reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
Coś czuję, ze Starlet urodziła;) bo się coś nie odzywa...
i może u Rozalki coś ruszyło...

Pajkaa
cudowny awatarek - to ja też poszperam i sę zmienią ot co!!!;)

jenny83 kochana - jejku przecież my mamy w tym samym dniu termin;( i nie zaczekałaś na mnie;) kochana trzymam kciuki - powodzenia...żeby było lekko i nie bardzo boleśnie, żebyś mogła bardziej świadomie odczuć radość z pojawienia się dzieciątka na świecie...jejciu zazdroszczę i oczywiście głowa do góry - nic się nie bój masz czas żeby wszystko na spokojnie sobie teraz przygotować...;) już jutro będziesz tulić dziecię;P

Ciamajdka ja chyba zwariuję!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem całym sercem przy Tobie;) powodzenia słońce... i tylko sppppooookojnie;)

Andzia i Lea przecież Ciamajdka będzie mieć Konwalię a nie Edytkę ;) Chyba że zaszły zmiany o których nie wiem?;P

Milusiu słońce - ja na prawdę chciałabym zeby Twoje męki już się skończyły...może sexik pomoże? Pewni ochoty brak...ale jak zadziała?;)

Kasiu2506 współczuję sytuacji u lekarza - to po prostu żałosne - po co składki zdrowotne płacimy skoro nie możemy liczyć na profesjonalna opiekę?

też idę do kina na tę incepcję...może wody mi tam odejdą hiihihihih

aaaa i co do czopa - z tego co opisujecie to mnie na pewno nie odszedł;( mam dużo wydzieliny ale nie jest to takie jak piszecie bbuuuuuuuu przecież do poniedziałku tak niewiele zostało...

Ostatnia edycja:
Próbuję się dodzwonić do mojej ginki, ale coś nie odbiera...
Ciamajdka-tak jak dziewczyny pisały-krew zawsze trzeba sprawdzić, więc jedź na IP:tak:
Jenny-no proszę-wody Ci odeszły-czyli poród się zaczął:tak: Oby poszło szybko:happy2:

ehtele - no właśnie zaszły zmiany...Konwalia będzie Edytką.

co do czopa, to gin mi powiedział, że czasami odchodzi a my nawet nie wiemy kiedy, np. podczas korzystania z toalety... i niekoniecznie musi krew lecieć.

Ciamajdko buziaki Ci śle i nie panikuj, nie denerwuj sie kochana, ja trzymma za Was kciuki!!!!!!

Ehtele będzie Edytka , musisz poczytac troche wstecz wątek o imionach to sie wszystko dowiesz:)))) no to mam nadzieję, ze Ty równiez będziesz miec darmowe wejściówki do kina, :-Dniech leją sie wody ile wlezie:)))) Olek !!!:angry: słyszysz, film na pewno będzie nudny, wychodź już do nas!!!!!!! :-)
navijka trzeba było teściowej na zadane pytanie co na kolację odpowiedzieć " to samo sie mamy miałam spytać":-D:baffled:

Ciamajdka chyba pojechała na IP. Ja idę się położyć, bo jak przeczytałam co u niej to mnie jakoś brzuch rozbolał i słabo się zrobiło :baffled:

ehtele
udanego seansu, oby potem się rozkręciło :-)

spakowałam się, wyparzyłam smoczek i osłonki...i butle, ale to na wszelki wypadek...

a tak mnie wczoraj sutki bolały!!!

siedzę, wymieniam wkładki, chyba końcówka, już nie czerwone a brązowe...

ja jade i tak dzisiaj jeszcze raz do szpitala dzisiaj, bo rozdanie certyfikatów-będzie położna taka fajna to zaraz ją wezme na bok i zapytam co robić. juz się dzisiaj z nia zreszta widziałam.
i idziemy oglądać porodówke chyba..
albo ja tylko obejrzę albo zostanę..

a T. chyba zajety bo ma w nosie mojego smsa...

ehtele plany sie zmieniły, ma być edytka.. ale to w praniu wyjdzie..

z jednej strony bardzo bym chciała żeby to już, ale z drugiej strony nie wierzę że to już, i to jest jakis kosmos dla mnie... za godzinke jadę ...
ale stresik jest dziewczyny, oj jeeest...

Martuśka dzisiaj sie równiez nie odzywała!!!!!! hmmm ciekawe co u niej!!!!!
Hallo Mmauśka kliknij czy nadal dwupak???

No zrobiłam te zimne nózki, ale sie M ucieszy jak zobaczy:)))).:-).....posprzątałm pobojowisko w kuchni i nic juz dziś nie robię.:no:
Adi wrócił z miasta kupił ksiązki do liceum 300 stówki poooooszły,:szok:, a gdzie reszta, no ale cóż:baffled: nikt nie mówił, ze będzie lekko jak sie ma dzieci:tak:

Ciamajdko b. dobry pomysł z tą połozna, pogadaj z nią!!!! Może to rzeczywiście tylko po badaniu???

reklama
Jenny trzymam kciukasy mocno zaciśnięte! Lekkiego porodu i zdrowego dzidziusia!:-)

Ciamajdko za Ciebie też trzymam kciuki! Trzymaj się dzielnie i nie dawaj! Wszystko będzie dobrze:-D

Do góry