reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

tez juz niestety zaczynam miewac obawy, jak to bedzie, zwlaszcza że dziennie studiuje.. mam nadzieje, ze jakos mi ten plan ulożą w miare dogodnie. w ogole jakis ten 6. m-c mam niespokojny troche, bo to taki dosc newralgiczny moment, mysle ze jak dociągniemy do 7. to juz troche opadną emocje, bo w koncu przezywalnosc dzieci powyzej 27tc jest duuuuzo wieksza niż przed.
no ale na szczescie nic złego sie u nas nie dzieje, wiec nie mam specjalnie powodow do obaw. bardziej martwie sie o Mojego, bo ma taka alergie od 2 tygodni, że ledwo zipie :-(. najgorsze, że nie moge pomoc w żaden sposob. w ogole dziwna ta Jego alergia, bo najgorzej jest w mieszkaniu i innych pomieszczeniach, na dworze dużo lepiej :szok:

Martuśka, a moze on ma alergie na kurz???? w domu jest w dywanach, maskotkach itp.
Jak mój Adrian, co prawda ma w b. małym stopniu, ale czasem ma krostki. Bierze leki.
Robiłas juz mu testy czy jeszcze za mały???
A co do m-cy ciązy to ja też sie boję, bo w 1 ciązy w 6 m-cu dostałam rozwarcie do porodu, dostałam bóle i założyli mi szewek:( na szczęśce donosiłam, ale teraz strach powraca:(

Kiniusia suuuper, ze badania w porzo:)

reklama
a ja własnie wczoraj sie dowiedziałam, ze do mojego szpitala gdzie bede rodzila nie musze brac ubranek dla maluszka:)
ale fajnie
mąż maluje pokoik małego a ja sie nudze:p
U mnie też nie trzeba brać.

Kurcze,niedawno wróciłam od lek i nici z wizyty,muszę czekać do jutra-na szczęście po 10.0 mogę przyjść.U mnie słonecznie i ciepło tylko zimny wiatr zawiewa.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Shyla Nektarynko gratuluję wizyt.

Dzisiaj się tylko witam, nie mam na nic czasu, przejrzałam forum co się działo, ale niestety nie jestem w stanie odpisać. Witam też nową sierpnióweczkę.
Buziaki

Martuśka, a moze on ma alergie na kurz???? w domu jest w dywanach, maskotkach itp.
Jak mój Adrian, co prawda ma w b. małym stopniu, ale czasem ma krostki. Bierze leki.
Robiłas juz mu testy czy jeszcze za mały???
A co do m-cy ciązy to ja też sie boję, bo w 1 ciązy w 6 m-cu dostałam rozwarcie do porodu, dostałam bóle i założyli mi szewek:( na szczęśce donosiłam, ale teraz strach powraca:(

Bombusiu, nie robiłam, ale tu nie chodzi o moje dziecko, bo dzieci jeszcze nie mam prócz Małej w brzuchu, a o mojego przyszlego Męża ;). i raczej nie na kurz, bo ma to tylko w kwietniu co roku, potem samo przechodzi.. nie bardzo mamy pojecie o co biega, nabawil sie tego w Wawie, wczesniej nie mial zadnej alergii jak mieszkalismy w malym miasteczku dopoki nie poszlismy na studia. lekarz mowi, ze to moze byc przesilenie + pyły miejskie ktore sie unosza po zimie, sól z dróg i zwiekszone wydzielanie spalin itp.
no to wspolczuje i nie zazdroszcze, wlasnie dlatego mam obawy, bo ten 6. m-c to taki niezbyt bezpieczny :/

OJ Martuśka ha ha ha , ale nieporozumienie no, a dzidzia moze "odziedziczyć" alergię, ale niekoniecznie, nie ma co się zamartwiać i wybiegać w przyszłość.
Dbaj o swojego przyszłego M:)
Będzie dobrze, pozdrawiam:)

Ostatnia edycja:
OJ Martuśka ha ha ha , ale nieporozumienie no, a dzidzia moze "odziedziczyć" alergię, ale niekoniecznie, nie ma co się zamartwiać i wybiegać w przyszłość.
Dbaj o swojego przyszłego M:)
Będzie dobrze, pozdrawiam:)

no wiem, 30% szans. tylko ze u Niego to taka nabyta alergia, jak jedziemy do domu, nad morze czy gdziekolwiek poza duze miasto to jest ok. no i na szczescie trwa tylko miesiac w roku :-)
o kurcze, wlasnie mi suwak uswiadomil, ze zostaly niecale 3 tygodnie do ślubu :szok: :-p czyli za niecale 2 tygodnie jade do domu

no wiem, 30% szans. tylko ze u Niego to taka nabyta alergia, jak jedziemy do domu, nad morze czy gdziekolwiek poza duze miasto to jest ok. no i na szczescie trwa tylko miesiac w roku :-)
o kurcze, wlasnie mi suwak uswiadomil, ze zostaly niecale 3 tygodnie do ślubu :szok: :-p czyli za niecale 2 tygodnie jade do domu
Żebym teraz dobrze zrozumiała, Twój slub???? Ojej to czekamy na fotki:)
Tzn. gdzie do domu???? A skąd???

Ostatnia edycja:
Witam brzucholki:) ja teraz tylko na chwile. Jestem już po wizycie i oswiadczam wszem i wobec ze bedziemy mieć
SYNKA!!!!

Na 100% to chłopczyk widzelismy siusiaka. Mały Aleksander wazy 390g i mierzy 25cm:) jest zdrowiutki:) ma wszystko na swoim miejcu:tak:Ależ sie ciesze:-D

To tyle na razie, zmykam do pracy zaniesc zwolnienie. Bede wieczorkiem:-)

Dzień dobry :-) gratuluję udanych wizyt :-):-)
Ja weszłam tylko na chwilkę na bb, ostatnio nie mam za dużo czasu... Dobrze że maj się zbliża i idę na L4 :-) to postaram się być na bieżąco :-)
Jadę jutro na 18 na usg 3d bo się zdecydowaliśmy. Jakoś tak boję się, choć wiem, że gdyby coś (tfu, tfu) to nic nie zmienię. Kocham mojego skarbeńka i mam nadzieję że rośnie i rozwija się zdrowo. Jak coś to dam znać co i jak.
Miłego wieczorku :-)

reklama
Witam brzucholki:) ja teraz tylko na chwile. Jestem już po wizycie i oswiadczam wszem i wobec ze bedziemy mieć
SYNKA!!!!

Na 100% to chłopczyk widzelismy siusiaka. Mały Aleksander wazy 390g i mierzy 25cm:) jest zdrowiutki:) ma wszystko na swoim miejcu:tak:Ależ sie ciesze:-D

To tyle na razie, zmykam do pracy zaniesc zwolnienie. Bede wieczorkiem:-)

Gratuluję Synka :-D

Panienka, zdecydowanie warto zrobić USG 3 D :-) My robiliśmy i nie żałujemy tych wydanych pieniążków. Zobaczysz, z Twoim Dzieciątkiem na pewno wszystko jest w porządku - upewnisz się po prostu i dostaniesz pamiątkową płytę z nagraniem :-) Zdaj jutro relację z wizyty :-)

Ostatnia edycja:
Do góry