reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
zestresowałam się...
poszłam siku i wyleciało ze mnie kilka skrzepków krwi..
a jak wytarłam się papierem to zywa krew..

dzwonię do T. bo mnie brzuch napieprza.. ja dziewczyny chyba naprawdę mam "niewiele" czasu..

pocieszcie proszę...

cos wydaje mi sie abys lepiej sie szykowala na porod :)))) trzymam kciukaski kochana

a ja oarniam chate na maksa jakas energie mam jedynie zostalo mi odkurzaie ktorego nielubie bo wtedy mnie brzuch boli ;((( ale jest ladniutko hehe

no i się poryczałam...
boje sie dziewczyny.. ide sie pakować

boli mnie brzuch leciuchno leciuteńko jak przy okresie..

jenny rodzi!!!!! łączę się z Toba w stresie i powodzenia!!!

Ciamajdko ty nasza pocieszam:-), tule za nim wroci Tobi, buziam , masuje co by nie bolalo;-) kochana ty sie ino nie martw ino czekaj , obserwuj. Moze wes kapiel zrelaksujesz sie troszku jesli mozna sie w takiej chwili lodprezyc:sorry2:. no kochana zaczyna sie jak nic ja tam 3mam mocno kciuki niech Edytka dzis spojrzy na swiat a co!

Ciamajdka chyba musisz znów zawitać w szpitalu. a skurcze masz?może połóż się i zobacz co się będzie działo w ciągu 30 min jeśli nic się nie zmieni, a wręcz nasili to z T. kierunek IP. Aaaa i nie płakusiaj kochana

Ostatnia edycja:
babcia rano płakała że jade na ktg i że w nocy mnie boli, a teraz ja jej ryczałam, że chyba to już.. a ona do mnie rzeczowo: spakuj sie, nie bój się, to już czas...

jako takich skurczy nie mam... taki zwyczajny ból miesiączkowy, byle co..

dobra, nie sieje paniki... to może być krew po badaniu... ale ona bardzo delikatnie mnie zbadała, nic nie poczułam nawet.

Ciamajdko - wdech....wydech.....A moze to pozostalosci po badaniu jeszcze??? Oczywiscie zycze szybkiego i sprawnego wypakowania jak to porod:tak:

Andzia - wspolczuje sytaucji z babcia...

reklama
Do góry