reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

reklama
wiecie co ja już chyba stara jestem:-p
niunia dostała taka maskotke PLUSZOWY MIŚ LITTLEST PET SHOP 94483 HASBRO (1060795641) - Aukcje internetowe Allegro i powiem Wam ze jestem w szoku, ma ona całe 14cm:sorry2: ani nie jest zbyt ładna:sorry2: a u nas w Zielonej kosztuje 64zl... za takie małe gówienko:szok::szok: nic nie piszczy, nic nie gra hmmm.... jak dla mnie maskara...

i mam jeszcze do Was pytanko, czy któraś z Was ma może gre "spadające małpki" bo zastanawiam sie nad jej zakupem....

Asia no wielka ta maskotka........hihi
a spadające małpki to kiedyś sąsiedzie mieli i dzieciaki(ich )byli zafascynowani tą grą:tak:coś mi się kojarzy że Donkat kupowała tez Julitce....

dobrze Ci sie Monai kojarzy. mamy te gre i niunce sie podoba. teraz jest schowana i rzadko gramy, ale lubila sie w to bawic

Asiek bo w tej maskotce najważniejsze jest to, że jest z seri Litell Pet Schop czy jak to się tam pisze:dry: a te zwierzaczki to teraz hit zwłaszcza wśród dziewczynek w przedszkolu;-) wiem bo Nikolka ma na ich punkcie kompletnego fioła i zapewniam Cię, że ona by oszalała z radości jakby taką maskotkę dostała:-D

Pochwale sie co mama uszyla DSC06313.jpgDSC06314.jpgDSC06315.jpgDSC06312.jpgDSC06317.jpgDSC06316.jpgDSC06318.jpg

reklama
Do góry