reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

Witam się już ze Szczecina - wczoraj wróciłam a tu deszcz dziś ehhh. Widzę, że nie tylko ja się martwie, że nie zdąrzze wszystkiego zakupić. Jedyne zakupy jakie zrobiłam to teraz w weekend pare bodziaków i pajacy i to tylko tyle z mojego zaopatrzenia. generalnei zwolniono mnie z pracy a wypłatę z ZUS-u nie wiem kiedy dostane. Wogóle macierzyński mi nie przysługuje idzie się załamać a tyle pięniędzy potrzeba :-( właśnie musze jechać do tych pierdzistołków (czyt. ZUS-u) ale chęci u mnie zerowe. Życzę Wam milego dnia moje brzuchatki :*

reklama
witam sie poniedzialkowo:)
ja juz jestem zadowolona bo jutro zakupujemy ostatnie rzeczy dla malego tzn jedziemy po wózek i wanienkę i to wsio bo mamy juz wszystko :))
Do Kiniusi napoiszę smsa zobacze co odpisze, ale trzymam kciuki za nią:)

Witam!!!!
Jejku jak mi się dziś dobrze spało, obudziłay mnie kosiarki za blokiem, bo pewnie bym jeszce spała, a to, ze nie wstałam w nocy nawet raz do wC to jakiś cud?????czy:szok::szok:
Pogoda szykuje się piekna, słoneczko już daje czadu, choć zapowiadali w całej Polsce przelotne deszcze i burze:no:

Nektarynko mój mały też ciągle grasuje w poprzek, bo czuję go b. po bokach, wczoraj to nie spał prawie wcale w dzień tak szalał, czuliśmy z M piętę wypchniętą:-)nie wiem czy on ma zamiar skoczyc główka w dół????...oby
Fiuu to prawda, że zęby u niektórych b. lecą w ciąży, mnie to nie dotknęło, ale wiele moich koleżanek się wycierpiało, powodzenia na wizycie:)
Niuunia rozumię, ze nie przedłużyli Ci umowy o pracę????:wściekła/y: pewnie miałaś umowę na czas określony??? Kurcze nie dobrze, bo macierzyński rzeczywiście by się b. przydał.
Pajka czekamy na wieści od Kiniusi:tak:

A ja mam totoalnego lenia, mam parę spraw do załatwienia, ale straszliwie nie chce mi się nidzie wychodzić:no:

Witajcie kochane,

RATUJCIE, wiem, że temat milion razy podejmowany, ale nie zarejestrowałam tego w głowie...
Oczy załzawione, katar normalnie zdegradował mój nos - jest czerwony i zadrapany od smarkania - ból głowy i oczywiście nie obchodzi się bez kaszlu...
wypróbowałam:
syrop z cebuli
miód, mleko czosnek...
CO MOŻE MI POMÓC:-:)-:)-(???????

A mnie dziś czeka pierwsze spotkanie na szkole rodzenia, tak się cieszyłam i mam nadzieję, że brak zdrowia nie zepsuje mi spotkania:-:)-:)no::no: Jestem normalnie wyczerpana. Muszę iść jeszcze na pocztę wysłać l4...

Kiniusiu
słońce trzymamy za Ciebie kciuki, mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku...

Ciamajdka no proszę, tygodniowa rozłąka a tyle romantyzmu w Was wlała;-) Cieszę się, że wszystko udało się tak jak zapanowałaś...:-D

Alaa to Twój mąż będzie ginekologiem??????? No to masz skarbnicę wiedzy obok siebie:-p

Ola_ dla mnie białe mebelki są najpiękniejsze pod słońcem...no ale mnie nie pasowały. Gratuluję na prawdę udanych zakupów:-):-):-) Stanowczo mój klimat heheh:-p:-p

Wuzelek a mój prasuje swoje ubrania.:-p:-p:-p Dla dzidzi to ja poprasuję:-) Muszę w końcu kupić ten proszek i wszystko poprać...
Jeśli Ci zależy mogę Ci kupić te kapciochy ikeowskie kosztują 14,99 - tylko one mają taką miękką podeszwę;-);-)no i wysłałabym je pocztą:)

fiuufiuu oby mało bolało u dentysty:):)

witam sie w ten sloneczny poniedzialkowy ranek.
pogoda przepiekna.
ja juz po sniadanku i powoli szykuje sie do szkoly rodzenia a potem moze zachce mi sie na hale jechac kupic kapcie i szlafrok do szpitala- zobaczymy.
milego dnia brzuchatki

Dzien dobry sierpniowki!

Oby żadna z nas już do szpitala nie trafiła. Zostało nam taaaak niewiele czasu!! Czujecie to??

Jutro konczę 31tydzień, ale suwaczek mam ustawiony na datę porodu w okolicy 12 sierpnia. Moja maluda jednak ostatnio wykazuje przesunięcia o ponad tydzień, ruchy też dały termin na 2 sierpnia a OM na 30 lipca... Lekarz stwierdził więc,że po tych wynikach i fakcie ze Olimpia urodziła sie w 39tc obstawia u mnie koniec lipca/początek sierpnia. Wbija mi się do świadomości,że w nastepnym miesiacu mogę rodzić (i nie tylko ja ;-) ) i ... .panika :)) trochę... Jak to brzmi... Oczywiście może się okazać,że urodzę ok. 12 sierpnia :) ale wolę o tym nie myśleć :)

Oj tak, to juz moze byc w przyszlym miesiacu i wlasnie to wreszcie zmobilizowalo mnie by przyspieszyc z zakupami :-D Mi wg usg wychodzi na przemian koncowka lipca - 1 sierpnia, wg lekarza termin 1 sierpnia, wg mnie jesli brac dlugosc cykli 5 sierpnia. Juz sie doczekac nie moge, chcialabym miec kruszynke juz po tej stronie :-)

Milego dnia babeczki!

Witajcie dziewczynki.:-):-)
Zaraz będę nadrabiać zaległości(kurczaki ponad 20 stron naprodukowałyście,ale macie tempo:szok::szok:)
Wizytującym życzę udanych wizyt. :tak:;-)
Cieszę się,że z Kiniusią oki.:-D
Pajeczko-super,że już jesteś :-D
Pozdrawiam Was brzuchatki i miłego dnia życzę :)

reklama
Witajcie:) znowu nie nadrobię, bo musze się ogarnąć, ściągnąć z wyra T. i lecimy...bo duzo spraw nas czeka:)
tak jak powiedziałam jutro czytam i odpisuje:)

Powiem Wam tylko tyle,że mała bardzo mało się rusza, w zasadzie dziennie czuje może z 5 minut ruchów... za to ma często czkawkę... mam nadzieję, że tylko schizuję i że po prostu wariuje jak śpię...

gorąc mamy straszliwy! siedze i już czuję że się męczę samym siedzeniem...

dziewczynki trzymajcie mi się i przepraszam że tak egoistycznie podejdę do sprawy-ale szczególne uściski dla Polianny z pewnego powodu:)))))))))

Do góry