reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Cześć dziewczyny:* widzę, że tak skrobiecie szybko, że czasem jak Was czytam nie nadążam hihihihh:tak:
Ze mną na szczęście jest już prawie ok.., ale tego się nie zapomni nigdy.Nowe życie itd:) Tak musiało być widocznie;/ Wszystko się zmienia jak w kalejdoskopie rany ja czasem nie nadążam :sorry2:
Ciamajdko moja Kochana, a Ty na l4 idziesz czy już jesteś?Jak tam słoneczko się czujesz?I Wy KOCHANE??:)

Mam nadzieję, że szybko wrócisz do formy i cieszę się, że z nami zostałaś ;-)

reklama
Cześć dziewczyny:* widzę, że tak skrobiecie szybko, że czasem jak Was czytam nie nadążam hihihihh:tak:
Ze mną na szczęście jest już prawie ok.., ale tego się nie zapomni nigdy.Nowe życie itd:) Tak musiało być widocznie;/ Wszystko się zmienia jak w kalejdoskopie rany ja czasem nie nadążam :sorry2:
Ciamajdko moja Kochana, a Ty na l4 idziesz czy już jesteś?Jak tam słoneczko się czujesz?I Wy KOCHANE??:)

Marc ciesze sie, ze juz lepiej. Uda sie niebawem zobaczysz :tak: trzymam za Ciebie bardzo mocno kciuki

kassia181 Jak tam zdrówko?

Teraz mnie katar dorwał i głowa mnie boli. Paracetamol połknełam wczoraj wieczorem bo głową ruszyć nie mogłam i dzisiaj rano to samo...z bólu na wymioty mi się zbierało..a teraz ucichła mi ta głowa :-)

Na chorobe pomaga domowy antybiotyk- mleko,masło,czosnek i miód. Polecam także nogi moczyć przed snem w ciepłej wodzie i szklanka soli.

dziękuje już jest lepiej- pomogła mi herbata z cytryną i miodem oraz miętowe cukiereczki. dziekuje za pamięć kochana

Teraz mnie katar dorwał i głowa mnie boli. Paracetamol połknełam wczoraj wieczorem bo głową ruszyć nie mogłam i dzisiaj rano to samo...z bólu na wymioty mi się zbierało..a teraz ucichła mi ta głowa :-)

Na chorobe pomaga domowy antybiotyk- mleko,masło,czosnek i miód. Polecam także nogi moczyć przed snem w ciepłej wodzie i szklanka soli.

widze, że też masz to co ja - od rana męczy mnie taki ból głowy, że zwariować idzie wrrrr :baffled: katarek swoją drogą ale jakoś do czosnku nie mogę się przekonać. wogóle przez ten ból to siły nie mam - mam nadzieje, że jutro obudze się bez bólu głowy

Dziewczyny , mam pytanie do tych które są na l4. Miałyście jakiś problem z dostaniem l4 od lekarza? Ja mam pewne obawy, bo chodzę państwowo i słyszałam, że nie lekarze nie są zachwyceni jak muszą wystawić zwolnienie ciężarnej. Ja nie mam ciężkiej pracy. Jestem kosmetyczką i głównie zajmuje się przedłużaniem paznokci. Jednak moja praca ostatnio staje się przykra bo wychodzę z salonu z ogromnym bólem głowy i myślę ,że to wina zapachów preparatów których używam.

Dziewczyny , mam pytanie do tych które są na l4. Miałyście jakiś problem z dostaniem l4 od lekarza? Ja mam pewne obawy, bo chodzę państwowo i słyszałam, że nie lekarze nie są zachwyceni jak muszą wystawić zwolnienie ciężarnej. Ja nie mam ciężkiej pracy. Jestem kosmetyczką i głównie zajmuje się przedłużaniem paznokci. Jednak moja praca ostatnio staje się przykra bo wychodzę z salonu z ogromnym bólem głowy i myślę ,że to wina zapachów preparatów których używam.

Przeciez lekarz nie wie dokladnie gdzie pracujesz bo mu tego nie mówisz powiedz, ze pracujesz przy preparatach chemicznych i że masz problem z zapachami i dodat moze wymioty. Ja nie mialam problemu a i tak moja lekarka pisze takie rzeczy, ze szok, zeby sie tylko do niej nie doczepili.

Wiesz co ja też chodze państwowo do lekarza i powiem Ci, że już na 2 wizycie sam pytal czy chce zwolnienie :-D póki co nie skorzystałam - mam nadzieje, że jak będę chciała wziąść to się nie rozmyśli :p

A co do Twojej pracy to chyba jak najbardziej powinnaś wziąść l4. najgorsze są te wszystkie opary:baffled: Mogą byś szkodliwe dla was (Ciebie i maleństwa). uważaj na siebie

reklama
pajkaa, mój lekarz wie gdzie pracuje , bo pytał już na pierwszej wizycie. Ale mimo wszystko spróbuje to załatwić. Mam wizyte w czwartek.

Niunia właśnie to mnie martwi. Jak się tak nawdycham przez 8 godzin to kręćka idzie dostać. Wcześniej mi to nie przeszkadzało.

Narazie chce iść na ok 3 tygodnie, bo później zmienia się właścicielka salonu i boje się że minie nie zatrudni.

Ostatnia edycja:
Do góry