reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

tez juz niestety zaczynam miewac obawy, jak to bedzie, zwlaszcza że dziennie studiuje.. mam nadzieje, ze jakos mi ten plan ulożą w miare dogodnie. w ogole jakis ten 6. m-c mam niespokojny troche, bo to taki dosc newralgiczny moment, mysle ze jak dociągniemy do 7. to juz troche opadną emocje, bo w koncu przezywalnosc dzieci powyzej 27tc jest duuuuzo wieksza niż przed.
no ale na szczescie nic złego sie u nas nie dzieje, wiec nie mam specjalnie powodow do obaw. bardziej martwie sie o Mojego, bo ma taka alergie od 2 tygodni, że ledwo zipie :-(. najgorsze, że nie moge pomoc w żaden sposob. w ogole dziwna ta Jego alergia, bo najgorzej jest w mieszkaniu i innych pomieszczeniach, na dworze dużo lepiej :szok:

Martuśka, a moze on ma alergie na kurz???? w domu jest w dywanach, maskotkach itp.
Jak mój Adrian, co prawda ma w b. małym stopniu, ale czasem ma krostki. Bierze leki.
Robiłas juz mu testy czy jeszcze za mały???
A co do m-cy ciązy to ja też sie boję, bo w 1 ciązy w 6 m-cu dostałam rozwarcie do porodu, dostałam bóle i założyli mi szewek:( na szczęśce donosiłam, ale teraz strach powraca:(

Kiniusia suuuper, ze badania w porzo:)

reklama
a ja własnie wczoraj sie dowiedziałam, ze do mojego szpitala gdzie bede rodzila nie musze brac ubranek dla maluszka:)
ale fajnie
mąż maluje pokoik małego a ja sie nudze:p
U mnie też nie trzeba brać.

Kurcze,niedawno wróciłam od lek i nici z wizyty,muszę czekać do jutra-na szczęście po 10.0 mogę przyjść.U mnie słonecznie i ciepło tylko zimny wiatr zawiewa.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Shyla Nektarynko gratuluję wizyt.

Dzisiaj się tylko witam, nie mam na nic czasu, przejrzałam forum co się działo, ale niestety nie jestem w stanie odpisać. Witam też nową sierpnióweczkę.
Buziaki

Martuśka, a moze on ma alergie na kurz???? w domu jest w dywanach, maskotkach itp.
Jak mój Adrian, co prawda ma w b. małym stopniu, ale czasem ma krostki. Bierze leki.
Robiłas juz mu testy czy jeszcze za mały???
A co do m-cy ciązy to ja też sie boję, bo w 1 ciązy w 6 m-cu dostałam rozwarcie do porodu, dostałam bóle i założyli mi szewek:( na szczęśce donosiłam, ale teraz strach powraca:(

Bombusiu, nie robiłam, ale tu nie chodzi o moje dziecko, bo dzieci jeszcze nie mam prócz Małej w brzuchu, a o mojego przyszlego Męża ;). i raczej nie na kurz, bo ma to tylko w kwietniu co roku, potem samo przechodzi.. nie bardzo mamy pojecie o co biega, nabawil sie tego w Wawie, wczesniej nie mial zadnej alergii jak mieszkalismy w malym miasteczku dopoki nie poszlismy na studia. lekarz mowi, ze to moze byc przesilenie + pyły miejskie ktore sie unosza po zimie, sól z dróg i zwiekszone wydzielanie spalin itp.
no to wspolczuje i nie zazdroszcze, wlasnie dlatego mam obawy, bo ten 6. m-c to taki niezbyt bezpieczny :/

OJ Martuśka ha ha ha , ale nieporozumienie no, a dzidzia moze "odziedziczyć" alergię, ale niekoniecznie, nie ma co się zamartwiać i wybiegać w przyszłość.
Dbaj o swojego przyszłego M:)
Będzie dobrze, pozdrawiam:)

Ostatnia edycja:
OJ Martuśka ha ha ha , ale nieporozumienie no, a dzidzia moze "odziedziczyć" alergię, ale niekoniecznie, nie ma co się zamartwiać i wybiegać w przyszłość.
Dbaj o swojego przyszłego M:)
Będzie dobrze, pozdrawiam:)

no wiem, 30% szans. tylko ze u Niego to taka nabyta alergia, jak jedziemy do domu, nad morze czy gdziekolwiek poza duze miasto to jest ok. no i na szczescie trwa tylko miesiac w roku :-)
o kurcze, wlasnie mi suwak uswiadomil, ze zostaly niecale 3 tygodnie do ślubu :szok: :-p czyli za niecale 2 tygodnie jade do domu

no wiem, 30% szans. tylko ze u Niego to taka nabyta alergia, jak jedziemy do domu, nad morze czy gdziekolwiek poza duze miasto to jest ok. no i na szczescie trwa tylko miesiac w roku :-)
o kurcze, wlasnie mi suwak uswiadomil, ze zostaly niecale 3 tygodnie do ślubu :szok: :-p czyli za niecale 2 tygodnie jade do domu
Żebym teraz dobrze zrozumiała, Twój slub???? Ojej to czekamy na fotki:)
Tzn. gdzie do domu???? A skąd???

Ostatnia edycja:
Witam brzucholki:) ja teraz tylko na chwile. Jestem już po wizycie i oswiadczam wszem i wobec ze bedziemy mieć
SYNKA!!!!

Na 100% to chłopczyk widzelismy siusiaka. Mały Aleksander wazy 390g i mierzy 25cm:) jest zdrowiutki:) ma wszystko na swoim miejcu:tak:Ależ sie ciesze:-D

To tyle na razie, zmykam do pracy zaniesc zwolnienie. Bede wieczorkiem:-)

Dzień dobry :-) gratuluję udanych wizyt :-):-)
Ja weszłam tylko na chwilkę na bb, ostatnio nie mam za dużo czasu... Dobrze że maj się zbliża i idę na L4 :-) to postaram się być na bieżąco :-)
Jadę jutro na 18 na usg 3d bo się zdecydowaliśmy. Jakoś tak boję się, choć wiem, że gdyby coś (tfu, tfu) to nic nie zmienię. Kocham mojego skarbeńka i mam nadzieję że rośnie i rozwija się zdrowo. Jak coś to dam znać co i jak.
Miłego wieczorku :-)

reklama
Witam brzucholki:) ja teraz tylko na chwile. Jestem już po wizycie i oswiadczam wszem i wobec ze bedziemy mieć
SYNKA!!!!

Na 100% to chłopczyk widzelismy siusiaka. Mały Aleksander wazy 390g i mierzy 25cm:) jest zdrowiutki:) ma wszystko na swoim miejcu:tak:Ależ sie ciesze:-D

To tyle na razie, zmykam do pracy zaniesc zwolnienie. Bede wieczorkiem:-)

Gratuluję Synka :-D

Panienka, zdecydowanie warto zrobić USG 3 D :-) My robiliśmy i nie żałujemy tych wydanych pieniążków. Zobaczysz, z Twoim Dzieciątkiem na pewno wszystko jest w porządku - upewnisz się po prostu i dostaniesz pamiątkową płytę z nagraniem :-) Zdaj jutro relację z wizyty :-)

Ostatnia edycja:
Do góry