reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

mallaika no niezmiernie mi miło że sama nie jestem :D chociaż u mnie ciiiisza i spokój - nic a nic nie zwiastuje jakiegokolwiek ruchu w interesie

mona nooo to trzymamy tu kciukasy mocno!!

wuzelek a Jaśko niedługo miesiąc :-o no no... czas pędzi jak szalony :D

reklama
Oł maj gaaaaaaaaaaaaaaaaad. Ale się podziało u sierpniówek, a nie było mnie tylko jeden dzień. GRATULUJĘ wszystkim i zasiadam do czytania, bo nie ogarniam!

navijka gratulacje!!!!!!

za wszystkimi sierpniówkami drzwi porodówki zamknie ciocia Marulka - termin na 26.08 więc będę tu ostatnią pełną macicą :D hehehe

pajka a jak Twoje boleści? skoro jesteś to znaczy że ustąpiły?

powiem tak w nocy miałam jakies tam silne skurcze, ale były tak nieregularne, ze darowałam sobie liczenie co ile występują :-D walnęłam się na drugi bok i poszłam spac. Najbardziej jednak bolał krzyz a dzisiaj są jakies tam skurcze, ale jeszcze nie liczyłam czy regularne, ale nie są az tak bolesne, zebym zwijała sie z bólu a takie chyba powinny byc no nie?? :-p

Pajkaa no tak my mamy podobne terminy. Chyba już wiem co czuła ehtele.

Ciekawe jak tam się rozwinęła akcja u milusi :baffled:

no tez sie zastanawiam jak tam u Milusi i jeszcze nasze ciężarówki pozostałe przeterminowane, które sie nie zameldowąły...

Marulka może Cię pocieszy fakt, że ja też mam termin na 26 sierpnia :) nie jesteś sama! we dwie będziemy zamykać peleton :)

Nie mów hop moze urodzisz przede mną ;P kto wie :p

Marulka i mallaika sa jeszcze za wami oczekujace na swoje maluchy np. JA - termin na 28. Też cisza i spokój. Może nie dostapi mnie zaszczyt męczarni dwutygodniowych skurczy przepowiadających, życzę sobie żeby akcja poszła szybko bo bardzo wrazliwa jestem na ból.
Navijka, kasia2506 gratulacje.
monika8112 może ty tez juz jestes po, pisałaś że dasz znac do Ehtele ale ona też na porodówce..czekamy na wieści.
Luizka szkoda że nie możesz być z małym, oby szybko wracał do zdrówka i bedziesz mogla się nim cieszyć.
Apropo milusi, ona ćwiczyła z epi no i ma takie problemy z szyjką. Ja zaniechalam jakichkolwiek ćwiczeń bo i tak nacinają u mnie w szpitalu. Co ma być to będzie, natura zrobi swoje.

Witajcie Brzuchatki w to poniedziałkowe przedpołudnie!

Najpierw z całego serducha jeszcze raz gratuluję Bombusi, Kasi i Navijce. Normalnie ryczę jak czytam takie wiadomości i nie mogę się doczekać swojego Skarbika, ale lepiej niech posiedzi do 20.08 bo do wtedy mam w planach oddać magisterkę :-D

Hmmm no a co u mnie... po sobotnim weselu czuję się rewelacyjnie, maluszek dał się pobawić rodzicom na maksa i gdyby nie moje spuchnięte nogi to wytrwałabym do końca imprezy a tak to o 3 byliśmy w domu, a impreza była do 4 więc i tak jestem z siebie dumna... a radość na twarzy przyjaciół z tego że byliśmy na weselu i że się tak świetnie jeszcze na końcówce bawiliśmy po prostu bezcenna :happy:

Teraz nadrobię co tam u Was...

Aga_Natalia super że nas odwiedziłaś. Zobaczysz że niedługo i Zosia będzie z wami w domku, trzymam mocno kciuki.

Maad hmmm musisz chyba bardziej uważać na brzuszek, bo takie uderzenia i wstrzasy mogą prowadzić do oderwania łożyska. A brodawki molestuj..... może akcję rozkręcisz :szok:

bogusia007 uffff dobrze że wizyty u zębologa już póki co zakończone, pewnie odetchnęłaś z ulgą ;-)

Pajkaa ja myślę że jak czop zaczął odchodzić i szyjka mega skrócona to wizyty nie doczekasz kolejnej :tak: A Alanek Bombusi cudowny!!!

ewelinka2106 życzę pomyślnych wiadomości na jutrzejszej wizycie u ginka!!!

cayra1984 buziaki dla Was. Dobrze ze już wszystko w porządku :tak:

AgaS-78 i jak tam u Ciebie? Dzwonili ze szpitala na wywołanie?

andzia1987 Twój test z tą odpowiedzią na pytanie „urodziłaś?” po prostu mnie powalił :rofl2::laugh2: A z tą szyjką tzn że z zewnątrz szyjka miękka, skrócona ale rozwarcia nie ma to mi też tak ginek powiedział na ostatniej wizycie pod koniec lipca a tu cisza... chociaż ja się z tego cieszę o czym pisałam wyżej, tzn muszę oddać magisterkę do 20.08 więc lepiej niech maluszek poczeka ;-)

Misslena gratulacje!!!!

będę.mamą spóźnione ale szczere życzonka urodzinowe!!!!

Ciamajdka odpoczywaj i ciesz się wizytą rodziców

Polianna super że już w domku jesteście. Buziaki dla Was.

monika8112hmmm Moniko może weź lepiej zapisz numer do jakiejś innej z nas, możesz do mnie bo u mnie nic się nie dzieje i nie mam zamiaru jeszcze rodzić, bo Ehtele przecież w szpitalu :-D:rofl2::-)

rozalka powodzenia na wizycie! i daj później znać co i jak :tak:

pati1982 życzę powodzenia na jutrzejszym KTG... obyś usłyszała tylko takie wiadomości na jakie oczekujesz:-)

inkaaa4 hahaha życzę w takim razie żeby maluszek wyszedł 12-go tak jak chce mamusia :-D

Za sec wstawię kobietki kolejne zdjęcie synusia Bombusi – Alanka. A tak w ogóle to dzisiaj już popołudniu wychodzą ze szpitala... YUUUUUPPIIIIIIIIIIIII :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

info na gorącej linii od ewelinka2106

No i nie wiem czy wszystkie widziały powyższe info:

Bombusia z Alankiem dzisiaj już popołudniu wychodzą ze szpitala!!!!!!!!!!!!

A to obiecane nowe zdjęcie Alanka:

Uploaded with ImageShack.us

Edit:
Hmmmmm tylko coś chyba z wielkością zdjęcia jest nie tak, ale w nowym oknie otwiera się normalnie :-)

Ostatnia edycja:
witam w poniedziałek, ale jaki fajny poniedziałek tyle nowych wieści

Navijka GRATULACJE !!!

Ehtele wkońcu na porodówce no cudnie, synek zrobił prezent rocznicowy rodzicom ;o)

AgaS trzymam kciuki !!!

Monika też się rozkręca, a tel. ma do Ehtele obie na porodówce to szybko się nie dowiemy co i jak ;o)

Polianna Witaj !!!

Ewelinka ogromne gratulacje !!!

Bombusiu Alanek cudny a jakiego ma wielkiego smoka :-)

A u mnie cisza ;o( a tak się bałam że wczesniaka urodzę, nieźle mnie wyciszył mój GIN ;o) w środę wizyta to zobacze co i jak.

Ostatnia edycja:
reklama
No wlasnie witam sie z mojego ranka.
U mnie 4 rano- dzownili przed chwila mam byc o 6 rano u nich- to chyba taka zasada:)
Zaraz zmykam wziasc prysznic i jeszcze co nieco przygotowac dla siebie:)))
Boze, ale sie boje- a myslalam ze dla mnie to normalka.
Ethele- super wiec widze ze ten weekend i tydzien moze byc naprawde owocny:))) w dzieciaczki.
Super ze Bombusia juz dzisiaj wychodza do domku- pozdrowienia dla niej - jesli bedzie miala sily tu zagladnac.
Rozalka - zobaczymy czy Haneczka sie bedzie sluchac- bo cos mi sie wydaje ze te nasze sierpniowe dzieciaczki- to beda miec charakterki:tak::tak:.
oki zmykam pod prysznic i moze jeszcze do was zagladne- ale czy napisze to niewiem- czuje stresa- holernego:(((

Do góry