reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
Polianna, u Nas nie ma ciucholandów z ciążowymi ciuchami, zazwyczaj w tych zwykłych trzeba się pytać, chyba, że w danym mieście jest taki tylko z ciążowymi ciuszkami :tak: No z tego co ja mam i siostra, to niestety nie spotkałam się z używanych ciuszków ze spodniami rurkami :-( Ja i siostra mamy tylko takie rozszerzane spodenki, to może dlatego te ze stronki mają taką cenę a nie inną :dry:
A co do spódniczki, to niech ratuje :tak:
To dopiero kobiecy ciuszek, choć nie na taką pogodę za oknem ;-)
Pajkaa, te spodenki są superowe :tak:

Witam!
Obiadek zrobiłam-i o dziwo i smakuje:tak: Tylko za dużo na raz jeść nie mogę, bo później mnie mdli:sorry2: Małej powiedzieliśmy o dzidziusiu, ale jakby do niej jeszcze to nie docierało:cool2:
Co do spodni, to jedne mam z poprzedniej ciąży, dżinsy bym sobie kupiłam, ale jak na razie pasują spodnie sprzed ciąży-dopinam się bez problemu:tak: Waga też na razie stoi-2 kg do tyłu (w poprzedniej ciąży też tak było, a w rezultacie przytyłam 15 kg:shocked2:) Mam nadzieję dostać trochę ciuszków od siostry, która też rodziła w sierpniu:tak:
Marc-przykro mi bardzo, że tak się stało:-(
Fiu-i u Ciebie takie wypadki-mam nadzieję, że teraz już do końca będzie wszystko w porządku:tak:

Ostatnia edycja:
Witam mamunie.Poczytuje was,ale jakos weny do pisania nie mam.
U nas wszystko w porzadeczku jak narazie.Spokojnie.Jak mowilam kiedys u nas pierwsze usg kolo 14 tygodnia.Czekam na list z kliniki .
Czuje sie dobrze,mdlosci minely.Sennosc zostala.Apetyt bardzo maly.
Brzuszek sie zaokraglil lekko.Spodnie cisna.Booszze w pierwszej ciazy chodzilam w normalnych spodniach do 7 miesiaca prawie.A teraz juz mnie cisna.
Fiufiu ciese ze juz lepiej.Odpoczywaj.
O wlasnie ty kiedys mowilas o spodniach,ze juz zakupilas.Mowilas ze wieksza kobitka jestes - ja tez.Lubie spodnie z szerokimi nogawkami..Waskie odpadaja..

Czesc Kobietki:tak:
Dawno mnie nie bylo ale to z przyczyn niezaleznych ode mnie:-(Wlasnie skonczylam czytac 6 dniowe zaleglosci.
Marc tak mi przykro<tuli>:-(Fiufiu cale szczescie, ze wszystko dobrze sie skonczylo:tak:
Jakos te wiadomosci mnie baaardzo przygnebily, tym bardziej, ze w czw bylam na pogrzebie:-(Mloda dziewczyna:no:Wczoraj skonczylaby 22 lata.Znalam ja od dziecka...Swiat jest taki niesprawiedliwy!

Caly dzisiejszy dzien w pracy spedzilam na internecie:zawstydzona/y:
Przynajmniej wiem co sie u Was dzieje.

Marc bardzo mi przykro:-(
Fiufiu odpoczywaj ile sie da.

A ja od kilku dni mam niesamowite mdlosci, wymiotuje po kilka razy dziennie, dwa razy mi sie juz nawet ulalo w pracy:-D:zawstydzona/y: Powinnam chyab wziasc kilka dni zwolnienia :baffled:

Wiec nie myslcie dziewczynki, ze im dalej tym lzej hehe

A ja od kilku dni mam niesamowite mdlosci, wymiotuje po kilka razy dziennie, dwa razy mi sie juz nawet ulalo w pracy:-D:zawstydzona/y: Powinnam chyab wziasc kilka dni zwolnienia :baffled:

Wiec nie myslcie dziewczynki, ze im dalej tym lzej hehe

nie ma to jak pocieszenie :baffled:

u mnie z samopoczuciem zmiennie, ale zdecydowanie lepiej w każdym tygodniu. cały dzień dzielnie zaganiam się do pracy. jak tak dalej pójdzie może i sesja się skończy wtym tygodniu i będzie można powalczyć z pustkami w portfelu

Witajcie wczesnym wieczorkiem....

marc wysylam mnóstwo ciepłych myśli... tulam mocno - wracaj do zdrowia i niech kolejny raz będzie dla Ciebie i fasolka szczęśliwy!

fiuu leż placuszkiem grzecznie ;-)niech ci szaleństwa do główki nie przychodzą :-) wyżywaj się w allegro - jesteś w tym świetna :tak:;-)

Pajka ja myslę o wakacjach w długi majowy weekend - zależnie od tego jak się małżowi robota będzie kręcić i jak nam z drugą firmą pójdzie... A propos - któraś pisała, że szuka dofinansowania - co nieco wiem bo też jestem w temacie, planuję założyć własną działalnośc więc mogę pomóc, polecam się prv.

U nas spokój.. nie chcę zapeszać, ale OD DWÓCH DNI MNIE NIE MDLI :-D normalnie szok ;-)brzuś mi się też zaokrągla, reszta mi chudnie, a waga stoi :-p taki mix :sorry2:ogólnie chyba mi się hormony ustabilizowały bo czuję się nieco lepiej - mam jakby więcej energii i już nie mam pryszczy jak nastolatka ;-) jeszcze wcześnie bo cały miesiąc do zak I trymestru ale przyznam, że ta odmiana jest baaardzo miła :-D

reklama
Do góry