reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

dziewczynki te co rodziły mam do Was pytanko jak odchodził Wam czop to było jednorazowo taka galatera?? bo ja mam kurtka tak,z e w poniedziałek byłam badana, ale było spoko sluzik czysciutki. We wotrek od południa miałam taką wydzielinę brunatną, ale bardzo dużo takie glutki. W środę również, ale było tego mniej no i zauwazylam znowu dzisiaj i juz nie wiem co jest grane

reklama
Witam,
Wpadlam tylko was poinformowac,ze 3 godziny temu odeszly mi wody,bylam w szpitalu narazie wszystko jest ok odeslali mnie do domu bo tu takie sa zwyczaje mam wrocic jak zacznie sie cos dziac albo skurcze jak beda co 5 min.Skurcze mam nie regularne ale bol narazie spokojnie do zniesienia.A nawiasem mowiac nie sadzilam,ze tyle wod tam moze sie zmiescic cieplitkie leca po nogach hihi.No to sie trzymajcie!!!
Czop mi odszedl jak strzelily wody rano podczas siusiu i to byl zoltawy glut gestej wydzieliny!!!

Witam,
Wpadlam tylko was poinformowac,ze 3 godziny temu odeszly mi wody,bylam w szpitalu narazie wszystko jest ok odeslali mnie do domu bo tu takie sa zwyczaje mam wrocic jak zacznie sie cos dziac albo skurcze jak beda co 5 min.Skurcze mam nie regularne ale bol narazie spokojnie do zniesienia.A nawiasem mowiac nie sadzilam,ze tyle wod tam moze sie zmiescic cieplitkie leca po nogach hihi.No to sie trzymajcie!!!
Czop mi odszedl jak strzelily wody rano podczas siusiu i to byl zoltawy glut gestej wydzieliny!!!

ale dziwny zwyczaj :szok:ja bym chyba nie wyszła juz u nas jak wody dziekuje porodówka i nie wypuszczą trzymam kciuki :)

jenny-wOW no to gratuluje i zycze szybkiego i lekkiego porodu. A co do tego ze cie wypuscili do domu to jestem w szoku u mnie odrazu po odejsciu wod każą przyjechac i to szybko

TRZYMAMY KCIUKI:)

no to ja sie juz ciesze mam ciąże donoszoną
jupi.gif
tancze_.gif
ale sie boje
krzyk.gif

Witam,

:szok:No to kochana zleć swojemu mężczyźnie, żeby dopakował jakieś ostatnie zapomniane rzeczy do szpitalnej torby i spokojnie czekaj na rozwój wypadków. :-)My też czekamy i trzymamy kciuki! Trzymajcie się!!!:-)

Trochę mi lepiej, więc z mamuśką pojechałam na zakupy, bo cosik tam pustki miała. Ale zmęczona jestem jak koń po westernie :-p

Ola_ i jak wizyta po 2 weselach? :-p

weroneczka z moim brzuchem podobnie :baffled: kurcze a człowiek stara się z prezentem a po % inaczej go odbierają ehhh

ehtele ja z nudów szperam po allegro -człowiek już by się chciał wbić w jakieś sexi fatałaszki :-p

Ciamajdka tss co za mało rozrywkowe lekarki :-p Już wogóle nie mogę się doczekać Twojej opowieści z porodówki, bo zapewne będzie wesoło :-p a u mnie w lodówce podobnie pasztet, masło i kiełbacha - generalnie dbam o to aby światełko działało :-D nic się nie chce jeść, a jak sama jestem to już wogóle

kasia250
6 korzystaj póki Basia poza domem :-) a co do przychodzi - bez komentarza:baffled: a mnie to chyba męczą jakieś takie bóle, że nie wiadomo z czym je zjeść :sorry2:

Bombusia
uff myślałam, że tylko u mnie tak jest, że nie wiemy co zjeść. O napojach nie wspomne - stoję pod półką uginającą się od nich, ale odchodzę stwierdzając, że na nic nie mam ochoty i nic poprostu nie ma :-p:-p

Anecia1111 co się dzieję u mnie to chyba nawet najstarsi indianie nie wiedzą :-D

Pajkaa :szok: ten sąsiad to wogóle ma wszystkie klepki? ja bym zadzwoniła jeszcze na policje - a co tam :-p oo zmiana avatarka :-)

fiuufiuu, milusia gdzie jesteście?

jenny no to niebawem będziesz tulić synka :-) kurde ale właśnie powinnaś zostać, albo ja się nie znam, bo dziecko długo bez wód nie może a jak Ty długo skurczy nie dostaniesz?:baffled: czekamy na ifno - kciuki zaciśnięte :-)

Ostatnia edycja:
Jenny - trzymam kciuki! Mam nadzieję, że za niedługo wszystko się rozkręci. Życzę szybkiego i bezbolesnego porodu :) i oczywiście zdrowiutkiego, różowego bobaska :)

reklama
Niunia ja nie chce z nim wojować bo on mieszka nad nami i jak bedzie mi robił jazdy jak mały sie urodzi bedzie przekichane

a ja chodze i
empty.gif
310953tncbpbgp62.gif

Do góry