reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

reklama
Agulka, one wyglądają normalnie, ale wierz mi, jest ogromna różnica w zakładaniu i noszeniu też na pewno, bo Maciuś w sklepie już w nich śmigał i nie chciał zdjąć:-D

A kostka od wewnątrz u lewej nogi jest obniżona i wystaje i przez to jest problem z butami, poza tym Maciuś wciąż podkula paluszki, dodatkowo ma wysokie podbicie:szok: Na zimę nie było problemu z butami, kupiłam w Deichmannie za 60 zł.

Monia, one z wyglądu nie są jakieś rewelacyjne, dla mnie najważniejsze było dobre samopoczucie Maciusia i łatwe zakładanie, no i oczywiście musiały spełniać te warunki narzucone przez rehabilitantkę (niestety nie spełniają wszystkich, ale takich butów to nie dostanę:no:). Aż mnie w środku ściska, że tyle za tak małe buty dałam, ale nic tak dobrego nie mogłam dostać taniej, a jak wczoraj widziałam biednego Maciusia, który nie chciał nawet kroku dać w tamtych to aż mi się płakać chciało :-(
2koiuf.jpg

5a73s.jpg

Geox ma bardzo dobre buty :tak::tak: tylko te ich ceny mnie "rozwalają" ale 125 zł to i tak dobrze jak na geox i fajniutkie są.

Bucki ladne a co najważniejsze pasuja dla Maciusia i tak ma być:-)też slyszalam że to dobra firma że te buty przepuszczają powietrze ,,oddychają" i są lekkie

ja sie ciesze, ze udalo mi sie kupic Julitce buciki na podworko z wyprzedazy jesiennej, bo po pierwszym dniu chodzenia wygladaly juz jakby je odziedziczyla po 3 kuzynow:sorry::szok: ona tak sie brudzi i niszczy butki, ze szok:zawstydzona/y:

ja sie ciesze, ze udalo mi sie kupic Julitce buciki na podworko z wyprzedazy jesiennej, bo po pierwszym dniu chodzenia wygladaly juz jakby je odziedziczyla po 3 kuzynow:sorry::szok: ona tak sie brudzi i niszczy butki, ze szok:zawstydzona/y:
Dzieci z 11-tego chyba tak mają:tak: :-) Buty Damiana wyglądają podobnie i z taka myślą nie kupowałam drogich bo i tak długo nie pośmiga w nich a dobije w 5minut:confused2:

reklama
Do góry