reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Czesc Wam:tak:
Witam nowe sierpnioweczki:tak:Pajeczko faktycznie ma straszne rozstepy ale mi jakos nie pasowalo na rozstepy na poczatek ciazy:no:no i ma taka kreseczke na brzuchu ktora sie nie pojawia na poczatku ciazy?ja na razie nie mam zadnych, nawet na biuscie( choc o ponad rozmiar sie powiekszyl)i mam nadzieje, ze tak zostanie:-pw sumie nic nie przytylam tylko mam brzuszek juz no i biuscik:tak:a buciki sa przekochane:tak:ja mam takie malenkie skarpeteczki antyposlizgowe choc nie wiem po co takowe noworodkowi:-D

reklama
Witam z rana:-)
My wczoraj byliśmy u znajomych, wróciliśmy o 23.30-a Basia to wytrzymała:szok::tak: Za to pospaliśmy dziś do 9.30-chyba odkąd mamy dziecko, jeszcze tak nie było;-)
Witam nowe sierpnióweczki:-)
Co do szkoły rodzenia to najlepiej w trzecim trymestrze, chociażby ze względu na ćwiczenia fizyczne przygotowujące do porodu:tak: Ja w pierwszej ciąży chodziłam i polecam:happy2:
Rozalka-gratulacje dla siostry:-)

Hm...duzo sie mowi o szkole rodzenia wszedzie, ale ja sie nie zdecyduje:no:ale faktycznie dziewczyny chodza od ok.6/7 miesiaca:tak:Kasiu to pobalowalas wczoraj:-Dja mialam isc na urodziny ale mialam problem z zoladkiem:-(normalnie jakbym kamien zjadla:baffled:to niedobrze, to cos boli:baffled:blee ale dzisiaj juz oki:tak:

Cześć, Dziewczynki, nie było mnie troszkę.

Witam serdecznie wszystkie nowe Sierpnióweczki - niech Wasze Fasolki rozwijają się zdrowo :-)

Czy Wy, Kochane, też macie chęć kupować dla Dzieciątka już jakieś rzeczy, zabaweczki, ubranka?? Bo mnie dosłownie nie można odciągnąć od Allegro :-D Narazie jestem na etapie wózeczka (mam juz upatrzony) :-)

co do szkoły rodzenia to ja sie raczej zapisze, ale gdzies jak bede w 22 tc.
co do rzeczy to ja zbytnio nie chce kupować maluszkowi jedyne co to kupiłam buciki i tyle.

Ja kupuje ciuszki jak znajde cos fajnego, neutralnego bo czemu nie skorzystac kiedy teraz sa takie przeceny?a na dodatek wpadna w oko, normanie sliczniutkie:tak:nie kupuje typowo dla dziewczynki ani typowo dla chlopca:tak:ale nic wiecej nie kupuje:no:zadnych zabawek na razie ani innych rzeczy chyba ze cos mi sie spodoba to pewnie kupie:tak:

Cześć, Dziewczynki, nie było mnie troszkę.

Witam serdecznie wszystkie nowe Sierpnióweczki - niech Wasze Fasolki rozwijają się zdrowo :-)

Czy Wy, Kochane, też macie chęć kupować dla Dzieciątka już jakieś rzeczy, zabaweczki, ubranka?? Bo mnie dosłownie nie można odciągnąć od Allegro :-D Narazie jestem na etapie wózeczka (mam juz upatrzony) :-)

ja jakoś jeszcze nie.

a co do szkoły rodzenia to na pewno sie zapisze, tylko najpierw musze sie zdecydować na szpital, bo zastanawiam sie miedzy Bródnowskim i Bielańskim.

a co tu dzisiaj taka cisza?..

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny!!! Postanowiłam tu napisać bo mam termin na 14 sierpnia :) Jak się macie? Ciąża Wam sprzyja, bo mnie narazie tak choć mam bardzo wyostrzony węch i przez to czasami mnie mdli :). Ogólnie kocham ten stan :)

reklama
Te spodnie są super tylko jak dla mnie mają bardzo ściśniętą gumkę na samej górze i ja ją zlikwidowałam lepiej mi sie nosi bo nie uciska mi na brzuch.

Pewnie, ze tak gratuluje i witam

Tutaj zobaczcie kurtka ja tak nie mam, ale żeby w 8 tc miec takie rozstępy to chyba nie jest mozliwe?
Media: "4.5 month pp and prego again...." in *aLicia WOng*'s "Pregnancy" Album at Baby Gaga
Ja chcialam dodac swoje trzy grosze,ze takie rostepy mozna miec oj mozna.Ja mialam identyczne po urodzeniu Maxa.Nie pomogly tony kosmetykow i oliwek.Poprostu taka uroda.Nie kazda jest szczesciara i po porodzie wyglada jak przed.;-)

Do góry