmuj i powiedz lekarzowi że chcesz iść na l4 czy prywatny czy państwowy przecież nie robi łaski masz prawo iść na zwolnienie kiedy chcesz taki przywilej ciężarnej:-)trzymam kciuki za pomyślność:-)

cosik mi sie lepiej zrobiło:tak:
pogadalismy, ustaliliśmy plany, poprzytulalismy się, no i jazda dalej ŻYCIE:cool2:
ładny mamy regulamin? może chciałybyście cos dodać?
wzorowałyśmy się z Kiniusią regulaminami na innych podforach...:-)

Witam Babeczki.:-)
weekend bardzo rodzinny,wiele spotkań i juz padam na "pyszczek".

pogadalismy, ustaliliśmy plany, poprzytulalismy się, no i jazda dalej ŻYCIE:cool2:

Bardzo ładny regulamin.:-)

My wróciliśmy niedawno od dziadków-mała usnęła po drodze-mam nadzieję, że będzie spała do rana:tak: A ja załapałam się na karpatkę, na którą miałam ogromną ochotę, ale trochę mnie zemdliło:sorry2: Poza tym dostałam dużo ubrań ciążowych od szwagierki-ona w tamtym roku też była sierpnióweczką, także niedużo mi zostanie do dokupienia;-)

hmm, no wlasnie miewałam, i to raz-2 razy w roku. a to cos zmienia? bo mnie straszyli na zajeciach (co prawda byly to zajecia o rozwoju mowy), ze zabija płód do 3 m-ca, a potem uszkadza mózg :szok: dlatego mam taka schize, i to od poczatku ciąży.
Jak już kiedyś złapałaś ten wirus, to nie masz się teraz czym przejmować:tak: Mi w poprzedniej ciąży też wyskoczyło i pamiętam, jak lekarz dopytywał się czy kiedyś już to przechodziłam i wtedy mnie poinformował, że jeżeli nie to wtedy byłby problem, a tak to jest ok:-)

hej dziewczynki
ja wlasnie wstałam aż wstyd,ale znowu nie umialam zasnąć kicham cąly dzien dodatkowo brzuszek boli pewnie znowu bedzie biegunka jak co rano:-( i ja sie dziwie, ze nie tyje:-( dzisiaj mam ten lepszy dzien , ale nie wiem jak Was, mnie strasznie na noc meczy zgaga szału moge dostac codziennie przed snem to samo. Ostatnio nawet sie zastanawiałam na co mam uczulenie i znalazłam dostałam uczulenia na produkty nie wem czy kojarzycie z koziego mleka są balsamy, kremy i pod prysznic. Jak sie kremem posmarowałam to w ciągu godziny miałam całą twarz wysypaną:szok:
Ja też mam mega zgagę:baffled:

Super regulamin:happy2:

Dzięki mamuśki!!!! Teraz pozbyłam się strachu, że lekarz mnie zjedzie jak poproszę o l4. Jesteście niezastąpione!!!!!!!!

Ciamajdka, super że się dogadaliście, bardzo się ciesze:-). Acha, i regulamin czytałam. Jest bardzo przejrzysty:tak:

Dziewczyny, bardzo się cieszymy, że regulamin Wam się podoba. Oczywiście, jeżeli będziecie miały jakieś pomysły to dajcie Nam znać :tak:
Hej rozalko :-)
Kasia2506, super Ci sie trafiło, że dostałaś ciążowe ciuszki. :tak:
aneczko:), dobrze, że pozbyłaś się strachu, bo on jest kompletnie niepotrzebny :tak:
Fajnie, ze podoba Ci się Nasz regulamin. Starałyśmy się, aby był przejrzysty :tak:'
A ja mam kolejny dzień z rzędu zgagę...

Ostatnia edycja:
reklama
a ja wpadłam powiedzieć dobranoc, bo na dobre na dzisiaj lece. musze jeszcze nie pouczyc i potem odpoczac. 3majcie prosze kciuki jutro od 10.15 do 11 :tak:

spokojnej nocki

Do góry