reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Ale się dzieje od wczoraj.
Jeszcze raz gratulacje dla Navijki i mocno zaciśnięte kciuki za Ehtele i AgaS-78.

Bonusowa życzę wieczornej udanej akcji!!!

A u mnie nic... Może mój syneczek grzecznie czeka, żeby wyjść 12-go, tak jak mamusia by najbardziej chciała...

reklama
Wchodzę na forum i co takie super wieści. Gratuluje nowym mamusią :-)

Bombusia Alanek prześliczny :tak:

Navijka jaka niespodzianka pyk cyk i córunia jest super!

Ehtele jeeeeeeeeee juuuupi Aleksander wkońcu podjął ostateczną decyzję o wyjściu - aby poszło szybko i mało boleśnie :-)

Normalnie łezki mi lecą. Choć zaczynam się czuć, że urodzę na szarym końcu :baffled:
Wczoraj mój zabrał mnie do kina - miały być darmowe wejściówki, no ale jak widać doooopa z tego wyszła :-p poza tym chodzić nie mogę - ból biodra jest przeogromny i gdyby nie on to przesypiałabym całą noc, bo bóle nocne ustąpiły - mam nadzieję, że to cisza przed burzą

Wchodzę na forum i co takie super wieści. Gratuluje nowym mamusią :-)

Bombusia Alanek prześliczny :tak:

Navijka jaka niespodzianka pyk cyk i córunia jest super!

Ehtele jeeeeeeeeee juuuupi Aleksander wkońcu podjął ostateczną decyzję o wyjściu - aby poszło szybko i mało boleśnie :-)

Normalnie łezki mi lecą. Choć zaczynam się czuć, że urodzę na szarym końcu :baffled:
Wczoraj mój zabrał mnie do kina - miały być darmowe wejściówki, no ale jak widać doooopa z tego wyszła :-p poza tym chodzić nie mogę - ból biodra jest przeogromny i gdyby nie on to przesypiałabym całą noc, bo bóle nocne ustąpiły - mam nadzieję, że to cisza przed burzą

Nie martw się ja mam takie samo wrażnienie, ze bede na szarym koncu cos nam się kolejka sypie :p

navijka gratulacje!!!!!!

za wszystkimi sierpniówkami drzwi porodówki zamknie ciocia Marulka - termin na 26.08 więc będę tu ostatnią pełną macicą :D hehehe

pajka a jak Twoje boleści? skoro jesteś to znaczy że ustąpiły?

Jeden dzień nie zaglądałam na BB, bo pojechałam omówić z rodzicami szczegóły na okoliczność porodu a tu akcja za akcją :)

Navijka super, że córcia już jest po tej stronie brzuszka :) Gratuluję i życzę szybkiego powrotu do formy!

Kasia2506 gratuluję również Tobie!

Luizka wiem, że jest Ci smutno i źle, ale bądź dobrej myśli! Trzymam kciuki, żeby Maluszek szybko wyzdrowiał!

monika8112 trzymam za Ciebie kciuki! Oby poszło szybko i w miarę bezboleśnie!

Ethele no to Olek się w końcu poddał :) Nareszcie się doczekałaś :) Pozdrawiam!

Ciamajdko
korzystaj jak najwięcej ze spotkania z rodzicami :) ja też czekam z niecierpliwością na akcję porodową :) mój tato się śmieje, że chyba mi adrenaliny brakuje :) ciekawa jestem, czy jak to stado byków mnie przeora (rewelacyjne określenie :)) też będę taką optymistką? :)

Misslena ogromnie gratuluję!

A u mnie cisza i spokój. Od wczoraj wprawdzie mnie czyści, ale nie wiążę tego z porodem, bo pewnie za bardzo się u mamusi obżarłam i taki efekt :( brzuch mi się napina, ale nie jest to bardzo bolesne. Jutro mam wizytę u gina to się dowiem, czy cokolwiek do porodu się ruszyło. Już nie mogę się doczekać swojego Olusia na świecie :)
Trzymajcie się ciepło!

Witam!!!!!!!!!

Ehtele i Navijka GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!

Luizka trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia Twojego maluszka;będzie dobrze bo musi i już!!!!!!!!!!!
nie mam siły pisać, sorki;zaczyna się u mnie coś dziać...mam przeczucie że dziś albo jutro będę tulić moje maleństwo;

Pozdrawiam wszystkich i miłego dzionka życzę!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry