reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

reklama
a ja chyba jednak młodemu nie kupię wiosennej kurtki. No nic mnie nnie użekło, a jak mam wydać 70 ziko, to już bym chciała żeby to było dobre. Mam dwie kurtki po innych dzieciach - granatową i jasnoniebieską i przebimba w tym wiosnę. A na lato ma dwie katany jeansowe i jedną sztruksową. No chyba że coś mnie po oczach uderzy.
Agulka - pewnie jestes zabiegana i pojscie na poczte to klopot, zwlaszcza ze Adaś zachorował, ale jakbys sie wybierala to ja tak jak Kasia tez bym sie pisala na tą czapeczkę, ale jednak w ocieniach niebieskiego.
Kasiu - udane zakupki :-) Bajerancka czapeczka.

Kurcze na prawdę dziewczyny Kasia i Carioca napaliłyście sie na te czapki, nie wiem kiedy pojadę do Szczecinka ( bo w mojej dziurze nie ma ich) , na pewno w przyszłym tyg po zakupy i buty, jakbyscie jeszcze do tego czasu były zainteresowane to nie ma sprawy kupię i wyślę.

Carioca jakbym miała taki zapas kurtek i katanek to tez bym odpuściła zakup nowej, kupisz na jesień

Kasia udane zakupki, ale czekolada obok musiał byc:-p:-p:-p

Ostatnia edycja:
Agulka - tą czapeczkę to oczywiście że przy okazji :tak: Ja się jeszcze porozglądam w tym czasie czy u siebie nic nie kupie, bo musimy sie i tak na zakupy wybrac.

Kurcze na prawdę dziewczyny Kasia i Carioca napaliłyście sie na te czapki, nie wiem kiedy pojadę do Szczecinka ( bo w mojej dziurze nie ma ich) , na pewno w przyszłym tyg po zakupy i buty, jakbyscie jeszcze do tego czasu były zainteresowane to nie ma sprawy kupię i wyślę.

Carioca jakbym miała taki zapas kurtek i katanek to tez bym odpuściła zakup nowej, kupisz na jesień

Kasia udane zakupki, ale czekolada obok musiał byc:-p:-p:-p

Agulka - tą czapeczkę to oczywiście że przy okazji :tak: Ja się jeszcze porozglądam w tym czasie czy u siebie nic nie kupie, bo musimy sie i tak na zakupy wybrac.

:tak::tak::tak: Agulka jak nie będziesz specjalnie po nie jechała to tak :tak: ja napewno ją chce bo u mnie w mieście nigdzie nie kupie takiej ładnej i za taką cenę nawet doliczając przesyłke :tak: najtansza to za ok 30 zł a takiej to nie chce :no:

A czekolada to tak musi być i kusić :laugh2:

reklama
Carioca niestety nie było niebieskiej :-(czapeczki i kupiłam tylko Kasi tą z brązem, beżem i rudym......

Kasiu
to buciki i czapeczki nasze chłopaki mają takie same:tak::-D:-D

Do góry