reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Witam!
Wpadam tylko napisać, że dopadła mnie alergia (leje mi się z nosa, oczy łzawią)-brzoza pyli... Zawsze brałam Alertec i było dobrze, a teraz niestety nic nie można-muszę wytrzymać tych kilka dni:sorry2: Trzyma mnie tak zawsze w kwietniu i na przełomie czerwca i lipca:dry:
Poza tym dzisiaj rozpoczęła się rekrutacja do przedszkola-ciekawe czy Basia się dostanie, bo miejsc w przedszkolu jest 25, a chętnych pewnie z 3 razy tyle:blink: Wyniki dopiero 7 czerwca (nie wiem co oni będą robili tyle czasu:szok:) Nic-pozostaje czekać:tak:
Pozdrawiam Was gorąco:biggrin2:

reklama
gratuluje udanej wizyty i mamy już kolejnego Aleksandra na naszym forum :-)

wiesz co kiedyś jak nie planowałam ciąży to zawsze myślałam, że mniejszy ból ale teraz jak w niej jestem to ta myśl dalej jest i także się nad nią zastanawiam. Tylko gorzej jak długo będzie się rodzić i tak właź i wyłaź z tej wanny :baffled:

gratuluje udanej wizyty no i zdrowej i dużej córci :-)

a ja dziś coś się zamartwiam - znów czuje mało ruchów :-(

Niunia powiem Ci, ze nie wiem dokladnie jak to jest pewnie sie dowiemy na szkole rodzenia 21 czerwca :)

Oj zazdroszcze Wam popołudniowych drzemek,u nas niestety odpada,synek grasuje cały dzien.
Dzis prawie cały dzionek na podwórku,mały zasnoł,a ja ide jakichs filmik zobaczyc.:tak:
Ja nie mam tak małego synka żeby mi przeszkadzał :-) a musiałam sie zdrzemnąć bo mnie serduszko kulo:-(

Ja też już wiem że bedzie parka chłopiec i dziewczynka także radość niesamowita.
lola GRATULACJE!!! :-) będziesz miała parkę bliźniaków czy masz już jedno dziecko?

Pajkaa ja nie myślałam nad porodem w wodzie...ale fajnie że znieczulenie masz bezpłatnie :tak:

Bogusia super że wizyta udana i wszystko ok :tak: i dziewczynka potwierdzona :-)

ehtele
sterylizator dla mnie to zbędny wydatek...przy Kacperku nie miałam i nie narzekam zresztą nie można dzieci tak od wszystkiego sterylizować bo potem będą alergikami...

urszulka życzę lepszego samopoczucia :tak:

lola GRATULACJE!!! :-) będziesz miała parkę bliźniaków czy masz już jedno dziecko?

Pajkaa ja nie myślałam nad porodem w wodzie...ale fajnie że znieczulenie masz bezpłatnie :tak:

Bogusia super że wizyta udana i wszystko ok :tak: i dziewczynka potwierdzona :-)

ehtele
sterylizator dla mnie to zbędny wydatek...przy Kacperku nie miałam i nie narzekam zresztą nie można dzieci tak od wszystkiego sterylizować bo potem będą alergikami...

urszulka życzę lepszego samopoczucia :tak:

Paula no tą obcję w wodzie tez mam za darmo :) szok normalnie
martwie sie bo moj maz poszedł o 19 na usunięcie tego zeba i go jeszcze nie ma :(

Wpadam tylko napisać, że dopadła mnie alergia (leje mi się z nosa, oczy łzawią)-brzoza pyli... Zawsze brałam Alertec i było dobrze, a teraz niestety nic nie można-muszę wytrzymać tych kilka dni:sorry2: Trzyma mnie tak zawsze w kwietniu i na przełomie czerwca i lipca:dry:
Poza tym dzisiaj rozpoczęła się rekrutacja do przedszkola-ciekawe czy Basia się dostanie, bo miejsc w przedszkolu jest 25, a chętnych pewnie z 3 razy tyle:blink: Wyniki dopiero 7 czerwca (nie wiem co oni będą robili tyle czasu:szok:) Nic-pozostaje czekać:tak:
Kasia współczuje alergii :-( i życzę aby szybko minęła! no i trzymam kciuki żeby córcia dostała się do przedszkola!:tak:

martwie sie bo moj maz poszedł o 19 na usunięcie tego zeba i go jeszcze nie ma :(
Pajkaa nie martw się niedługo wróci :tak: u dentysty zawsze sie długo czeka nawet jak się jest zapisanym na godzinę :crazy:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziewczyny za wami dziś trudno nadążyć, nie było mnie tu chwilkę bo pojechałam do gina po dalsze L4 a tu kolejne strony do nadrobienia.
jeżeli chodzi o laktator to moja szwagierka ma ręczny z aventu i jest zadowolona, więc ja nie będę kupowała na pewno tylko pożyczę od niej:)
o kosmetykach na razie nie myśle to zostawiam na koniec, na razie staram się powoli kompletować garderobę, a dziś znalazłam komodę taką jak potrzebujemy musze poczekać 2 tyg. do wypłaty i idę po nią będę miała gdzie chować ciuszki dla małego:)

Hej kobietki, ja już po pracy, na szczęście dziś miałam dosyć fajny dzień:)

Troszkę się martwię ponieważ mój maluszek dziś był bardzo spokojny, wcale go praktycznie nie czułam, wiem wiem, że prawie każda z was to już przeżywała, ale jednak mały stresik zawsze się pojawia...

Ehtele co do kremów to nie mam zbyt dużego doświadczenia, ale na sobie wiele razy używałam linomag jak mi np. wyskoczyła jakaś allergia i zawsze był niezawodny. Po nim wszystko schodziło, więc myślę, że na dzieciaki też tak dobrze podziała:) Jest tłuściutki, więc jak najbardziej na odparzenia, na pupę itp
co do kremów do twarzy ktoś mi polecał Nivea na każdą pogodę:/ nie wiem, podobno bardzo dobre są produkty bambino i nivea - bo nie uczulają i mają w miarę naturalne składniki - o tych tematach chętnie od was dowiem się czegoś więcej;
co do laktatora elektrycznego to podobno jest najlepszy, najszybszy - ale nie każda kobietka potrzebuje laktator:) wydaje mi się, że lepiej poczekać i jesli będzie potrzeba to kupić po porodzie

Bogusia ryż z cynamonem, to smak z mojego przedszkola jeszcze hihi pamiętam do dziś...
Na kremach dla dzidzi się nie znam, ale sama z chęcia poczytam co doświadczone mamy Nam powiedzą :-)
Gratuluję udanej wizyty:) wow 800g - toż to duży dzieciaczek prawie kilo:)

Panienka powodzenia na jutrzejszej wizycie, ehh na pewno będziecie zadowoleni z 3d:)

Pajkaa ja myślałam o porodzie w wodzie, bo w tym szpitalu co rodzę też jest taka możliwość, podobno jest bardzo dużo plusów, chciałabym też dowiedzieć się czegoś więcej - czy któraś z doświadczonych mam tak rodziła????

reklama
dziewczynki ja zmykam bo moje Słoneczko obolałe przyjechało tzreba go utulić do snu :) ale ósemeczki juz nie ma :)
dobranoc.Odezwe sie jutro po wizycie:)

Do góry