reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
Ciamajdko, na twoją depresje proponuje, spotkanie z przyjaciółką przy lampce wina :-)(jednej!!!). Wyjście z domu na kilka godzinek dobrze ci zrobi. Zdążysz się zdystansować i odreagować.
Forum, to jest swego rodzaju grupa wsparcia, ale nie wiem czy zdołamy sprawić żebyś się poczuła lepiej na dłuższą mete:-(, chociaż bardzo byśmy chciały!

Ciamajdko, kurczę mole, no nie wiem co Ci poradzić :-( Może to jednak nie depresja i niedługo przejdzie? Nie wiem...:-( Starajcie się dużo rozmawiać i rozumieć nawzajem.

Ciamajdka , Pomyślałam ,że po prostu za dużo przykrości Ci się ostatnio nazbierało.
Jeżeli wygadanie Ci pomaga, to chyba tu jest właściwe na to miejsce:happy2:

pewnie że tak, Marc :)
uda sie na pewno, tylko nie trać wiary z jednej strony i nie popadaj w obsesje z drugiej.:tak:
a co do pytania: ja juz czje sie wlasciwie dobrze, to chyba ten magiczny koniec I trymestru.

pozdrowionka :*

reklama
kassia181 Jak tam zdrówko?

Teraz mnie katar dorwał i głowa mnie boli. Paracetamol połknełam wczoraj wieczorem bo głową ruszyć nie mogłam i dzisiaj rano to samo...z bólu na wymioty mi się zbierało..a teraz ucichła mi ta głowa :-)

Na chorobe pomaga domowy antybiotyk- mleko,masło,czosnek i miód. Polecam także nogi moczyć przed snem w ciepłej wodzie i szklanka soli.

Do góry