dzień dobry;-)
mama Adrianka gratulujemy wszystkich nowych umiejętności
sierpniowa mama szkoda że wysypało Arturka po truskawkach... moja Emi tez próbowała truskawek, poziomek i czereśni i wysypki nie było, ale krzywiła się niemiłosiernie hehe:-)
michałzuzia super że córcia wchodzi na łóżko, niebawem napewno nauczy się też schodzić
anitaa84 moja Emi zasypia między 20-21 a wstaje o 6-7
natomiast w dzień to też jakaś masakra bo zasypia koło 9.30 na godzinkę, a później koło 16 na pół godziny, czasem godzinę. No wygląda na to że dzieciaczki wolą poznawać świat niż tracić czas na spanie
;-)
gusiaczek gratulujemy spacerowania za jedną rączkę
i wszystkich pozostałych umiejętności;-)Alicja jest przesłodka, i ma już piękne długie włoski:-)
Co do roczku, to ważne żeby było miło, a grill to super pomysł - też o tym pomyślę
to oczywiste że lepiej pieniążki przeznaczyć na remont mieszkanka niż na huczną zabawę która będzie większą frajda dla gości niż dla samego dziecka
życzę tylko aby pogoda dopisała w ten wielki dzień
U nas kolejnych ząbków brak, wreszcie Emilka zaczeła się ruszać i zwiedza całe mieszkanie raczkując, najbardziej lubi wchodzić pod stół
i wspinać się na stolik z telewizorem i muszę jej ciągle powtarzać że nie wolno bo wielki telewizor spadnie jej na głowę
;-)
Spacery ostatnio w deszczu, więc nic ciekawego na nich się nie dzieje, oprócz tego że jak zobaczy kogoś z parasolem to się śmieje w głos chyba z tych wzorków co na nich są
;-)
a teraz Wam skopije z regionalnego forum moje wypociny bo Emi lada chwila się obudzi a chcę jeszcze ogarnąć troche bałagan jaki zostawiła po porannej zabawie
Co do wizyty u nefrologa to wszystko ok, wyniki moczu dobre, waga Emilki też. Pani doktor powiedziała że bardzo się cieszy że wszystko u nas w porządku
a co do tej październikowej wizyty u urologa to powiedziała że i tak dobrze bo myślała że termin będzie bardziej odległy, i że właśnie najlepiej w szpitalu w Katowicach bo złapiemy odrazu kontakt jakby coś było na rzeczy i potrzebny byłby zabieg
bo w chorzowie jest jakaś poradnia a w BB tylko prywatnie, a najlepiej przy szpitalu ze wzgledu na to że poradnie są przy oddziałach i lekarze będą na bieżąco w razie czego
Tak więc nie będę nic kombinować i poczekamy, zwłaszcza że nie jest najgorzej i nigdzie się nam nie spieszy
A do samego nefrologa mamy przyjść dopiero we wrześniu więc tylko się upewniam że nic złego się nie dzieje, bo tak to kazała by nam się pojawić wcześniej
Pozdrawiam;-)