Bombusia
Fanka BB :)
Dziewczynki oglądałam pogode długoterminową na TVN i od piątku po 35 stopni to ja nie wyjde chyba już z domu
Ola b. ładne zakupy zrobiliście, no to dzidzia meble juz ma
Ciamajdka fajnie, że miło spędzacie czas z T.;-)oby tak zawsze
Wuzelek Ty już masz poprasowane ubranka???? następna "Twardzielka":-) kurcze biorę się za pranie ciuszków jak najszybciej,a M objecał, ze poprasuje, bo ja.... nie ma takiej obcji zebym to zrobiła, no nienawidzę zelazka i jużpoprostu w domu nie prasuję
Kassia181 u mnie niestety nie ma takiego sklepu buuu
Navijka współczuję takich upałów na ciążę, ale z drugiej strony wszystko przezyjemy dla maluszków
To ja piszę DOBRANOC kochane, bo M chce oglądać ze mną 2 część filmu "Encyklopedia zdrowia dziecka" więc grzecznie idę do łózka
Ola b. ładne zakupy zrobiliście, no to dzidzia meble juz ma
Ciamajdka fajnie, że miło spędzacie czas z T.;-)oby tak zawsze
Wuzelek Ty już masz poprasowane ubranka???? następna "Twardzielka":-) kurcze biorę się za pranie ciuszków jak najszybciej,a M objecał, ze poprasuje, bo ja.... nie ma takiej obcji zebym to zrobiła, no nienawidzę zelazka i jużpoprostu w domu nie prasuję
Kassia181 u mnie niestety nie ma takiego sklepu buuu
Navijka współczuję takich upałów na ciążę, ale z drugiej strony wszystko przezyjemy dla maluszków
To ja piszę DOBRANOC kochane, bo M chce oglądać ze mną 2 część filmu "Encyklopedia zdrowia dziecka" więc grzecznie idę do łózka