Jenny - trzymam kciuki za lekki i szybki porod
. Takie zwyczaje sa u Ciebie - jak pisalam kolezanke 3 razy odsylali. Ale w sumie spoko bo jak wody czyste to mozesz spokojnie poczekac w domu;-)zawsze inaczej niz w szpitalu. Ale Ci dobrze - najpozniej jutro bedziesz tulic maluszka!!!!!
Kasia2506 - niestety polska (i nie tylko) sluzba zdrowia pozostawia wiele do zyczenia...Nie denerwuj sie - w poniedzialek mam nadzieje ze uda sie wszystko posprawdzac.
Bombusiu - ano widzisz - takie zycie okrutne
zalaczyl mi sie motorek i wszystko blyszczy znowu. Tesciowa to mnie pytala co na kolacje bedzie - niech spada na drzewo bo juz dzisiaj mam limit robot wyczerpany
Komoda jak bedzie to oczywiscie ze pokaze - chyba z marszu caly kacik dla malej, bo wymyslilam przemeblowanie jeszcze....Ciekawe co M na to..pewno
hehe.
My tez z tych ze kazdy co innego szama, tak wiec w lodowce pol supermarketu
Ciamajdko - nono doktorka wsypalas
ale podpadowa;-)pakuj sie pakuj, bo faktycznie w kazdej chwili moze ruszyc
Ja tez bym wolala jakis zespol z humorem do porodu, bo na smutasa to nie bardzo
Pajka - trzymaj sie dzielnie, ja to bym sie juz pewno do rekoczynow z takim posunela
Weroneczka - wieczor panienski w sumie udany...szkoda tylkoze tak piekny prezent niedoceniony:-(Ale to Ty w tym wszystkim jestes dama z klasa
Fiuu - zycze udanego seansu
Ehtele - ja do sklepow z ciuchami ostatnio nie wchodze nawet (ku uciesze M)
ale jak tylko dojde do siebie po wszystkim to beda meeegaaa zakupy
Fajne rzeczy na tym allegro i rzeczywiscie niedrogie
Odbebnilam swoje na dzisiaj
napelnilam brzuszek i teraz to faktycznie leze i pachne jak to okreslila Ciamajdka. W planach na dzisiaj jeszcze komoda i przemeblowanie.Ciekawe czy M spasi i uda sie go przekonac - pewno od razu bede marudzic zeby lozeczko tez poskladal bo mi to sie na MAXA zalaczyl ten syndrom i chce miec wszystko na cacy i to JUZ najlepiej