reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

reklama
no w końcu .........
ehtele musi powiększyć ciągłą przewagę chłopców - HIHIHI
, bo na dziś z tego co wyliczyłam jest REMIS 18 : 18 -HEHEHE
taaaa na tyle czekania to należy im się delikatny poród ;)
tego im i nam wszystkim życzę ;)

ja sie witam w dwupaku :p
Ehtele nareszcie się doczeka:) ale ją Olek przeczekał :)

Navijka urodziła wczoraj córeczkę info na gorącej :)

Kurczę, ale się nam Sierpnióweczki sypią :-D
No i czytam, że Kalinka się w końcu doczekała i uprosiła swojego Synusia żeby wyszedł :laugh2:
Ehtele trzymam kciuki.

Ja wczoraj byłam u położnej, na ktg małe nieregularne skurcze, zmaltretowała mi szyjkę- prawie cała zgładzona, rozwarcie na jeden palec. I od tamtej pory skurcze, troszku bolesne ale nie bardzo, aż do wieczora i dziś od 4 rano znowu. Tyle że nieregularne. Dziś mam nadzieję wbić się do gina na obiecany masaż szyjki więc mam nadzieję, że może do wieczora się rozkręci i pojadę rodzić :sorry::-p

Trzymam kciukaski za wszystkie wizytujące dzisiaj :tak: Może jeszcze która się postanowi rozpakować?

reklama
Do góry