reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Agulka, one wyglądają normalnie, ale wierz mi, jest ogromna różnica w zakładaniu i noszeniu też na pewno, bo Maciuś w sklepie już w nich śmigał i nie chciał zdjąć
A kostka od wewnątrz u lewej nogi jest obniżona i wystaje i przez to jest problem z butami, poza tym Maciuś wciąż podkula paluszki, dodatkowo ma wysokie podbicie Na zimę nie było problemu z butami, kupiłam w Deichmannie za 60 zł.
A kostka od wewnątrz u lewej nogi jest obniżona i wystaje i przez to jest problem z butami, poza tym Maciuś wciąż podkula paluszki, dodatkowo ma wysokie podbicie Na zimę nie było problemu z butami, kupiłam w Deichmannie za 60 zł.
Monia, one z wyglądu nie są jakieś rewelacyjne, dla mnie najważniejsze było dobre samopoczucie Maciusia i łatwe zakładanie, no i oczywiście musiały spełniać te warunki narzucone przez rehabilitantkę (niestety nie spełniają wszystkich, ale takich butów to nie dostanę). Aż mnie w środku ściska, że tyle za tak małe buty dałam, ale nic tak dobrego nie mogłam dostać taniej, a jak wczoraj widziałam biednego Maciusia, który nie chciał nawet kroku dać w tamtych to aż mi się płakać chciało :-(
Geox ma bardzo dobre buty tylko te ich ceny mnie "rozwalają" ale 125 zł to i tak dobrze jak na geox i fajniutkie są.
majandra
22. Maciuś ma malutką stópkęJaki to rozmiar???
majandra
No, podobno. Poza tym są ze skóryte buty przepuszczają powietrze ,,oddychają" i są lekkie
Dzieci z 11-tego chyba tak mają :-) Buty Damiana wyglądają podobnie i z taka myślą nie kupowałam drogich bo i tak długo nie pośmiga w nich a dobije w 5minutja sie ciesze, ze udalo mi sie kupic Julitce buciki na podworko z wyprzedazy jesiennej, bo po pierwszym dniu chodzenia wygladaly juz jakby je odziedziczyla po 3 kuzynow ona tak sie brudzi i niszczy butki, ze szok
reklama
izabela352
Fanka BB :)
dzieci z 14 dolaczaja do gromadki