reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

Dziewczynki oglądałam pogode długoterminową na TVN i od piątku po 35 stopni:szok::szok::szok: to ja nie wyjde chyba już z domu:(:no:

Ola b. ładne zakupy zrobiliście, no to dzidzia meble juz ma:-D
Ciamajdka fajnie, że miło spędzacie czas z T.;-)oby tak zawsze
Wuzelek Ty już masz poprasowane ubranka???? następna "Twardzielka":-) kurcze biorę się za pranie ciuszków jak najszybciej,a M objecał, ze poprasuje, bo ja.... nie ma takiej obcji zebym to zrobiła, no nienawidzę zelazka i już:no::wściekła/y:poprostu w domu nie prasuję:no:
Kassia181 u mnie niestety nie ma takiego sklepu buuu:no:
Navijka współczuję takich upałów na ciążę, ale z drugiej strony wszystko przezyjemy dla maluszków:happy2:

To ja piszę DOBRANOC kochane, bo M chce oglądać ze mną 2 część filmu "Encyklopedia zdrowia dziecka" więc grzecznie idę do łózka:)

reklama
Cześć!
Pięknie dziś było:biggrin2: Cały dzień spędziliśmy u teściów na dworze w ogrodzie, a więc wymęczona jestem potwornie;-) Basia wybiegała się i dotleniła-zasnęła bez problemu:tak:
Alaa-no właśnie zerwał się pasek rozrządu-nie wiadomo ile to szkód w samochodzie narobiło-mam nadzieję, że nie dużo:sorry2:
Bombusia-palec trochę jeszcze boli, bo mocno się "obił", ale jutro powinno być już w porządku:tak: Ale miałaś fajny dzień leniuchowania;-)
Ehtele-szalejesz ciężaróweczko;-):cool2: Głos 20-latki już wrócił?:blink:
Milusia-na tym naszym pikniku też było pełno ludzi z grillem, porozbieranych i korzystających ze słoneczka, a Basia cały czas wołała: "Patrzcie golasy":-D
Anecia-super, że impreza się udała i prezenty też fajne:cool2:
Kassia-czyli najważniejsze, że pierwsze zakupy za Tobą-teraz to już poleci;-):-D
Navijka-fajnie, że nam napisałaś trochę o sobie:tak: Tej pogody nie zazdroszczę w ciąży, ale chyba już się trochę przyzwyczaiłaś;-)
Kiniusia-mam nadzieję, ze to był tylko jakiś fałszywy alarm:tak:
Ciamajdka-cieszę się, że spotkanie z T. się udało:tak::-p
Polianna-masz rację-pewnie już w lipcu część z nas doczeka się swoich pociech, trzeba być gotowym na wszystko:tak:

Bombusiu mam poprasowane, bo nienawidzę tego robić... i niestety jest to jedyna rzecz, której nie robi w domu mój mąż (szkody byłyby za duże, poza tym nie mogę go wykorzystywać do wszystkiego...:)) Dlatego zacisnęłam zęby, zrobiłam to... i już teraz same przyjemności:) Ale takie małe to szybko idzie:)

Dobrej nocy wszystkim!:) Uciekam, bo kręgosłup mi wysiada...

Kiniusia trzymam kciukasy:-)
Bombusia ten tydzien juz ma byc upalny do 30st a co dopiero potem 35.. masakra.. ja juz puchne.. dobrze ze sobie kupiłam sandałko klapki skórzane.. bo chyba bym nie wytrzymala w innych butach..

Mój M miał dzis radoche.. ja zresztą też.. pukał lekko w brzuszek a Kacperek od razu odpowiadał.. najlepsze ze ostatnio pare dni temu czułam ze siedzial głowką w dół a teraz znow wydaje mi sie ze siedzi miednicowo bo po bokach mnie kopał a jak głową w dół to zazwyczaj gdzies w okolicach zeber kopie..

ja juz mowie dobranoc. mialam dzis dzien pelen wrazen a jutro rano ide do szkoly rodzenia. odezwe sie pewnie wczesnym popoludniem. spokojnej nocy brzuchatki

ojej, co za pech... kiniusiu trzymam kciuki...
denerwuje mnie to wszystko, że tak się pieprzyć zaczyna ;/

ząb boli, ale to już jego ostatnie podrygi, jutro skoro swit wizyta u lekarza! :)
ja też biorę żelazo ale najpierw zabolał ząb, a potem dopiero lekarz mi je przepisał. To, że zęby sypią się w ciąży,to chyba prawda, bo 22grudnia byłam u dentystki i powiedziała, że wszystko jest oki...

upały mni eprzerażają, a wraz z nimi moja przeprowadzka.. jak się kurzę,to wsiądę w pociąg i sru do rodzinnego, a Jaś będzie kartony przewalał.

mówię Wam już dobranoc!

kinius, zdrowka. :)

no i nie straszcie tymi porodami. Jak sobie pomysl, ze moge juz rodzic za 1,5 miesiaca to wlos mi sie na glowie jezy, bo ja jeszcze nic nie mam dla malego. Wozka brak, lozeczka brak, poscieli brak, jedynie materac mamy, nosidelka bark, dupereli typu kosmetyki, termometru, itp BRAK. Mam jedynie ubranka i plyn do prania dla dzieci Lovela, hehe. A jeszcze remont pokoju lada dzien bedzie, a tapete trzeba kupic i farbe do sufitu. No i to pozniej wszystko posprzatac. :/ A szyjka sie skraca, miednica boli z krzyzem, zelazo to juz w zastrzykach biore, bo tabetki to za malo wg mojej lekarki. Szok.

Aha, o tym, ze nie mam KOMPLETNIE NIC dla siebie to juz nawet nie wspominam... :/

A najbardziej mnie w tym wszystkim przerazaja koszty...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam poniedziałkowo :-)

Dziś u nas troszkę pochmurno i wietrznie, ale mam nadzieję, że później się wypogodzi :-)

Po południu jedziemy na małe zakupki :-D

Koralowa, zdążysz ze wszystkim :-)

Ola_ - fajne zakupki zrobiliście :-)

Bombusia - też widziałam tą pogodę długoterminową, normalnie masakra jakaś - no ale cóż, czerwiec, musimy się liczyć z upałami, damy radę :-)

Kasia2506, super, że niedziela się udała. Na świeżym powietrzu - super :-)

Wuzelek, oj zazdroszczę wypranych i wyprasowanych ubranek :-) Tez muszę się za to zabrać :-D

Życzę wszystkim miłego dnia :-)

P.S. Czy są jakieś nowe wieści od KINIUSI ??

witam.
Kiniusia czekamy na dobre wiadomości!
Koralowa zdążysz,teraz wszystko mozna zamówić w jeden dzień,a finanse,no cóz,rzeczywiście drogo wychodzi cała wyprawka.może popytaj znajomych co maja na zbyciu,ja mam parę rzeczy uzywanych i to niezła ulga dla kieszeni.

Na mnie czeka góra prania i prasowania.
No i dalej remont łazienki....

reklama
WITAM SIE DZIEWCZYNY PONIEDZIALKOWO- ZMYKAM ZA CHWILKE SPAC, ALE WAM ZYCZE MILEGO DNIA:tak::-).
CALY WEEKEND MALO ZAGLADALAM BO DOSYC DOBRZE SIE CZULAM WIEC WYBYLAM Z MEZEM DO PARKU, NA ZAKUPY, DO ZNAJOMYCH UFFFF SZKODA GADAC- WIECZOREM WROCILAM ZE ZLYM SAMOPOCZUCIEM ALE WSZYSTKO WROCILO DO NORMY PO DLUGIM PRYSZNICU- I MIMO ZE JEST JUZ PO 1 W NOCY JA DALEJ SIEDZE I BUSZUJE NA MOIM ALLEGRO :)

JESLI KTORAS MA WIZYTE- BO WOGOLE TEGO NIE PAMIETAM- (TAK NA MARGINESIE PAMIEC MAM W TEJ CIAZY NAPRAWDE DZIURAWA:))))) ) TO ZYCZE POWODZENIA I SAMYCH DOBRYCH WIESCI!!!

TRZYMAM ROWNIEZ KCIUKI ZA KINUSIE- MAM NADZIEJE ZE SZYBCIUTKO WROCI DO DOMKU...

A WIEC ZMYKAM DO LOZECZKA BO OKAZE SIE ZE TYLKO PRZYLOZE SIE DO PODUSZKI I BEDZIE RANEK:tak:.

Do góry