Witajcie Brzuchatki w to poniedziałkowe przedpołudnie!
Najpierw z całego serducha jeszcze raz gratuluję
Bombusi, Kasi i Navijce. Normalnie ryczę jak czytam takie wiadomości i nie mogę się doczekać swojego Skarbika, ale lepiej niech posiedzi do 20.08 bo do wtedy mam w planach oddać magisterkę
Hmmm no a co u mnie... po sobotnim weselu czuję się rewelacyjnie, maluszek dał się pobawić rodzicom na maksa i gdyby nie moje spuchnięte nogi to wytrwałabym do końca imprezy a tak to o 3 byliśmy w domu, a impreza była do 4 więc i tak jestem z siebie dumna... a radość na twarzy przyjaciół z tego że byliśmy na weselu i że się tak świetnie jeszcze na końcówce bawiliśmy po prostu bezcenna
Teraz nadrobię co tam u Was...
Aga_Natalia super że nas odwiedziłaś. Zobaczysz że niedługo i Zosia będzie z wami w domku, trzymam mocno kciuki.
Maad hmmm musisz chyba bardziej uważać na brzuszek, bo takie uderzenia i wstrzasy mogą prowadzić do oderwania łożyska. A brodawki molestuj..... może akcję rozkręcisz
bogusia007 uffff dobrze że wizyty u zębologa już póki co zakończone, pewnie odetchnęłaś z ulgą ;-)
Pajkaa ja myślę że jak czop zaczął odchodzić i szyjka mega skrócona to wizyty nie doczekasz kolejnej
A Alanek Bombusi cudowny!!!
ewelinka2106 życzę pomyślnych wiadomości na jutrzejszej wizycie u ginka!!!
cayra1984 buziaki dla Was. Dobrze ze już wszystko w porządku
AgaS-78 i jak tam u Ciebie? Dzwonili ze szpitala na wywołanie?
andzia1987 Twój test z tą odpowiedzią na pytanie „urodziłaś?” po prostu mnie powalił
A z tą szyjką tzn że z zewnątrz szyjka miękka, skrócona ale rozwarcia nie ma to mi też tak ginek powiedział na ostatniej wizycie pod koniec lipca a tu cisza... chociaż ja się z tego cieszę o czym pisałam wyżej, tzn muszę oddać magisterkę do 20.08 więc lepiej niech maluszek poczeka ;-)
Misslena gratulacje!!!!
będę.mamą spóźnione ale szczere życzonka urodzinowe!!!!
Ciamajdka odpoczywaj i ciesz się wizytą rodziców
Polianna super że już w domku jesteście. Buziaki dla Was.
monika8112hmmm Moniko może weź lepiej zapisz numer do jakiejś innej z nas, możesz do mnie bo u mnie nic się nie dzieje i nie mam zamiaru jeszcze rodzić, bo Ehtele przecież w szpitalu
:-)
rozalka powodzenia na wizycie! i daj później znać co i jak
pati1982 życzę powodzenia na jutrzejszym KTG... obyś usłyszała tylko takie wiadomości na jakie oczekujesz:-)
inkaaa4 hahaha życzę w takim razie żeby maluszek wyszedł 12-go tak jak chce mamusia
Za sec wstawię kobietki kolejne zdjęcie synusia Bombusi – Alanka. A tak w ogóle to dzisiaj już popołudniu wychodzą ze szpitala... YUUUUUPPIIIIIIIIIIIII