Trochę mi lepiej, więc z mamuśką pojechałam na zakupy, bo cosik tam pustki miała. Ale zmęczona jestem jak koń po westernie
Ola_ i jak wizyta po 2 weselach?
weroneczka z moim brzuchem podobnie
kurcze a człowiek stara się z prezentem a po % inaczej go odbierają ehhh
ehtele ja z nudów szperam po allegro -człowiek już by się chciał wbić w jakieś sexi fatałaszki
Ciamajdka tss co za mało rozrywkowe lekarki
Już wogóle nie mogę się doczekać Twojej opowieści z porodówki, bo zapewne będzie wesoło
a u mnie w lodówce podobnie pasztet, masło i kiełbacha - generalnie dbam o to aby światełko działało
nic się nie chce jeść, a jak sama jestem to już wogóle
kasia2506 korzystaj póki Basia poza domem :-) a co do przychodzi - bez komentarza a mnie to chyba męczą jakieś takie bóle, że nie wiadomo z czym je zjeść
Bombusia uff myślałam, że tylko u mnie tak jest, że nie wiemy co zjeść. O napojach nie wspomne - stoję pod półką uginającą się od nich, ale odchodzę stwierdzając, że na nic nie mam ochoty i nic poprostu nie ma
Anecia1111 co się dzieję u mnie to chyba nawet najstarsi indianie nie wiedzą
Pajkaa ten sąsiad to wogóle ma wszystkie klepki? ja bym zadzwoniła jeszcze na policje - a co tam
oo zmiana avatarka :-)
fiuufiuu, milusia gdzie jesteście?
jenny no to niebawem będziesz tulić synka :-) kurde ale właśnie powinnaś zostać, albo ja się nie znam, bo dziecko długo bez wód nie może a jak Ty długo skurczy nie dostaniesz?
czekamy na ifno - kciuki zaciśnięte :-)