reklama
a ja chyba jednak młodemu nie kupię wiosennej kurtki. No nic mnie nnie użekło, a jak mam wydać 70 ziko, to już bym chciała żeby to było dobre. Mam dwie kurtki po innych dzieciach - granatową i jasnoniebieską i przebimba w tym wiosnę. A na lato ma dwie katany jeansowe i jedną sztruksową. No chyba że coś mnie po oczach uderzy.
Agulka - pewnie jestes zabiegana i pojscie na poczte to klopot, zwlaszcza ze Adaś zachorował, ale jakbys sie wybierala to ja tak jak Kasia tez bym sie pisala na tą czapeczkę, ale jednak w ocieniach niebieskiego.
Kasiu - udane zakupki :-) Bajerancka czapeczka.
Agulka - pewnie jestes zabiegana i pojscie na poczte to klopot, zwlaszcza ze Adaś zachorował, ale jakbys sie wybierala to ja tak jak Kasia tez bym sie pisala na tą czapeczkę, ale jednak w ocieniach niebieskiego.
Kasiu - udane zakupki :-) Bajerancka czapeczka.
Kurcze na prawdę dziewczyny Kasia i Carioca napaliłyście sie na te czapki, nie wiem kiedy pojadę do Szczecinka ( bo w mojej dziurze nie ma ich) , na pewno w przyszłym tyg po zakupy i buty, jakbyscie jeszcze do tego czasu były zainteresowane to nie ma sprawy kupię i wyślę.
Carioca jakbym miała taki zapas kurtek i katanek to tez bym odpuściła zakup nowej, kupisz na jesień
Kasia udane zakupki, ale czekolada obok musiał byc
Carioca jakbym miała taki zapas kurtek i katanek to tez bym odpuściła zakup nowej, kupisz na jesień
Ostatnia edycja:
monia_l
Wrześniowe mamy'07
i co masz już coś no na oku?my w zeszlym roku kupiliśmy taką tylko tą żólto-czerwonąuparcie siedzę na allegro i szukam piaskownicy na taras.
!! HIT ! OGROMNA PIASKOWNICA 3 KOL. FV/KURIER/GWAR (591025274) - Aukcje internetowe Allegro
myślimy o takiej mniejszej:
PIASKOWNICA "SŁOŃ" - SUPER OFERTA (600296055) - Aukcje internetowe Allegro
PIASKOWNICA "SŁOŃ" - SUPER OFERTA (600296055) - Aukcje internetowe Allegro
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Mi zawsze podobało się to takie 2 w 1 BIG zamykana PIASKOWNICA BASEN + zestaw SMOBY (593484949) - Aukcje internetowe Allegro
Kurcze na prawdę dziewczyny Kasia i Carioca napaliłyście sie na te czapki, nie wiem kiedy pojadę do Szczecinka ( bo w mojej dziurze nie ma ich) , na pewno w przyszłym tyg po zakupy i buty, jakbyscie jeszcze do tego czasu były zainteresowane to nie ma sprawy kupię i wyślę.
Agulka - tą czapeczkę to oczywiście że przy okazji Ja się jeszcze porozglądam w tym czasie czy u siebie nic nie kupie, bo musimy sie i tak na zakupy wybrac.
Agulka jak nie będziesz specjalnie po nie jechała to tak ja napewno ją chce bo u mnie w mieście nigdzie nie kupie takiej ładnej i za taką cenę nawet doliczając przesyłke najtansza to za ok 30 zł a takiej to nie chce
A czekolada to tak musi być i kusić
reklama