mama_Adrianka
sierpniowa mama '08
Dzień dobry :-)!
anitaa84 gratuluję Oskarkowi nowych osiągnięć :-).
Adrianek też mało śpi . Zasypia ok.22-23, a wstaje ok.8-9. W między czasie budzi się zazwyczaj 3 razy na karmienie (karmię go piersią). Natomiast w dzień ma 1-2 drzemki, które w sumie trwają ok.1,5 godz.
Agnieszka&Emily gratuluję Emily nowych osiągnięć :-)
Kunek dziękuję :-).
Ja również gratuluję Emilce nowych osiągnięć :-).
Cieszę się, że z Emilką wszystko dobrze.
michalzuzia gratuluję Zuzi nowych osiągnięć :-).
Nikaa gratuluję Oliwce nowych osiągnięć :-).
Na szczęście Adi zasypia, w krótkim czasie po przystawieniu do cyca :-).
sierpniowamama gratuluję Arturkowi nowych osiągnięć :-).
Adrianek też nie lubi folii przeciwdeszczowej. Jak tylko mu ją zakładam, zaczyna płakać i wiercić się w wózku. Dlatego podczas deszczu, jeśli nie musimy, to nie wychodzimy z nim z domu.
gusiaczek_p gratuluję Ali nowych osiągnięć :-).
Mam nadzieję, że w dzień tej wielkiej uroczystości pogoda Wam dopisze.
Super zdjęcia . Uroczą masz córeczkę :-).
U nas od samego rana pada deszcz, więc siedzimy w domu :-(.
Adrianek staje przy meblach i czasami trzyma się tylko jedną rączką, a od kilku dni potrafi przez kilka sekund stać bez trzymanki :-).
Przedwczoraj, jak się bawił z moją siostrą, to kilka razy wstał sam, puścił się jej, dwa razy klasnął i upadł na pupę . Trzymany za rączki stawia kroki, a ostatnio zaczął raczkować (o ile to można nazwać raczkowaniem), ale do tyłu .
Ostatnio był z moją siostrą i mamą na spacerze w lesie. Moja mama powiedziała mu, że w lesie mieszkają wilki i robią "uuuuu"... I Aduś po powrocie do domu cały czas mówił "uuuuu" :-).
Pozdrawiam :-)!
anitaa84 gratuluję Oskarkowi nowych osiągnięć :-).
Adrianek też mało śpi . Zasypia ok.22-23, a wstaje ok.8-9. W między czasie budzi się zazwyczaj 3 razy na karmienie (karmię go piersią). Natomiast w dzień ma 1-2 drzemki, które w sumie trwają ok.1,5 godz.
Agnieszka&Emily gratuluję Emily nowych osiągnięć :-)
Kunek dziękuję :-).
Ja również gratuluję Emilce nowych osiągnięć :-).
Cieszę się, że z Emilką wszystko dobrze.
michalzuzia gratuluję Zuzi nowych osiągnięć :-).
Nikaa gratuluję Oliwce nowych osiągnięć :-).
Na szczęście Adi zasypia, w krótkim czasie po przystawieniu do cyca :-).
sierpniowamama gratuluję Arturkowi nowych osiągnięć :-).
Adrianek też nie lubi folii przeciwdeszczowej. Jak tylko mu ją zakładam, zaczyna płakać i wiercić się w wózku. Dlatego podczas deszczu, jeśli nie musimy, to nie wychodzimy z nim z domu.
gusiaczek_p gratuluję Ali nowych osiągnięć :-).
Mam nadzieję, że w dzień tej wielkiej uroczystości pogoda Wam dopisze.
Super zdjęcia . Uroczą masz córeczkę :-).
U nas od samego rana pada deszcz, więc siedzimy w domu :-(.
Adrianek staje przy meblach i czasami trzyma się tylko jedną rączką, a od kilku dni potrafi przez kilka sekund stać bez trzymanki :-).
Przedwczoraj, jak się bawił z moją siostrą, to kilka razy wstał sam, puścił się jej, dwa razy klasnął i upadł na pupę . Trzymany za rączki stawia kroki, a ostatnio zaczął raczkować (o ile to można nazwać raczkowaniem), ale do tyłu .
Ostatnio był z moją siostrą i mamą na spacerze w lesie. Moja mama powiedziała mu, że w lesie mieszkają wilki i robią "uuuuu"... I Aduś po powrocie do domu cały czas mówił "uuuuu" :-).
Pozdrawiam :-)!
Ostatnia edycja: