reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
ethele daj namiar do tego sprzedającego co zakupiłaś u niego przewijak i laktator. Orientowałaś się może jak to jest z cenami sklepowymi jeżeli chodzi o te dwie rzeczy. Bo też myślałam, żeby zakupić na allegro.
fiu gratuluję wizyty. Jak synek będzie miał na imię?
starlet równiez gratuluję wizyty. Dobrze, że dobrze.

Buuuu, sama w domku... małż na imprezie zakładowej... :-:)-:)-( Ja tez chcę...................

Cayra Ooooo Ty biedna dziewczynka dziś jesteś:(buuuu
Zapraszam Cię do zabawy na sondę, załozony nowy wątek-sprawdź!!!! i głosuj!!!!
Starlet gratuluje udanej wizyty!!!!!
Fiuu no własnie jak mały będzie miał na imię????

Pobuszowałam, humor wrócił:) Zakładki pękają w szwach, w poniedziałek zamawiam resztę rzeczy:) Nie pamiętam, które z Was już miały do czynienia z apteką doz, ale jak coś dajcie znać, bo u nich też mam duże zamówienie.

Ciamajdko myślę, że ładnie napisałaś o tych potrzebnych rzeczach:) I rozsądnie:) Sondę skomentowałam na miejscu:)))

Fiuu gratuluję wizyty:) Spytaj swego syna, co taki zawzięty na to żelazo-może mu jakieś śrubki do zabawy kupić?:)

Starlet również gratuluję:)

Lea, Cayra trzymajcie się dziewczynki:)

czesc dziewczyny!!!!!!!!!!1
ale popisalyscie. wszystkim wizytyjacym gratuluje udanych spotkan ze swoimi maluszkami.
jesli chodzi o opuchniete stopy i dlonie- to ja tez mam. od dobrych kilku miesiecy nie nosze pierscionka ani obraczki- obraczka juz mi nie wchodzi na palec. poza tym czuje sie strasznie duza:)))))

przepraszam ze nie odniose sie do waszych postow ale jestem padnieta- dzies skonczylam naresznie sprzatac po remoncie. choc trzeba jeszzce wiele dokupic to posprzatane juz mam- jupiiiiiiiiiii:))))))))))))
plecy caly czas bardzo mnie bola. wydaje mi sie ze mala mnie kopie po plecach bo lozysko mam po przedniej scianie- czasem ten bol jest nie do zniesienia.
poza tym cztery razy w tygodniu chodze na szkole rodzenia i jest fajnie- przyn ajmniej jakas mobilzacja do cwiczen:))))))))))

Kasia ja to Cie podziwiam za sprzątanie... jak Ty to robisz??? bo ja umyje podłogi w swoim 38 m2 i umirom:zawstydzona/y:

no cieszę się że zabawa się podoba... se tak usiadła i se tak obmyśliła, i se tak napisała:-D

a teraz se tak idzie do wanny co by oby się umocyć...

jeszcze nie mówię dobranoc:p

ciamajdko ja juz tez sily nie mam i strasznie wolno mi idzie- no ale mus to mus. duzo mama mi pomogla ale reszta nalezala juz do mnie. na szczescie mam juz koniec i moge zajac sie meblowaniem i zakupami dla malej- nareszcie:)))))))))))

reklama
Do góry