reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

No Piotrek spi a mamausia sprzata i w miedzy czasie BB;p O 17 mykam na aerobik :) i musze o solarium zachaczyc:p

milusia-No wlasnie nie przeszkadzaja a tez mam produkcje mega;p Zawsze przed wyjsciem odciagne laktatorem albo maly sam wydutka i ide 60min areobiku wiec nie zdazy sie nazbierac tyle pokarmu.U mnie to samo cisniej heh az dziwne;p

reklama
Elo ;)

My wczoraj mielismy isc na sczepienie.Poszlismy, a jakze, ale zostalismy odeslani z kwitkiem. Maly ma miec skonczone rownio 6 tygodni plus jeden dzien. A my poszlismy rowne piec tygodni od ostatniego szczepienia. Myslalam, ze jak pisza, ze szczepienie od 6 tygodnia to od rozpoczetego... :/ No coz. Idziemy za tydzien i tez jesli szczepienie po gruzlicy sie zagoi ladnie, bo szczerze mowiac to dopiero mu wylazlo. Ale za to maly zostal zwazony. 5080g. :D Moj pulpet kochany. :)

Wczoraj przyszly adaptery do wozka i fotelika, wiec bedzie mozna juz powoli wychodzic do sklepow. :p

Dzis za to byla ostatnia wizyta poloznej. :)

Napisze coś albo brzdąc się obudzi ryzyk fizyk :p ja dziś byłam u lekarza z mała te wymioty to mega ulewania ;/ u ginki na wizycie - wsio extra. nawet nieskromnie się pochwalę, że pani w kolejce pochwaliła mnie, że rewelacyjnie wyglądam po porodzie hi hi jak miło takie coś usłyszeć :-)

Bombusia
gratuluje 2 miesięcy Alanka :-) fajnie, że Ci sam zasypia na kanapie u mojej to niemożliwe ehhh. O kurza twarz no właśnie wiedziałam, że miałam coś jeszcze kupić - aj dyduś

andzia1987 no to super, że mały zniósł szczepionkę dzielnie i mam nadzieję, że kolejne godziny nie przyniosą niespodzianek. Poza tym super, że udało się Was zaoszczędzić kasiorke :-)

Pajkaa nowy avatarek widzę :p

milusia zawsze Cię podziwiałam za to odpisywanie wszystkim :-)

ehtele a udało się coś w lumpku zakupić?

a Ciamajdka gdzie?;>

Musiałam isc wymienic kombinezon na zimę:wściekła/y::angry:, bo głupia kupiłam na 74 cm jak on takie ubranka nosi:szok:, wiec wymieniłam na 86 i jest suuuper,:-Ddo tego sa rękawiczki i buciki:tak: kupiłam jeszcze body 2 szt. na 74 cm i sa akurat, :baffled:wiec jutro znów idę jedne wymienic na 80 cm:eek:....sąsiadka sie dzis smiała, ze chyba Alanka drożdżami pasę :-D.
Mały juz po kapieli spi, ale to pewnie tylko drzemka, bo to na bank nie sen na noc:baffled::crazy:!

Musiałam isc wymienic kombinezon na zimę:wściekła/y::angry:, bo głupia kupiłam na 74 cm jak on takie ubranka nosi:szok:, wiec wymieniłam na 86 i jest suuuper,:-Ddo tego sa rękawiczki i buciki:tak: kupiłam jeszcze body 2 szt. na 74 cm i sa akurat, :baffled:wiec jutro znów idę jedne wymienic na 80 cm:eek:....sąsiadka sie dzis smiała, ze chyba Alanka drożdżami pasę :-D.
Mały juz po kapieli spi, ale to pewnie tylko drzemka, bo to na bank nie sen na noc:baffled::crazy:!

Bombusiu no to nieźle :) moje dziecie dopiero wchodzi w rozmiar 68 ale to z dużym luzem w 62 niektóre wchodzi, ale ja juz kupuje na 74 a kombinezon mam na 6-9 miesięcy to nawet nie wiem jaki to rozmiar.

Pajkaa no właśnie raczej trzeba zgłosić powrót do pracy i przyjść choć na jeden dzień i zanieść L4...problem polega na tym, że do tego czasu skończy nam się ważność badań przydatności do pracy i trzeba będzie je zrobić przed powrotem...a jak będziemy w ciąży to badania to wykażą ... bo chyba robią badanie krwi...nie wiem trzeb ato posprawdzać czekam na info...

Niuunia super, że lekarz Cię uspokoił, że wszystko ok. A w lumpku tylko granatowe gaciorki - sztruksy dla małego kupiłam:p

Bombusiu
a gdzie kupiłaś kombinezon zimowy? Bo ja muszę kupić...

Pajkaa no właśnie raczej trzeba zgłosić powrót do pracy i przyjść choć na jeden dzień i zanieść L4...problem polega na tym, że do tego czasu skończy nam się ważność badań przydatności do pracy i trzeba będzie je zrobić przed powrotem...a jak będziemy w ciąży to badania to wykażą ... bo chyba robią badanie krwi...nie wiem trzeb ato posprawdzać czekam na info...

Niuunia super, że lekarz Cię uspokoił, że wszystko ok. A w lumpku tylko granatowe gaciorki - sztruksy dla małego kupiłam:p

Bombusiu
a gdzie kupiłaś kombinezon zimowy? Bo ja muszę kupić...

Ja kochana kupiłam u siebie na ryneczku za całe 50 zł, ale jest wypasiony.

Pajko no to masz duzy ten kombinezon, bo ja tez taki mam-dostałam od psiapiółki, ale niestety Alan w nim pływa heh

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry