luizka4don
Fanka BB :)
No my juz po rechabilitacjach i masazach uff ale sniegu a tu ciagle pada i padaJa dzis 3 dzien @ wiec najgorszy dla mnie brzuchol boli i tak dziwnie sie czuje zaraz do wyrka polezec ide bo maly wymeczony spi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Olyv witaj w klubie, z xzapaleniem pęcherza walcze od miesiąca, a wszystko przez to, ze karmie piersia i nie moge brac silnych lekow. Najpierw probowalam sobie poradzic Uroseptem, nic nie dalo. Potem lekarz zapisal mi antybiotyk ktory mozna podczas karmienia Augmentin, nie pomogl, potrem drugi-Amoksiklav-nie pomogl. Teraz biore jakies homeopatyczne i o dziwo (nigdy w to nie wierzylam) pomagaja!:-) tzn. jak biore jest ok, ale nie wezme dawki i znow zaczyna bolec... dzis oddaje mocz na posiew i zobaczymy co dalej, mam nadzieje ze nie bede musiala przestac karmic by wziac jakies mocne leki...
No a druga sprawa, to stan zapalny ktory stwierdzil gin... spowodowany...wspoolzyciem podczas nadmiernej suchosci w trakcie laktacji (chocuaz uzywalismy zelu Durexa). Postawil diagnoze i zapisal terapie 30 dniowa!:-(
Nie ma co, niezle sie zaprawilam...
witajcie :-) U mnie też czasu na bb brak :-( Jutro w końcu zaczynamy rehabilitacje, ogromne kolejki na NFZ. Zobaczymy jak będzie na ćwiczeniach, aż się boje Dziewczyny czy trzeba coś brać, lub jakoś specjalnie ubierać dziecko do ćwiczeń? Bo ja jestem zielona A i zaczęłam coraz częściej dawać mm. Mały spokojniejszy, najedzony Trudno, mam jeszcze wyrzuty sumienia że nie je tylko piersi, ale w końcu moje dziecko najedzone, noi może waga podskoczy, bo tak była taka sobie. Muszę kończyć. Miłego i spokojnego wieczorku, buziaki dla dzieciaczków :-)
Hej dziewczyny ja tylko na chwilke bo w tym tygodniu jestem sama z mlodym bo M ciulowo pracuje caly dzien wiec czasu na BB to. Mlody mnie wykancza zastanawiam sie czy nie isc z nim do lekarza bo to "jakas masakra jest" placze przez wiekszosc dnia nie moge nawet przez telefon z mama pogadac bo on placze tesciowa tez zwrocila nam uwage ze jak do nas dzwoni o roznych porach dnia to w ,tle slychac tylko placz dziecka:-( no ja juz nie wiem czy tak wyglada zabkowanie czy to jakis inny problem jest czy poprostu mam takie dziecko w nocy niby jest ok bo spi lepiej od paru dni tzn o 19.30 zasypia i budzi sie okolo 5-6tej takze ok. i ja nie chce u lekarza na idiotke wyjsc no ale ilez moze plakac nic nie pomaga nieraz nawet noszenie na rekach czasami to mi nerwy puszczaja no jestem zalamana ubralismy specjalnie wczesniej choinke myslelismy ze mlody bedzie zainteresowany ale popatrzyl chwilke i to wszystko ogolnie jakos ostatnio to nic go nie interesuje:-(. nic nie mam przygotowane na swieta zrobilam farsz do pierogow z kapusta i grzybami i zamrozilam bo pierogow juz sie nie udalo ulepic i stwierdzilam ze nic nie robie nie mam natchnienia i tak idziemy do ciotki na wigilie to M sobie rybki poje bo ja nie chce nic mam dosyc. wybaczcie ze tak o sobie tylko
moze uda mi sie was poczytac pa kochane!!!!!!!