reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

reklama
ethele daj namiar do tego sprzedającego co zakupiłaś u niego przewijak i laktator. Orientowałaś się może jak to jest z cenami sklepowymi jeżeli chodzi o te dwie rzeczy. Bo też myślałam, żeby zakupić na allegro.
fiu gratuluję wizyty. Jak synek będzie miał na imię?
starlet równiez gratuluję wizyty. Dobrze, że dobrze.

Buuuu, sama w domku... małż na imprezie zakładowej... :-:)-:)-( Ja tez chcę...................

Cayra Ooooo Ty biedna dziewczynka dziś jesteś:(buuuu
Zapraszam Cię do zabawy na sondę, załozony nowy wątek-sprawdź!!!! i głosuj!!!!
Starlet gratuluje udanej wizyty!!!!!
Fiuu no własnie jak mały będzie miał na imię????

Pobuszowałam, humor wrócił:) Zakładki pękają w szwach, w poniedziałek zamawiam resztę rzeczy:) Nie pamiętam, które z Was już miały do czynienia z apteką doz, ale jak coś dajcie znać, bo u nich też mam duże zamówienie.

Ciamajdko myślę, że ładnie napisałaś o tych potrzebnych rzeczach:) I rozsądnie:) Sondę skomentowałam na miejscu:)))

Fiuu gratuluję wizyty:) Spytaj swego syna, co taki zawzięty na to żelazo-może mu jakieś śrubki do zabawy kupić?:)

Starlet również gratuluję:)

Lea, Cayra trzymajcie się dziewczynki:)

czesc dziewczyny!!!!!!!!!!1
ale popisalyscie. wszystkim wizytyjacym gratuluje udanych spotkan ze swoimi maluszkami.
jesli chodzi o opuchniete stopy i dlonie- to ja tez mam. od dobrych kilku miesiecy nie nosze pierscionka ani obraczki- obraczka juz mi nie wchodzi na palec. poza tym czuje sie strasznie duza:)))))

przepraszam ze nie odniose sie do waszych postow ale jestem padnieta- dzies skonczylam naresznie sprzatac po remoncie. choc trzeba jeszzce wiele dokupic to posprzatane juz mam- jupiiiiiiiiiii:))))))))))))
plecy caly czas bardzo mnie bola. wydaje mi sie ze mala mnie kopie po plecach bo lozysko mam po przedniej scianie- czasem ten bol jest nie do zniesienia.
poza tym cztery razy w tygodniu chodze na szkole rodzenia i jest fajnie- przyn ajmniej jakas mobilzacja do cwiczen:))))))))))

Kasia ja to Cie podziwiam za sprzątanie... jak Ty to robisz??? bo ja umyje podłogi w swoim 38 m2 i umirom:zawstydzona/y:

no cieszę się że zabawa się podoba... se tak usiadła i se tak obmyśliła, i se tak napisała:-D

a teraz se tak idzie do wanny co by oby się umocyć...

jeszcze nie mówię dobranoc:p

ciamajdko ja juz tez sily nie mam i strasznie wolno mi idzie- no ale mus to mus. duzo mama mi pomogla ale reszta nalezala juz do mnie. na szczescie mam juz koniec i moge zajac sie meblowaniem i zakupami dla malej- nareszcie:)))))))))))

reklama
Do góry