Nektarynka
Fanka BB :)
dlatego teraz jak mnie o cokolwiek pyta to wymijająco odpowiadam.. a najgorsze jest to ze w sumie bratu o tym imieniu mowilam bo mnie pytał a on albo powtorzyl albo ona usłyszała.. w kazdym razie nastepnym razem po prostu powiem "nie powiem, bo odgapisz" zachowam się dosłownie jak dziecko w przedszkolu..Nektarynko mnie też by trafiło jakby dali na imię jak ja miałam w planach i niestety ja bym to skomentówała jak już dziecko będzie, tak w trakcie rozmowy, ze np. oooo ja to muszę wymyśleć jakieś oryginalne imię, aby nie było pospolite, jak u połowy dzieci, no wierz mi , ze szlak by ja trafił, nienawidzę, jak ktoś odbiera mi moje pomysłyjuż jej nic wcześniej nie opowiadaj!!!!!!! wrrrrr
wiesz jak juz on da na imie Magda to ja w zyciu nie bede chciała dac tak samo mojej córce.. jakos moze to przełkne.. jesli jednak urodze pierwsza i z chłopaka zrobi sie dziewczynka (bo widzialam jajca) to dam oczywiscie Magdalena..Nektarynka ja bym dała tak na imię i nie zastanawiała się czy ona da tak samo... czemu Ty masz ustępować? albo tak jak mówi Black_Opla mów jej, że dasz na imię Julia, i ona sobie Magdalenę odpuści...
ciamajdka jak ostroznie bedziesz jechala nic Ci sie nie stanie.. ja jakos autem jezdze i jest okiej.. w kazdym razie w czwartek ma juz nie padac wiec sytuacja sie ustabilizuje.. głowa go góry bedzie dobrze
dzięki wszystkim Wam kobitki za wsparcie..