reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Andzia- na prawo. Wykłady są raz w tygodniu + ćwiczenia,które też można na jeden dzień przełożyć. W zeszłym roku dało się to połączyć i siedziało się na uczelni od 8.00 do 20.00 ale to byl tylko jeden dzień. Trudno. Muszę zadbać o przyszłość swoją i panienek :)

reklama
polianna o to fajny rozkład zajęć :-)

Pajkaa ja zawsze w kinie się śmieję, że maleństwo uczy się już angielskiego :-p ciekawe jak fiuufiuu po seansie. Czyli na informacje po wizycie dopiero możmy liczyć wieczorkiem?

andzia mi też brzuch się spina i cosik pobolewa ehhh. Tak bardzo chciałabym spokojnie przespać tą noc

Oki dziewczyny ja uciekam do wyra - może się uda usnąć. Życzę Wam także spokojnych nocek, no chyba, że chcecie już rodzić :-p Do jutra buźki :*

Ide sie polozyc:) Jutro nie moge rodzic bo Mek na sluzbie heh maly musi sie wsrzymac do niedzieli o ile chce juz wyjsc;p Wiec mam nadzieje ze noc bedzie spokojna:) Dobranoc brzuchatki;*;/

byłam w kinie, wróciłam i ... nic się nie działo i nie dzieje, plecorki odpuściły o czuję, żę jest to cisza przed burzą:) odezwę się jutro,bo teraz padam na pysk.

Witam z rana:) Nie nie nie myslcie ze tak sobie wstalam o tej porze heheh musialam wyprawic Mka do pracy dzis ta przekleta sluzba wiec wroci dopiero jutro ok 10 rano ...do tego czasu maluszek musi siedziec grzecznie w brzuszku i czekac na tatusia:)
Noc spokojna bez skurczykow :) Wizytujacym dzis wszystkiego dobrego:) Ja uciekam dalej lulku tylko musze obudzic spiocha :p Wpadne pozniej:)

Ja jak zwykle wpadłam się przywitać.
Widzę, że dużo już mamusiek sierpniowych się rozpakowało-Wielkie gratulacje:-)

A i mamusie w dwupaku dzielnie się trzymają;-)

Pozdrawiam Was wszystkie.:-):-)
Miłej soboty

ehtele nie, nie urodziłam....po prostu nie mam nastroju do pisania.....oczami wyobraźni widzę co mnie czeka i jak pomyślę, że znowu będę chodzić w ciąży o 4 a nawet 5 tygodni dłużej niż inne dziewczyny to łzy mi się do oczu cisną....U mnie tylko codziennie napinanie się brzucha, które do niczego nie prowadzi :(

Pozdrawiam wszystkie!

starlet nosek do góry.Czasem tez sie czuje jak Ty.Jak czytam o rozpakowanych mamusiach,skracającej sie szyjce,czy rozwarciu,a u mnie cisza,to....mam dość chodzenia z brzucholem...Jesteśmy na tym samym etapie ciąży,damy radę.

cześć dziewczyny :-)

Siedzę na BB już 2 godziny a nadal nie nadrobiłam wszystkiego co napisałyście przez 2 dni mojej nieobecności:-( Więc egoistycznie napiszę co u Nas i postaram się być bardziej na bieżąco.

W czwartek byliśmy u ortopedy zrobił USG bioderek stwierdził, że są w porządku, ale na wszelki wypadek lepiej pieluszkować puki z nóżkami nie będzie wszystko ok. A stópki nie są twarde, ale też nie miękkie więc musimy małej założyć gips na nóżki. W środę pierwszy będzie założony, gips będzie od stópek po pachwiny bo u takich maluszków nie można inaczej, założony zostanie na 6 tyg, ale co tydzień będzie zmieniany, więc co tydz w środę będę z małą w szpitalu.
Wczoraj była u Nas położna kazała małą zacząć kąpać w Oliatum bo dostała uczulenia najpierw na Hippa, później na Nivea więc maleńka jest uczuleniowcem, chociaz na pieluszki nie miała uczulenia.
Po wizycie położnej dostałam gorączki 39 st i zapalenie piersi męczyłam się cały dzień i pół nocy, ale teraz już jest ok :-)

Ehtele Olek to chyba na 3 sierpnia czeka;-)

reklama
Witajcie !!!

Rozalko - ja mam niby 2cm rozwarcia, szyjka miękka,skrócona a widzisz... siedzę z brzuchem dalej :) Nic to mi nie dało.

Do góry