reklama
Ja też taki zamówiłam tylko z Drewex-u bo taką zamówiłam pościel ale rożek wygląda identycznie i też ma wkład kokosowy zresztą ten wkład zawsze można wyjąć jak będzie mnie denerwował.Ja kupiłam prawie identyczny jak ten z drugiego linka:-) z poduszką (też przypinaną na rzep)
kina82
Wrześniowe mamy'07
Witam! a ja mam problem z wanienka, tyle tego jest, ze nie wiem co wybrac, rozne rodzaje, formy, nie wiem, ktora bedzie najlepsza.
Kina - ja na tej rzeczy przyoszczędziłam i kupiłam wanienkę za 24 ziko. Jedyne nad czym się zastanawiałam to kolor :-)
I tak mam zamiar kąpać dzidziołka w brodziku prysznicowym jak szybko się da, a wanienkę wyekspediować do piwnicy, bo na moim metrażu to zawadza.
I tak mam zamiar kąpać dzidziołka w brodziku prysznicowym jak szybko się da, a wanienkę wyekspediować do piwnicy, bo na moim metrażu to zawadza.
***<3An_eczka<3***
Wrześniowe mamy'07
kina82 ja sie zastanawiam nad kupnem tej wanienki.Cena moze nie nalezy do najmniejszych ale jak juz pisalam kapiel dziecka bedzie dla mnie wielkim stresem przynajmniej na poczatku wiec wydaje mi sie ze ten hamaczek jakos mi w niej pomoze![Happy :happy: :happy:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/happy.gif)
WANIENKA do kąpieli FISHER PRICE wanna kąpielowa (224717512) - Aukcje internetowe Allegro
![Happy :happy: :happy:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/happy.gif)
WANIENKA do kąpieli FISHER PRICE wanna kąpielowa (224717512) - Aukcje internetowe Allegro
natalka_25
Sierpniowa mama'07
Cześć!
Aneczka przepraszam że się wypowiem na temat tej wanieniki. Ja sama pewnie będe miała stresa związanego z kąpietlą
, dlatego zakupiłam taką wnienkę. Jest ładnie wykonczona możesz ją wstawić pod prysznic lub do wanny ponieważ w środku ma korek na dnie do wypuszczania wody, po bokach są dwie zabawki do zabawy dla maluszka. Hamaczek jest z poduszeczką pod głowę i można regulowac wysokość i można go prać i ściagać. Prawda jest taka ze wanienka nie jest taka duża moze starczyc max do 7-8 miesiąca ale to i tak dużo. Ale to jest tylko moje zdanie.
Pozdrawiam Was serdecznie
Życze lekkich i bezbolesnych porodów i dużo zdrówka dla Was!!!
Aneczka przepraszam że się wypowiem na temat tej wanieniki. Ja sama pewnie będe miała stresa związanego z kąpietlą
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Pozdrawiam Was serdecznie
Życze lekkich i bezbolesnych porodów i dużo zdrówka dla Was!!!
***<3An_eczka<3***
Wrześniowe mamy'07
natalka_25 Dzieki za informacje i nie przepraszaj bo kazde zdanie sie liczy
Z tych obrazkow na allegro tez tak podejzewalam...szkoda no ale przynajmniej przez te pierwsze miesiace sie na cos przyda.A powiedz mi jezeli mozesz kupowalas ja w sklepie czy zamawialas?Bo jednak na allergo nie moge jej sobie tak dokladnie obadac.Cenowo jest jakas roznica miedzy zakupem w sklepie a przez net?
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
kina82
Wrześniowe mamy'07
No wlasnie z tym jest problem bo nie wiadomo jak dziecko szybko bedzie roslo i kiedy bedzie mozna odstawic ta wanienke. Powiem wam, ze te najprostsze wanienki chyba sa jednak najlepsze bo sa w miare duze, a reszta mimo, ze jest pomocna na poczatku, bo ma rozne wspomagacze, to jednak rozmiarowo zostaje w tyle. Wiekszosc z nich jest mala i dziecko bardzo szybko moze z nich wyrosnac. ***<3An_eczka<3*** ta wanienka jest swietna, mialam z nia stycznosc, tylko powiem Ci, ze dziecko w wieku 9 miesiecy juz ledwo sie w niej miescilo, ale byc moze juz w tym wieku mozna kapac dzidzie w normalnnej wannie, czy tez w brodziku. Zobaczymy jak to bedzie, tymczasem pozdrawiam!
natalka_25
Sierpniowa mama'07
Dziękuje.
Ja widziała ją u nas w sklepie ale była o wiele droższa także przez allegro bardzieje sie opłaca ale może u Ciebie w mieście tyle niekosztuje bo jak pamietam to było ok 200zł. Najlepiej przejść sie po sklepach i obejżeć wtedy podjąć zakupy. Ja z allegro kupiłam leżaczek fisher prince i kojec dlatego bardziej opłacło mi się zamówić przez internet.
Kinia a Ty jesteś z Torunia jeśli tak to do jakiego chodzisz lekarza?
pozdrawiam
Ja widziała ją u nas w sklepie ale była o wiele droższa także przez allegro bardzieje sie opłaca ale może u Ciebie w mieście tyle niekosztuje bo jak pamietam to było ok 200zł. Najlepiej przejść sie po sklepach i obejżeć wtedy podjąć zakupy. Ja z allegro kupiłam leżaczek fisher prince i kojec dlatego bardziej opłacło mi się zamówić przez internet.
Kinia a Ty jesteś z Torunia jeśli tak to do jakiego chodzisz lekarza?
pozdrawiam
reklama
kina82
Wrześniowe mamy'07
natalka_25 jestem z Torunia (Ty tez?), ale mieszkam obecnie w Oxfordzie, wiec z torunskimi lekarzami w trakcie ciazy nie mialam stycznosci, wiem (jezeli Cie to interesuje), ze dr Kipigroch jest swietnym ginekologiem i poloznikiem, ma prywatny zaklad a ponadto pracuje w szpitalu. Pozdrowienia!