reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Witam się,
miniona nocka średnia ale zasypianie znowu bez cyca :-)
Wczoraj mieliśmy małą przygodę. M miał posadzić Marcina na nocnik, On nie chciał, więc latał po kuchni bez pieluchy. Kucał sobie obok butelki z wodą, nagle jeden stęk i......kupa i siku wylądowały na podłodze:-Dna szczęście nie na dywanie:tak:ale się śmiałam:-Doczywiście M sprzątał, a co?! Skoro nie potrafił posadzić dziecka na nocnik...
Pogoda zapowiada się ładna, pranie nastawione, Marcin na razie chodzi po pokoju i coś gada po swojemu. Później pójdziemy na spacerek, potem rowerek i dzień zleci.
Anecia a co lekarz powiedział na temat nóżki? Mam nadzieję, że dziś już jest lepiej:tak:
Najlepszego dla współświętujących dzisiejszych roczniaków!
Miłego dnia!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się po długiej przerwie... Ja oczywiście na szybko...
agulek80 dużo zdrówka i wszystkiego co najlepsze dla Marcinka :-) oraz wszystkim dzisiejszym kochanym roczniakom:-)

Macie jakieś sposoby na katar? Mały dziś kicha i smarka :-(

W sobotę chcemy zrobić "wcześniejszy" roczek, noi chciałabym by mały był zdrowy.

Miłego dnia!

panienka ja na katar psiukam wodę morską i smaruję maścią majerankową pod noskiem oraz zciągam fridą. Marcin miał katar chyba 3 razy ale krótko.
Dzięki za życzonka dla Marcina i zdrówka dla Twojego Małego! Oj będzie imprezek w sobotę ;-)
Zmykam do podłóg i ziemniaków ;-)
ps nasza rowerowa wyprawa skończyła się prawie w tym samym miejscu co wczoraj, Marcin zasnął i musiałam wracać...
edit: nic nie zrobię, Mały wstał w kiepskim humorze ;-)

Ostatnia edycja:
Witajcie Dziewczyny:) ja tylko na chwilkę, może wieczorem uda mi się napisać coś więcej:)
Agulek Wszystkiego najlepszego dla Marcinka:) dużo zdrówka, miłości i uśmiechu:)

A Jasio już biega na czworaka:) wczoraj zwiedzał całe mieszkanie:)

agulek wszystkiego naj, naj, naj, dla Marcinka!!!
Madzia gratulacje dla Jasia:)
panienka ja się w katarze nie orientuję. Maja miała ok. tydzień temu, po szczepieniu, pierwszy raz. Nie odciągałam, bo samo się lało. Na szczęście samo przeszło. Oby u Was było tak samo:)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MARCINKU :)

dziewczyny, mam pytanie...jak wyglądała wasza pierwsza miesiączka po porodzie ? u mnie przedwczoraj lekkie krwawienie, wczoraj ciut mocniej a dzisiaj już nic...zwykle miałam 5 dni, z czego dwa pierwsze to była powódź i do tego strasznie rypało w krzyżu i w podbrzuszu...teraz prawie nic nie czułam...dziwne... może to nie okres tylko jakies plamienie srodcykliczne, albo moze jakis cykl bezowulacyjny był ??

wczoraj mały został z babcią, a my poszlismy do znajomych na drinka :) zabalowalismy aż od 19 do 23 :p moze to nie jakoś bardzo długo ale to nasze pierwsze, wspólne, wieczorne wyjscie od prawie 9 msc

Dzięki za rady :-) Mały ma pierwszy raz katar i to akurat teraz przed imprezą :crazy: Mam jednak nadzieję że szybko mu przejdzie używamy wody m. noi maści majerankowej...

andzia1987 moja @ na pewno była dłuższa 1-2 dni, ale nie bolesna i tak jest do dziś, tyle że jeszcze dalej cykle nie są regularne. Być może to była @. A karmisz jeszcze? Zobaczysz jak będzie za m-c, a jak nie to do gina.

reklama
Dziękuję w imieniu Marcinka za życzenia:tak:dziś mieliśmy taki mały torcik, niestety bez świeczki, bo pomimo, że w mieście byłam 3x (1 nie dojechałam), to świeczki nie kupiłam. Ostatnim razem Marcin też usnął:-D
andzia ja jeszcze nie miałam @, więc nie pomogę.
Madziu gratki dla Jasia za postępy:tak:
Muszę założyć Małemu pieluchę, bo biega bez, żeby nie było powtórki z wczoraj;-)
Miłego wieczorku i spokojnej nocki!

Do góry