reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

Tak, myślałam o tym. Na razie kasy nie mamy, bo musimy troszkę w domu zrobić i czeka nas jeden większy zakup (ale na razie nie napiszę jaki, bo nie chcę zapeszać ;-)), ale biorę takie coś pod uwagę.

reklama
my miesiac temu kupilismy pietrowe lozko. raz, ze na zapas a dwa nie wiadomo jaka bedzie druga dzidzia i czy dla odmiany nie bedzie sypiac ze mna. wtedy M nie mialby sie gdzie podziac... chyba, ze w lozeczku. piotrus ani razu nie spadl. jeden raz zdazylo sie, ze rano go znalazlam wtulonego w wielkiego pluszowego psa na podlodze ale przypuszczam, ze szedl do nas do pokoju i po prostu po drodze zasnal. ale mialam rano zonka- zagladam do pokoju a piotrusia nie ma w lozku :)

Iza to Mateusz 2 dni temu w ciągu jednej nocy spał w 4 miejscach:baffled::-Dzasnął na dole na kanapie,później zaniosłam go do niego do łożka,w nocy przyszedł do nas a rano poszedł na dół i usnął na fotelu:-D

Szukalam taniego lozka dla Olafa. Z kasa tak w sumie roznie bywa, ale wiecie na co teraz idzie... No i zobaczylam na ebay'u lozko.. takie starsze, metalowe z ikea.. i zalicytowalam za 15 funtow max... Dzisiaj rano dzwoni do mnie babka, ze lozko do odbioru! Z materacem i w ogole. Niedawno bylismy odebrac i musze wyszorowac je porzadniej, bo poki co takim czyms do dezynfekowania przejechalam, ale Olo uparl sie, ze ma byc i juz. Tak wiec:

Zobacz załącznik 274138Zobacz załącznik 274139

Ono jest takie rozciagliwe, moze byc duzo mniejsze. W sumie nie jest jakies ekstra, ale za tyle pieniedzy to wybrzydzać nie będę :)

Do tego chcę mu kupić taką szafę materiałową (tylko srednio mi kolor pasuje...):
Zobacz załącznik 274140

reklama
Do góry