Cześć Mamuśki
))
U nas byli goscie Alanek dostał fajne prezenty i skarbonka świnka znów dostała sporo "jesc"
.....wiecie co mój synek juz był taki grzeczny wieczorami, a chyba ma znów jakis skok rozwojowy
, bo od 3 wieczorów znów płacze po 2 h i nie są to na pewno kolki.....goscie wczoraj wyszli o 19.30, bo juz była jazda
, tatus ululał go w leżaczku i usnął o 21.30...ja dzis pospałam troszku w nocy, bo miałam mleko w lodówce i tata go 2 x nakarmił wiec jestem wyspana, dzis maluch juz grzeczny przyjechał teść juz po raz drugi i zabrał go na spacer, wiec ja sobie na spokojnie obiadek robie, pranko tez wstawiłam.
Tata poszedł do takiego sklepu duuuuzego dla dzieci "MAMA I JA", mam tu na osiedlu i ma kupic nosidełko, bo mały jak płacze wieczorami to uspokaja sie na rękach w pozycji pionowej i jak sie chodzi z nim po mieszkaniu wiec musimy miec nosidełko, bo on jest za ciezki dla mnie, abym go tak nosiła na rękach, nooo musze sobie ułatwiać zycie, choc nosidełka sa od 3 m-cy, ale niestety na wieczory pewnie bedziemy musieli uzywać do póki znów sie nie wyciszy buuuu
Zakupiłam równiez na allegro leżaczek-bujaczek elektryczny, który sam buja, ma wibracje, melodyjki, swatełko
BUJACZEK HUSTAWKA ELEKTRYCZNA REGULACJA OPARCIA !! (1243310239) - Aukcje internetowe Allegro oooo takie cos
))) mam nadzieje,ze to pokocha
)))
Czekoladko jesli Twój M miał tylko taki wyskok na kielicha to nie rób wielkiej draki i nie kłóc sie nigdy jak jest wypity tylko na drugi dzień mu wygarnij to bedzie miał kaca morlniaka
kassia udanej imprezki chrzcinowej;-)
weroniczka no podziwiam za kapiel malucha o północy
ale ja tez nie lubie jak synek jest niewykąpany, wczoraj go kąpaliśmy o 15.00, bo później byli goście, no staram sie aby był codziennie "świeżutki"
natka ja nie stosowałam tego leku, ale moze warto pomóc dziecku jak tyle dni nie robi kooopy
luizka włosy ufarbowane, pomóg troszku Adrian farbować, bo juz mam dosc długie i z tyłu było cięzkawo.....od razu lepiej sie poczułam heh
Miłego dnia:-)