reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Witam brzucholki:) ja teraz tylko na chwile. Jestem już po wizycie i oswiadczam wszem i wobec ze bedziemy mieć
SYNKA!!!!

Na 100% to chłopczyk widzelismy siusiaka. Mały Aleksander wazy 390g i mierzy 25cm:) jest zdrowiutki:) ma wszystko na swoim miejcu:tak:Ależ sie ciesze:-D

To tyle na razie, zmykam do pracy zaniesc zwolnienie. Bede wieczorkiem:-)
WIELKIEEEE gratulacje, następny chłopczyk w spisie sierpniówek:):):) Miodzio!

reklama
Witam brzucholki:) ja teraz tylko na chwile. Jestem już po wizycie i oswiadczam wszem i wobec ze bedziemy mieć
SYNKA!!!!

Na 100% to chłopczyk widzelismy siusiaka. Mały Aleksander wazy 390g i mierzy 25cm:) jest zdrowiutki:) ma wszystko na swoim miejcu:tak:Ależ sie ciesze:-D

no to gratuluję chłopczyka :)

ja mam jakieś obawy przed jutrzejszą wizytą na szczescie na 15 mam ;)

różyczk@ gratulacje sisiorka:-)

i dziękuje za składane gratulacje.. synuś także dziekuje..

Ja jutro ide do pracy na własne żądanie, tzn lekarka dałaby mi jeszcze zwolnienie ale chce spróbować wrócić.. zobaczymy jak to będzie.. w kazdym razie jutro jedzie także ze mną mój M (bo mamy własny biznesik) a w środe w sumie sama będe, bo M ma pare spraw do załatwienia a dalej to nie wiem.. w razie W gdyby coś się zlego działo mam przyjść po zwolnienie.. nastepna wizyta 7 maja..

SYNKA!!!!

witam się z wieczora!
serdecznie gratuluję synka:)

ja dziś od rana cały czas w terenie spacerki , zakupy i te inne.....wynalazłam dziś na lumpkach super spodnie dla mojego maleństwa i kurteczkę na zimę z NEXT za całe zakupy zapłaciłam 12 zł.hahahaha.poźniej wrzucę zdjęcia bo już wyprałam i suszą się na podwórku.

różyczk@ gratuluje chlopaka:) wydaje mi sie ze teraz przewaga chlopcow nam sie szykuje:)

3d/4d fajna sprawa pomimo tego ze nie dostalismy plytki bo nie było co nagrac, maluszek ułozyl sie na dole i nie chciał sie pokazac ruszc ani odwrocic to nie załujemy kaski bo sa 2 sekundki pokazał nam swoja rozkoszna buziunie :)

Dziewczyny mam pytanie, jaki materacyk wybrac? kokos-pianka-gryka czy jakis inny ktory jest najlepszy?

dziewczyny a czy któras z Was myślała o porodzie w wodzie?? U mnie w szpitalu jest taka obcja za darmo i zastanawiam się czy z niej nie skorzystać :) no i co ciekawe znieczulenie zewnątrzoponowe także jest za darmo a czytałam, ze gdzieniegdzie trzeba płacic 300 zł

Kolumnea co do materacyka ja czytałam, różne opinie , jedni są za pianką poliuretanowej.
czytałam gdzies, ze te są najlepsze.Cały artykuł był poświęcony na ten temat nawet gdzies linka wklejałam, ale nie pamietam gdzie:)
ja własnie kupiłam ten

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie kochaniutkie!!!
Cały czas was śledze i gratuluję wszystkim udanych wizyt i poznania płci:-) Ja też już wiem że bedzie parka chłopiec i dziewczynka także radość niesamowita. Widzę też że do grona sierpniówek dołączył kolejny trójpaczek więc już nie jestem sama. Aga_ Natalia witaj serdecznie:-)

Witam się po wizycie :-)

Wizyta bardzo udana dzidzia zdrowo rośnie waży już 800g :szok: Ale nie zmierzył jaka jest długa, ale serduszko pięknie bije cudownie usłyszeć ten dźwięk :-) I po raz kolejny potwierdzona dziewczynka. Spytałam się lekarza czy nic tam nie wyrosło to najpierw powiedział, że On ostatnio widział że na 100% jest córa, ale specjalnie dla mnie spędził kilkanaście minut na zaglądaniu miedzy nóżki i nawet zrobił zdjęcie na którym pięknie widać co ma między nóżkami :-)

Ale zdjęcia średniej jakości wyszły bo mała całą wizytę się wierciła.

A teraz idę obiado-kolację zjeść:-)
Miłego wieczorku

SYNKA!!!!

Gratuluje Synka i udanej wizyty :-)

A mi znowu wracają koszmary w nocy... dziś mi się śniło, że zaczęłam krwawić i nic nie mogłam na to poradzić... :-(
Ja też mam takie sny czasami bardzo realne, ale czesto jakąś totalną abstrakcję np.: że mnie kamieniują za to że w ciąży jestem :szok:

reklama
Bombusia kochana tylko pozytywnie:-D:-D każda ciąża inna, w tej pewnie nic takiego się nie przytrafi tylko dbaj o siebie:-p Dużo wypoczywaj i nie przemęczaj się:-)

monika373 przykro mi...ale jutro wszystko nadrobisz:laugh2::laugh2: powodzenia

różyczk@ ojj dawaj więcej szczegółów:-D:-D Będzie drugi Olek na sierpniówkach. Gratuluję i doskonały wybór z imieniem:-p:-p Czyż nie jest urocze? :laugh2:

Pajkaa ja kciuki ma zaciśnięte za Twoją jutrzejszą wizytę...mam nadzieję, że z Twoją szyjką wszystko ok.:tak:
A jak tam malowanie pokoju? Skończone? Tapetujecie już? Czekam na fotki:-p:-p Co do porodu w wodzie to jakoś obawiam się widoku wody zabarwionej krwią...zresztą ja uwielbiam gorące kąpiele i jak woda zrobi się chłodniejsza wiem, że będzie mi zimno i będę się wtedy wkurzać...zresztą jakoś tak bycie całkiem nago byłoby dla mnie chyba niekomfortowe...To takie moje przypuszczenia bo może to wygląda zupełnie inaczej...:-) Ale nastawiam się na tradycyjny...mimo, że u mnie też jest możliwość...

kolumnea no właśnie różne są opinie. Ciężko jednoznacznie stwierdzić. Ja biorę pianka-kokos-pianka grubość 7cm.

bogusia86 no proszę 800 gr:rofl2::rofl2: duża ta Twoja pannica no i GRATULACJE cieszę sie, że udana wizyta:laugh2::laugh2::laugh2:

Mam do Was pytanie co myślicie o elektrycznym sterylizatorze? Zbędny wydatek (zawsze można tradycyjnie) czy duże ułatwienie?

do laktatora elektrycznego mnie przekonałyście...tylko ciągle nie wiem jaka firma, bo o Avencie dużo negatywnego czytałam...i sama nie wiem...

Ostatnia edycja:
Do góry